teşekkür ederimSapanca'da Abant'ta wellness+spa oteller var aklıma en yakın oralar geldi.
araştırıyoruz ancak bulamıyoruz gidip tavsiye ettiğiniz yerler var mıBoluda var böyle yerler. Araşırın isterseniz.
aynen oda onu istiyor zaten ben de destekliyorum bu fikrini bilmiyorum hata mı ediyorum herşeyd aha kötü olur mu diye düşünüyoruz şimdisize tatil yeri öneremem ama adamın kalbine inecek korkudan eşim nerede diye.
size tatil yeri öneremem ama adamın kalbine inecek korkudan eşim nerede diye.
aynen oda onu istiyor zaten ben de destekliyorum bu fikrini bilmiyorum hata mı ediyorum herşeyd aha kötü olur mu diye düşünüyoruz şimdi
Hehheee fena mı işte aklı başına gelir artık ne ettiyse.
inşallah bazen sessiz sedasız ortadan kaybolmak gerekirr...bende böyle düşündüğünüzü anlayarak yazdım.kaybetme korkusu da yaşasın.ciddi olduğunu iyice öğrensin istiyor.umarım gerçekten aklı başına gelir.
araştırıyoruz ancak bulamıyoruz gidip tavsiye ettiğiniz yerler var mı
inşallah bazen sessiz sedasız ortadan kaybolmak gerekirr...
ama sadece kafa dinlemek için zaten arayıp sorarsa arkadaşımda söyler yerini adam da kafasına dank eder oda yanına gider belki güzel bir iki gün geçiriler hemde adam kaybetme korkusunu yaşarBenim esim benim haberim olmadan 2 gun ortadan kaybolsa bosarim direk. !!
Aralarinda sorun varsa konusarak halletsinler ve sakin gizli is cevirmesin. , tatile gidecegim desin gitsin. Dunyanin binbir turlu hali var.. Sonra hic istemeyecegi durumlar olursa ne yapacak?!
tatil demeyelim kafa dinlemek için doğru kararlar verebilmek içinbenim esim benim bilgim olmadan gizli kapakli kavgali dahil olsak tatil yapacak haberim olmayacak off fena..oyle sey olmaz yolda basina bisey gelir ne olur ne olmaz haber versin
ama sadece kafa dinlemek için zaten arayıp sorarsa arkadaşımda söyler yerini adam da kafasına dank eder oda yanına gider belki güzel bir iki gün geçiriler hemde adam kaybetme korkusunu yaşar
çünkü kadın ilgi bekliyor, değerli olduğunu bilmek isityorNeden böyle seylere ihtiyac duyuyorsunuz? Hani kafa dinlemek icin gidiyordu? O zaman adamin orda ne isi var? Bence arkadasiniz kocasi merak etsin diye gidiyor ve inanin hic de merak etmeyecek, arkadasiniz daha da dert sahibi olacak cunku burda biri vardi ayni mantikla annesine gitmisti ama adam hic arayip da sormamis kac gun olmus.. Bazi seylerin çözümü yoksa bence bu tarz islere de gerek yok..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?