• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdimiz bebek sanki...

banabenigeriver

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2016
9.337
4.664
123
Merhabalar herkese...
Eşim malesef ki çevre baskısına yenik düşüyor artık...Bir buçuk senelik evliyiz çocuk diye tutturmaya başladı...Evimizle ilgili sorunları çözmeden,evliliğe alışmadan en önemlisi eşimin ailesinden hala emin olmadan çocuk falan istemiyorum ben.Gerçekten yarınımız belli değil birde onlarla çocuk gibi bir bağlantım olsun istemiyorum.Ne yapsam nasıl vazgeçirsem bilemiyorum lütfen birşeyler söyleyin.

Yolda ayağınıza taş takılsa konu açacaksınız galiba.
Eşinizi siz tanıyorsunuz, nasıl ikna edileceğini de en iyi siz bilirsiniz.
Artık bu çok konu açmamla ilgili yorumlardan çok sıkıldım baktınız ben konu açmışım cevap vermeyin hatta okumayın bile bu bana verilmiş bir hak ve beni ilgilendirir sizi değil.

Yarınımız belli değil derken? Mutsuz bir evliliğiniz yok diye biliyorum ben.. Yani eşinizle bir sıkıntınız yoktu sanırım... Tek sorun yenge idi öyle değil mi? Çocuk yapıp yapmama kararınız sizi bağlar da yarınımız yok diyince bir sorayım dedim..

Ilk defa size hak verdim dogru dusunuyorsunuz.
Belli miktar soyleyip biriktirmeden istemediginizi soyleyebilirisiniz.
Para konusundada sikayetciydiniz
Evin soguk oldugunu soyleyebilirsiniz.
Bu arada sizde karar verirsiniz
Ben 3-5 sene düşünmediğimi en başında söylemiştim.Ona göre ufo yakılır sorun çözülür ısınma problemini çözmek bu kadar kolay onun için.

Back
X