- 10 Aralık 2017
- 318
- 75
- 98
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Aslında annem en çok kızım yalnız kalır diye istiyor benimde bir erkek kardeşim var ama kız olsa farklı olurduOlay sizin yalnız kalmanız degil lütfen " çocuklarınız size sahip çıksın " diye çocuk yapmayın bu bencillik..
Ama insanın kardeşi olmalı diye dusunuyorum.. yapıyorsanız bu yuzden yapın..
Yani annem diyor çok çocugu olanın ailesi kalabalık olur diyor kızın yalnız kalmaz diyor ben hiç düşünemiyorum çocuk ama eşim de hep aşagılıyor bu konudaBenimde bi tane kızım var 2. Bi çocuk asla düşünmüyorum üstelik eşimde bende tek çocuguz kızımızın amca, dayı, hala, teyze, kuzen, yegen hiç bişeyi yok tek korkum ilerde kızım bi başına sıkıntı yaşarmı ? Yani böyle bi durumda ilerde yalnız kalmanızı düşünmenizi şaşkınlıkla karşıladım açıkçası
Bende tek çocukla kalmak istiyodum ama ya bize bişey olursa düşüncesi oluştu. Çevremde de örneklerini gördüm tabi neyin ne zaman olacağını bilemeyiz. O yüzden 5-6 sene sonra olursa 2.çocuğu düşünüyorum.İyi geceler arkadaşlar önceki konularımda da yazmıştım 2. Çocuk yapmak bana çok imkansız geliyor diye bakamıcam gibi geliyor korkuyorum ama annem de her zaman tek çocuk olmaz ilerde yalnız kalırsın diyor içime dert oldu illa istiyor çocukların sahip çıkar diyor düşündüğüm de dogru geliyor çevremde yaşı ilerlemiş olanların bir sürü çocugu var torunları çok ama cesaretim hiç yok zaten ölüm korkum var ölğcemizi bile bile yaşamak çok korkunç geliyor sevdiklerimin ölecegini bilerek yaşamak beynim donuyor sanki ama annem illa yap diyor kırmak ta istemiyorum sizce tek çocukla olmaz mı
Aslında ben düşünmedim ama annem biz her zaman yaşıcak degiliz çocukların olsun deyince içime korku düştü ya anneme diyorum 5 çocugu olupta faydası olmayan lar var ama aşırı baskı kuruyorlar vicdan azabı çekermiyim diye korkuyorumBenimde bi tane kızım var 2. Bi çocuk asla düşünmüyorum üstelik eşimde bende tek çocuguz kızımızın amca, dayı, hala, teyze, kuzen, yegen hiç bişeyi yok tek korkum ilerde kızım bi başına sıkıntı yaşarmı ? Yani böyle bi durumda ilerde yalnız kalmanızı düşünmenizi şaşkınlıkla karşıladım açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?