Tek başıma ev alabilir miyim günün birinde?

Geçen 300 civarı ev kredisine bakmıştım. 8 yıl falanlık faiz kısmına bakmıştım. (1.20-1.29 arası bi faiz oranı vardı) ama geri ödemesi nerdeyse 2 katı idi. 2 bin ortalamayla kiraya verilse(8-10 yıllık getirisi) 240 K falandı. Faizden kirayı çıkarınca 100 K gibi bi fark oluşuodu faizde. Bana makul geldi (ki kira 10
Yıllık ödemede artış olcak; 240 bin değil 300 bin gibi düşün 10 yıllık kira getirisini.) yani alınabilir gelmişti bana(1+1)yatırım amaçlı. Tabi kendinizden başka kimsenin sorumluluğu üstünüzde değilse.Ailedende destek gelirse gayet rahat alırsınız 350 K lık bi evi.(işiniz garanti ise; maaş artışlarınıda düşünün. İlk 1-2 yıl zorlanır sonra rahatlarsınız)

Son düzenleme:
Parayi tlde diil altinda tutar ve birikimlere ayni sekilde devam edersen alirsin. Hadi insallah kiz

Ordan burdan kaçak göçek bakan hayırsız herifi boşver hayırlı kısmetlere yönel. Güçleri birleştirip alabilirsiniz
Zaten onlar hep beni bitirdi. Ne olurdu yani bi adam da dese ki 14 şubatta bana tapu hediye etse, hayata ameleliğe gelmişim herşeyi tek basıma yapıyorum

amannn yaşa hayatını be tatlım onuda altın yap at kenara sakın tl dolar tutma al kendine orta derecede bi araba misss

amannn yaşa hayatını be tatlım onuda altın yap at kenara sakın tl dolar tutma al kendine orta derecede bi araba misss
Araba çok şükür aldım bacım ev istiyorum güzel bi muhitten, kendi paramla istiyorum koca alırsa bi süre sonra beni şutlayabilir ondan kendim istiyorum

Bu pahalılıkta çok zor
Nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama İstanbul’da en dandik ev olmuş 2 milyon
2 milyonun varsa faize koy rahat rahat yaşarsın
Ev alma devri bitti gibi

Maaşın fena değil
Eğer aylık ailene ya da eve bir şeyler ödemiyorsan maaş sadece kişisel harcamaların için ise alırsın
Hemen olmaz belki ama 5-6 seneye alabilirsin
Paramı döviz olarak ya da altın olarak biriktir
2 sene daha birikim yap ve kredi Çek
Yapabilirsin yani 7,5 K maaşla imkansız değil
Ha belki çok geniş bir ev olmaz ama olur

Maaşınız size kalıyorsa alabilirsiniz tabiki

Yatırım araçlarını incele. Para biriktirerek ev alınmaz artık. Heleki şu dönemde. Evet fazla olan pasif paranı belirli bir yerde alımla biriktirirsen . Döviz ve madeni vesair getiriler sadece para değerini korur. Bu tür döviz vesair yatırımları artarken emlak ve taşınmaz taşınır mal fiyatları paralel veya üst olarak yükselir . Aynı yerde dönüp durursun. Traider değilsen asla kazanç getirmez değer korur. Borsaya iş bilmiyorsan büyük risktir. Birçok yatırım fonları var. Uzun vadeli işlemlerde getirileri var. Hiç kullanmadım çünkü daha o kadar birikimim olmadı. Ancak para asla birikerek bir yere varmaz. Çevrende danışabileceğin yatırım uzmanı veya eko mezunu bulunan var ise yatırım fonlarını araştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…