- Konu Sahibi samanyolu11
-
Geçen 300 civarı ev kredisine bakmıştım. 8 yıl falanlık faiz kısmına bakmıştım. (1.20-1.29 arası bi faiz oranı vardı) ama geri ödemesi nerdeyse 2 katı idi. 2 bin ortalamayla kiraya verilse(8-10 yıllık getirisi) 240 K falandı. Faizden kirayı çıkarınca 100 K gibi bi fark oluşuodu faizde. Bana makul geldi (ki kira 10Kızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
200 000 lazım 2+1 bir ucuz bir ev için bile.toki evleri bile 65 metrekare 450 bin olduBana bi plan yapacak var mı şu kadar peşinat yap vs diye.
bu zamanda bizlerde alamıyoruz üzülme.hepimiz aynı durumdayızzzFakir geldim fakir gidecem heralde
Parayi tlde diil altinda tutar ve birikimlere ayni sekilde devam edersen alirsin. Hadi insallah kizKızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
altın olarak biriktir ama.sene sonu 1450 olacak deniyor onların yalancısıyımmBiriktirmeye devam ozaman
Bugun 1410 dan bozdurdukaltın olarak biriktir ama.sene sonu 1450 olacak deniyor onların yalancısıyımm
çeyrek demiyorum 24 ayar altının gramı olacak deniyorBugun 1410 dan bozdurduk
hayırsız herif de nereden çıktı şimdi?Ordan burdan kaçak göçek bakan hayırsız herifi boşver hayırlı kısmetlere yönel. Güçleri birleştirip alabilirsiniz
çeyrek demiyorum 24 ayar altının gramı olacak deniyor
hayırsız herif de nereden çıktı şimdi?
Zaten onlar hep beni bitirdi. Ne olurdu yani bi adam da dese ki 14 şubatta bana tapu hediye etse, hayata ameleliğe gelmişim herşeyi tek basıma yapıyorumOrdan burdan kaçak göçek bakan hayırsız herifi boşver hayırlı kısmetlere yönel. Güçleri birleştirip alabilirsiniz
gene mi bir toksik erkek?bir bitmediler soyu tükenesicelerrrDiğer konu demişlerAdam belli ki dikkat çekme yem atma peşinde konu sahibesi de yemi yutmamış koçum benim aynen böyle devam
amannn yaşa hayatını be tatlım onuda altın yap at kenara sakın tl dolar tutma al kendine orta derecede bi araba misssKızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
Araba çok şükür aldım bacım ev istiyorum güzel bi muhitten, kendi paramla istiyorum koca alırsa bi süre sonra beni şutlayabilir ondan kendim istiyorumamannn yaşa hayatını be tatlım onuda altın yap at kenara sakın tl dolar tutma al kendine orta derecede bi araba misss
Bu pahalılıkta çok zorKızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
Maaşınız size kalıyorsa alabilirsiniz tabikiKızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
Yatırım araçlarını incele. Para biriktirerek ev alınmaz artık. Heleki şu dönemde. Evet fazla olan pasif paranı belirli bir yerde alımla biriktirirsen . Döviz ve madeni vesair getiriler sadece para değerini korur. Bu tür döviz vesair yatırımları artarken emlak ve taşınmaz taşınır mal fiyatları paralel veya üst olarak yükselir . Aynı yerde dönüp durursun. Traider değilsen asla kazanç getirmez değer korur. Borsaya iş bilmiyorsan büyük risktir. Birçok yatırım fonları var. Uzun vadeli işlemlerde getirileri var. Hiç kullanmadım çünkü daha o kadar birikimim olmadı. Ancak para asla birikerek bir yere varmaz. Çevrende danışabileceğin yatırım uzmanı veya eko mezunu bulunan var ise yatırım fonlarını araştır.Kızlar bunu dert ettiğim için buraya açıyorum. Toplamda 45 K birikimim var. Maaşım 7,5 K. Kira vs ödemiyorum ailemle yaşıyorum. Sizce biriktire biriktire 3-4 yıla ev alabilir miyim? Yoksa boşuna uğraşmamalı mıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?