M I N E R V A
İzaha gerek yok, gördünüz yürüdüm çıktım. 🚶🏻♀️
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.650
- 88
- Konu Sahibi Hayatsahnem
-
Aynı kızım gibi konuştun :) herşeyi paylaşır ama bizi asla.Bizde de daha iki gun once mevzu gecti annemle. Allah razi olsun dedim iyi ki tek cocuk yapmissiniz,ya bir kardesim olsaydi o da manyagin biri olsaydi napardim dedimcok guldu annem ahahaha
Geyigi bir yana gercekten anne babayi ikinci bir kisiyle daha paylasmamak harika bir duygu bencebutun ilgi benim uzerimde yasasin
Aynı kızım gibi konuştun :) herşeyi paylaşır ama bizi asla.
Sayısı değil niteliği önemli bence.. 4-5 çocuğu olup hastalandiginda ortalikta kalan da var, 1 tane cocugu olup baş üstünde taşınan da.. O isler belli olmaz yani.. Allah hayirli evlat versin..İyi geceler arkadaşlar önceki konularımda da yazmıştım 2. Çocuk yapmak bana çok imkansız geliyor diye bakamıcam gibi geliyor korkuyorum ama annem de her zaman tek çocuk olmaz ilerde yalnız kalırsın diyor içime dert oldu illa istiyor çocukların sahip çıkar diyor düşündüğüm de dogru geliyor çevremde yaşı ilerlemiş olanların bir sürü çocugu var torunları çok ama cesaretim hiç yok zaten ölüm korkum var ölğcemizi bile bile yaşamak çok korkunç geliyor sevdiklerimin ölecegini bilerek yaşamak beynim donuyor sanki ama annem illa yap diyor kırmak ta istemiyorum sizce tek çocukla olmaz mı
siz yalnız kalmazsiniz ama tek olan çocuğunuz kalabilir bence kardes çok güzel bir şeyİyi geceler arkadaşlar önceki konularımda da yazmıştım 2. Çocuk yapmak bana çok imkansız geliyor diye bakamıcam gibi geliyor korkuyorum ama annem de her zaman tek çocuk olmaz ilerde yalnız kalırsın diyor içime dert oldu illa istiyor çocukların sahip çıkar diyor düşündüğüm de dogru geliyor çevremde yaşı ilerlemiş olanların bir sürü çocugu var torunları çok ama cesaretim hiç yok zaten ölüm korkum var ölğcemizi bile bile yaşamak çok korkunç geliyor sevdiklerimin ölecegini bilerek yaşamak beynim donuyor sanki ama annem illa yap diyor kırmak ta istemiyorum sizce tek çocukla olmaz mı
Yaşlanıp bakıma muhtaç olmaktan Allah korusun kim ister yatalak olup çocukları ona baksın. Benim babaannem yatalak hasta annemler bakıyor hayat buBana bakar düşüncesi ile çocuk yapmayın. Benım hep duamdır yaşlanıp elden ayaktan kesilince öleyim evladıma yük olmayayım diye dua ediyorum. Evladım benı sevsin hayırlı evlat olsun guzel bır kaderi olsun yeter . Bakılacak duruma gelip bana bakmasını istemem. Bır tane var yavrum. Ben ve esim ıkıncı istemiyoruz aslında bize bu yeter diyoruz ama sırf bır kardesi olsun bize bırsey olursa hayatta bır dayanağı olsun birbirlerine tutunsunlar kardeş olmanın nasıl guzel bır sey oldugunu bilsinler dıye olsun bır tane daha diyoruz . Siz de kardeşi olsun dıye düşünebilirsiniz tabı maddi manevi İmkanınız varsa.
Asla yaşlılık için degil ama 2 çocugu olanın torunu da 1 çocuga göre daha çok olurka kalabalık aile olur birde biz ölünce kardeşi kalır ama çevremde kardeşi olanları da görüyorum hiç kardeş gibi degil ler olsa olmasa fark yokAynı şeyden bahsediyoruz zaaten. Konu sahibi yaşlılık için çocuk istiyor onun saçma bi fikir olduğundan bahsettim zaten gayet açık bir şekilde. Fakat hayatın evresi kısmına katılmıyorum benin hayatımın değil mesela.
İşte hiç hazır degil ama ilerde niye annemin dedigini yapmadım diye üzülürüm diyeSiz istemiyorsanız tabi ki çocuk yapmayın. Kardeş olsun diye anne istiyor diye çocuk yapılmaz. Maddi manevi bakabilecek durumda mısınız ?Psikolojiniz ikinci çocuğa hazır mı? Önemli olan bunlar.
Ya işte kalabalık aile istiyorsaniz yapın kalabalik aile hiç bana göre değil mesela. Bu genetik biraz sanırım benim anne baba da tek çocuk yapmis şu an onlara kalabalık çocuklu misafir gidince fenalik geçiriyor insanlar. Yaşlanınca torun torba bayram sabahlari değil de deniz kenarı huzur kahve falan hayal ediyorum ben.Asla yaşlılık için degil ama 2 çocugu olanın torunu da 1 çocuga göre daha çok olurka kalabalık aile olur birde biz ölünce kardeşi kalır ama çevremde kardeşi olanları da görüyorum hiç kardeş gibi degil ler olsa olmasa fark yok
Ne güzel..inşallah benim kızımda bu duygularda olur, şuan 6 buçuk yaşında.Ister mi istemez mi onu bilemem. Ben tektim hala tekim ve kardes eksikligi hissetmiyorum. Kucukken de istemezdim.
Ne güzel..inşallah benim kızımda bu duygularda olur, şuan 6 buçuk yaşında.
Şuana kadar sadece bir kez neden kardeşim yok dedi. oda en yakın arkadaşının kardeşi olacağı için.
Merak ediyorum sizin aileniz size nasıl yaklaştı da, size kardeş eksikliği hissettirmedi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?