• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdimiz bebek sanki...

Aynen vermem gereken kiloda var onu en az bir sene koruyup hafızayada almam lazım 1,5 sene var en az yani.
Cok sorun edip huzursuzluk çıkarırsa eşin, Bence he he de geç, tartışma bile. Korunmadığı söyle ve oyala ya çok zor değil bu bir kadın için. Nerden bilecek korunduğunu. Başında beklemez sonuçta hap içerken. Senin istemen önemli sonuçta doğurup anne olacak ve çocuğa bakacak olan sensin. Hem dediğin gibi daha zayıflıcaz biz

Zaten durum sallantıda gibi yaşıyorsun konularına

Neyse sonuçta çocuk için erken

Lakin ev ufo ile ısınıyorsa siz neden annende kalıyordunuz yakın UFO'yu bu kış bir deneyin evin ısınmasını ve gelen faturayı

Cok sorun edip huzursuzluk çıkarırsa eşin, Bence he he de geç, tartışma bile. Korunmadığı söyle ve oyala ya çok zor değil bu bir kadın için. Nerden bilecek korunduğunu. Başında beklemez sonuçta hap içerken. Senin istemen önemli sonuçta doğurup anne olacak ve çocuğa bakacak olan sensin. Hem dediğin gibi daha zayıflıcaz biz
Korunan eşim ben değilim ilaç içmeme kesinlikle karşı.

Zaten durum sallantıda gibi yaşıyorsun konularına

Neyse sonuçta çocuk için erken

Lakin ev ufo ile ısınıyorsa siz neden annende kalıyordunuz yakın UFO'yu bu kış bir deneyin evin ısınmasını ve gelen faturayı
Ufo bütün bir evi nasıl ısıtsın ayrıca bizimle minicik bebek bir mi?

Bence de ısıtmaz

Ben de onu diyorum

Bebek olmadan deneyin bu kış ısınmadığını ve faturayı eşin görsün

Zira o görmeden inanmaz
Geçen kış denedik 500de gelse umrunda değil ki çocuk sanki masrafsız birşey bezi osu bunu var bunları hiç hesaba katmıyor

O zaman korunma işini eşine bırakma. Bu durumda ben kesinlikle guvenemezdim kendi başımın çaresine kendim bakardım

O zaman korunma işini eşine bırakma. Bu durumda ben kesinlikle guvenemezdim kendi başımın çaresine kendim bakardım
Yani sorumluluğun büyük bir kısmı bende olacağını bildiğinden birşey olmazda baskı yapması bile garibime gidiyor artık.

Bence de bekle canim evin isinma sorununu halletmeniz gerek önce.
Yoksa cocuk da perisan olur yollarda yazin orda kişin burda olmaz yani.
Cocuk duzensiz bir yasantiya uyum saglayamaz belki.
Riskli.
Bir de aile ortaminin biraz yumusamasi daha iyi olur.
Bulutlarin dagilmasi iyi olur cocuk sevgi dolu ortamda daha mutlu olur.
Yalnizca simdiyi degil sonrasini da dusunmek gerek.

Bence de bekle canim evin isinma sorununu halletmeniz gerek önce.
Yoksa cocuk da perisan olur yollarda yazin orda kişin burda olmaz yani.
Cocuk duzensiz bir yasantiya uyum saglayamaz belki.
Riskli.
Bir de aile ortaminin biraz yumusamasi daha iyi olur.
Bulutlarin dagilmasi iyi olur cocuk sevgi dolu ortamda daha mutlu olur.
Yalnizca simdiyi degil sonrasini da dusunmek gerek.
Valla yumuşamak değilde kararlarımıza müdahale etmeyi bırakmaları lazım herkesin kendi ailesi kendi kararları ellerini çekmeleri lazım biryerde bakalım hayırlısı.

Back
X