Tek celsede bitti ...boandk

• Konu Sahibi Konu Sahibi sedef_80
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sedef'cim, eger foruma gelirsen biraz anlat neler yapiyorsun, iyimisin ? nasil gidiyor
Merak ediyorum seni canim
Zor olacak ama inan bana en iyi karari verdin. En iyisini yaptin. boyle bir ese, bir babaya ihtiyaciniz yoktu.

SEDEF

Öncelikle üzüldüm ama kaderde ne varsa onu yaşıyoruz bende senin yerinde olsam aynısını yapardım.
Allah sana yardım etsin meleğinle sana mutluluklar dilerim, kızına sımsıkı sarıl hiçbişey için onu bırakma çok iyi bi anne ve baba ol ona emi.....

hayatında başarılar dilerim Sedef,
MUTLULUKLAR.....

Sedefcim konunu başından beri ben de okudum
Boşanmakla iyi bir karar vermişsin bence
Eminim bunları atlatacaksın
Çocuğun var güçlü olman lazım
Şimdi kafan rahat olur boşanmasaydın hep bi şüphe olacaktı
İnş. mutlu olursun canım:Saruboceq:

yazdıklarınızı okurken içim burkulmadı desem yalan olur
böyle hayal etmemiştiniz elbette ama kader......................................
şimdi yeni bi yola başladın ve yanlız değilsin minicik sana muhtaç olan bi kızın var yanında çok güçlü ol her şeye karşı dimdik dur ve ne olursa olsun umudunu hiç bi zaman kaybetme cnm... bunu yazmak yaşamak kadar kolay değil diyosun belkide, eminim zor olacaktır ama sen en zoru başardın o adamdan kurtuldun bence snrasınıda başarabilcek kadar güçlüsün sen yerimseniben

arkadas aynen ozetlemis soylemek istediklerimi..SEN EN ZORU BASARMISSIN ..hayatini sifirladin simdi onune bakma zamani bundan sonrasi zaten sizi yildirmaz artik..kaydirigubbakcemile5

herşeyde bir hayır vardır canım yaşanan şeyler çok zor..ama şimdi inadına kızın için kendin için daha güçlü olmalı hayata daha sıkı sarılmalısın evladın için yaşamalısın..bunu yapanlar utansın umarım çok mutlu olursun canım herşey geride kalır bir gün ...

merhaba arkadaşlar ;

uzun zamandır gelemiyordum ,yalnız kaldığım ve çıldırdığım dönemlerde saçma sapan şeylere saldırdım ,çaresizdim ,internette oyun siteleri ile kafayı bozdum ,sıkıntımı atacak şeylere ihtiyacım vardı ..

bursadayım ,bir ayakkabı mağazasında tezgahtar olarak çalışıyorum kızıma burda yakın olduğum bir arkadaşın 15 yaşındaki kızı bakıyor ,okullar açılınca devlet kreşine vericem ..şimdilik allaha şükür geçiniyorum ,tazminatımı alamadım daha ,nafaka şimdiye dek sadece 1 kere ..

kızım babasını soruyor ,ne diyeceğimi bilemiyorum ona ,geçiştiriyorum..

eski eşim ise o kadınla hala birlikteymiş ,evi boşaltmamıştı ,ben kendime ait olanları almıştım ,onunkiler duruyormuş hala ,aynı apt. daki arkadaştan alıyorum haberini ,ara sıra geliyormuş ..
bizden böyle ,

Canımmm

daha geçen gün aklıma geldin biliyo musun..

çalışmana çok sevindim. ınşallah daha iyi işler de bulursun.

Tazminatının ve nafakanın peşini de sakın bırakma.. yapabilirsen çocuğun için bir pedagoga git bundan sonrasıyla nasıl başa çıkabileceğiniz konusunda size yardımcıu olacak fikirler verir. Üniversite veya devlet hastanelerinde de pedagoglar var.

O aşağılık herif hadi senden ayrıldıu ama yavrusuyla nasıl ilgilenmez aklım almıyor. sakın tazminatının ve nafakanın peşini bırakma gerekirse haciz yoluna git...

Bütün güzellikler seninle olsun canım

Öncellikle tebrik ederim seni eşinin yaptığı çirkin davranışa boyun eğmedin .
Kararlılığını sonuna kadar sürdürdün . Zor ama eminimki kafanın daha rahat olacağı güzel günler seni bekliyor.
. boşuna söylenmemiş sözler " Çaresizseniz Çare Sizsiniz "diye .
Bak artık ayakları üzerinde durabilen çocuğuna bkabilen bi kadınsın. . .Rabbim ınşallah bundan sonra yolunu açık eder . Umarım hayatın çok güzel bi şekilde seyrine devam eder

foruma ilk msjım böyle üzücü bi başlığa denk geldi
ama bende bişeler yazmak istedim.sana şuanda söylenen herşey teselli cümlesi gibi gelicek ve bişe ifade etmicek biliyorum ama biraz zaman geçince burdaki herkesin ne haklı olduğunu görüceksin.
hayırlı sandığımız olayların şer,şer sandıklarımızın bizim için hayırlı olduğunu malesef biz ilk etapta anlayamıyoruz.Allah'ın(c.c) adaletine güven..
unutlmıycak hiçkimse yok,helede böyle bi kazığı atabilicek karakterdeki kişiden boşanmış olmanın seni çaresiz bıraktığına inanmıyorum.hissettiğin acı aldatılmış olmanın verdiği acı ama bu seni daha da hırslı ve güçlü yapıcak merak etme.herşey çok güzel olucak kızın ve senin için inş..
öldüremeyen acı güçlendiriyo emin ol

