tek başına taile gitmek

Bolu'da golcukte gazelle falan var ama orasi pahali gelirse daha asagida boyle bungalovlarin falan oldugu bir yer daha var ama adini unuttum. Kizilcahamam'da yerler var ama bilemiyorum ne kadar duzgun yerler

Bolu'da golcukte gazelle falan var ama orasi pahali gelirse daha asagida boyle bungalovlarin falan oldugu bir yer daha var ama adini unuttum. Kizilcahamam'da yerler var ama bilemiyorum ne kadar duzgun yerler
evet aynı zamanda da güvenli olması gerekli eşimden izin alırsam bende gitmek istiyorum daha iyi olur diye düşünüyorum gerekirse onu yalnız bırakırım sadece güvenliğini kontrol ederim

evet aynı zamanda da güvenli olması gerekli eşimden izin alırsam bende gitmek istiyorum daha iyi olur diye düşünüyorum gerekirse onu yalnız bırakırım sadece güvenliğini kontrol ederim
O halde Bolu'da ikinci dedigim otel daha uygun olabilir. Panorama gibi birseydi adi sanirim ama emin degilim. Oraya gidip begenen cok insan biliyorum..

bende böyle düşündüğünüzü anlayarak yazdım.kaybetme korkusu da yaşasın.ciddi olduğunu iyice öğrensin istiyor.umarım gerçekten aklı başına gelir.

istediği kadar araları kötü olsun, bu şekilde haber vermeden gitmek karşı tarafın içine kaybetme korkusunu değil güvensizlik duygusunu salar. aynı şeyi adam yaptı diye düşünelim, kadın sonradan öğreniyor ve aklına kimbilir neler gelir, biriyle mi görüştü biriyle mi oldu vs. bence çok yanlış bir taktik. ama diyebilir ki kafamı toplamak ve düşünmek istiyorum, bunun için yalnız başıma kısa süreli bir tatile gidicem. benim naçizane fikrim bu.

bende aynı fikirdeyim.yalnız demek ki öfkenin,kırgınlığın şiddeti o kadar fazla ki böyle yapılıyor.suçuna göre ceza.

evet çok haklısınız ama gerçekten bitkin durumda eşinin gitmesine anlayışla karşılayacağını sanmıyorum bekliyorum bakalım ne olcak

Ankara Bolu Afyon Konya Bursa Safranbolu Kutahya buralara yakın sayılır. Buralardan bakabilirsiniz. Sanırım zonguldaga ve bartina da cok uzak değil.

bende aynı fikirdeyim.yalnız demek ki öfkenin,kırgınlığın şiddeti o kadar fazla ki böyle yapılıyor.suçuna göre ceza.

ama işte boyle bir davranış işlerin daha da kötüleşmesine neden olur.
evet çok haklısınız ama gerçekten bitkin durumda eşinin gitmesine anlayışla karşılayacağını sanmıyorum bekliyorum bakalım ne olcak

bir de size tavsiyem yakın arkadaşınız da olsa böyle bir şeyin içinde fazla bulunmayın. yarın bir gün onlar diyelim iyi oldu, sizib fikir verdiğiniz gibi bir anlam çıkar eşiyle aranız kötü olur günah keçisi olursunuz. bu tarz evlilik sorunlarında olaya pek dahil olmamak en iyisi.

büyük ihtimal dediğiniz gibi olacak.insan dolunca böyle oluyor.gözü bir şey görmüyor.kim bilir ne kadar üzüldüyse.

ahh bilmiyorum kızlar bende çok bunaldım hergün onu o halde görmekten elinden tutup bir şeyler yapmak isitiyorum. tanısanız melek gibi bir insan benden başka kimse si yok

Ankara Bolu Afyon Konya Bursa Safranbolu Kutahya buralara yakın sayılır. Buralardan bakabilirsiniz. Sanırım zonguldaga ve bartina da cok uzak değil.

Afyon iyidir süper kebap da var ama lüks otel olması şart. Ben üniversitedeyken küçük bir termal otele gittiydim, mollalar vardı tek başına kadına ne ederler o tipler !?

hayır etmem olabildiğince kalabalıkolsun kimin ne olduğu belli değil allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…