- 24 Ocak 2015
- 437
- 1.157
- 113
- Konu Sahibi samanyolu11
-
bence vazgecin bu sevdadan. 45k ile olacak is degil o. her sene ne kadar biriktirirseniz biriktirin, ayni oranda evin fiyati da artacak.Doğu güzel evler 800 K civarı
800 K civarıAlacağınız ev kaç tl
Bak misal,cok mantikli..Önce 1+1 kolay kiracı bulabileceğiniz bi ev alıp sonra yükseltebilirsiniz para olarak birikim ülkemizde kayıptan başka bişi değil
Hangi ildesiniz?Nasıl peki aynen küçük bi ildeyim
1+1ler ne kadar.1+1 ev bakayım biraz daha biriktirip napalım
Benim istediğim tarzda olanlar 350 K1+1ler ne kadar.
Sizin çok iyi bir hesap kitap yapmanız lazım.
Çok uzak bi hayal değil kiracı garanti olsa ödenirBenim istediğim tarzda olanlar 350 K
Biriktirmeye devam ozamanÇok uzak bi hayal değil kiracı garanti olsa ödenir
Ek gelir ne yapabilirimEk gelirle ancak mümkün gibi
Yani miras kalan tarla, dükkanın düzenli geliriyle ancak olabilir demek istemiştimEk gelir ne yapabilirim
İşte ben de bu ev satanların bu fiyata birini bulabiliyorlar mı onu bilmiyorum 800 K param olsa bankaya koyarım getirisiyle hem kira öderim hem birikim yaparım800.000 param olsaydi bunun yarisina uygun bir ev alir kalan kismini ise aylik faize baglar ekstradan asgari ucret gibi maas alirdim. :) Dusunmesi bile guzel :)
Yahu para bizde yok,en azindan bende yok..İşte ben de bu ev satanların bu fiyata birini bulabiliyorlar mı onu bilmiyorum 800 K param olsa bankaya koyarım getirisiyle hem kira öderim hem birikim yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?