ah sedef ah mahvettin beni...bigün netten bi kadının yazdıklarına bu kadar üzüleceğimi inanmazdım..bu konunu okuduğumda o kadar üzüldümki eski mesajlarını tek tek okudum...neler yaşamışsın nasıl sabretmişsin sen ne kadar güçlü bi insansın ya...o eski eşin olacak şahısada yazıklar olsun bunca yıllık anılarını seni kızını tek kalemde silip onu tercih ettiği için hani üzgündü pişmandı ağlıyodu nasıl bi oyundur bu ya...ama sana bişi söliyimmi eşin birgün çok pişman olacak başını taşlara vuracak ve sana yalvaracak buna emin ol...Allah'a emanet ol arkadaşım...inanki içim sızladı

Merhaba arkadaşım. Diğer konunuda okudum. Zor zamanlar geçirmişsin bu çok belli. Yaşadıklarımız bazen bizim açımızdan kötü gibi görünür. Fakat bu kötü olaylarda bile bizim için hayır vardır, bilemeyiz. Boşanmak, iki zordan birini seçmektir. Ama en az zararlı olanı tercih etmek en akıllıcasıdır. Kuzucuğun için ve kendin için güçlüsün, ayaktasın. Yarınlar ne güzelliklere gebedir kimse bilemez. Senin ve kızın için hayırlı olaylara gebe olduguna inanıyorum ben. Bundan sonra sağlık huzur mutluluk peşinizi bırakmasın inşallah. Sevgiyle kal arkadaşım a.s.

Güçsüz ve çaresiz olduğunu düşünme sakın bence sen bu kararı vererek kendi ayakları üzerinde durabileceğini kanıtlamışınyerimseniben Evliyken üzerindeki aldatılmış olma ve bunu kabullenmiş olma duygusu seni daha çaresiz yapardı inan:sinifsinif: Allah yardımcın olsun bundan sonraki hayatın istediğin gibi olur inşallah

kendini üzme sakın!
annesin sen minicik bir çocuğun sorumluluğu var Allah yardım eder sadece dua et

Canım içim sızladı yazdıklarını okuyunca. Rabbim yardımcın olsun, yalnız değilsin her daim yanında ALLAH var o her zaman mazlumun yanındadır senide yalnız bırakmaz inşaALLAH. ALLAH kahretsin böyle pis insanları... Dilerim yolun açık olur, geleceğin geçmişini çook gerilerde bırakıp unutturacak kadar muhteşem olur..

Yuva yıkanın yuvası olmaz cnm
senı yavrunla bı baŞına bırakıp
baŞkasıyla yaŞayan o adam dılerım allahtan af dılemek ıÇın kapında yatsın
allah Öyle bı ders versınkı onlara vıcdan azabı Çeksın dıyorum
o kadına gene dıyecek tek sÖzÜm yok
ılahı adalet hıÇ ummadık anda verecek cezasını
hıÇ Üzme kendını cnm
bu senın sınavınmıŞ
aılen yokmu yanına yerleŞebıleceĞın
benım ablamda 1 yaŞında kızıyla
baba evıne dÖndÜ boŞanma sÜrecı devam etmekte
ne kadar zor olduĞunu yaŞayan bılır
allah yolunuzu aÇık etsın
moralını yÜksek tut yÜce rabbım bu sıkıntılardan sonra
gÜzel gÜnler verecek mutlaka

Canım konunu daha önce okumamıştım bugün her ikisinide okudum..Allah sabır versin...Ama çalışmaya başlamışsın..kendine göre bir düzen oturtmaya başlamışsın bence başaracaksın..çokta gençsin ..Hayat bundan sonra sana ve kızına güllsün...

Son düzenleme:
çok iyi hatırlıyorum konuyu canım...
korktuğun başına gelmişti.
hakkında hayırlısı buymuş demek ne kadar inkar etselerde pislikleri bir şekilde ortaya çıktı işte...
boşver Allaha havale et onları...
yuva yıkanın yuvası olmaz..
Rabbim seni yüceltsin inşallah...
dimdik ayaklarının üzerinde durursun inşallah..
dualarımız seninle...

Sedef canım önceki konunu çok iyi bilmiyordum şimdi baktım. ESKı eşine ne denebilir ki.. O kaybetmiş seni. Kendine layık bir kadın bulmuş yani bi o...pu. Ama emin ol canım çektiklerin zamanla hafifleyecek ve mevlam sabrının acının mükafatını sana verecek. Senin yuvanı yıkan o pislik kadım ve yıkılmasına izin veren o adi şerefsiz adam hakettiğini bulacak. Dilerim senin gözün önünde kahrolurlar! Senin gül gibi yavrun var, yalnız değilsin herşeyden önce ALLAh var yanında. Önce ALLAH'a sonra yavruna sarıl. Kim bilir belki karşına çok çok iyi insanlar çıkacak biraz zaman sonra, belkide çok yakında. Yaşadıkların çok zor içim acıdı okurken, kendime yapılmış gibi kötü ve rahatsız oldum. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın, insan kılığında nice şeytan var onlardan korusun. Sana daha çok şey yazmak isterdim, keşke elimde olsaydıda içinde ki acını, çaresizliğini alabilseydim, yokedebilseydim. Ama ben senin için dua edeceğim şimdilik tek yapabileceğim bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…