• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek derdimiz bebek sanki...

Seninki yine iyimş benimki 6 ay snra başımın etini yemeye başlamıştı :KK53:
Bak canm ben evliliğimde bi dünya sorun yaşadım ama hayatm boyunca pişmanlık duymadığım tek şey evlatlarım. Boşansam bile asla çocuk yaptğma pişman olmam. Öyle güzel bi duygu ki :KK68: bnce düşünmelisin

Merhabalar herkese...
Eşim malesef ki çevre baskısına yenik düşüyor artık...Bir buçuk senelik evliyiz çocuk diye tutturmaya başladı...Evimizle ilgili sorunları çözmeden,evliliğe alışmadan en önemlisi eşimin ailesinden hala emin olmadan çocuk falan istemiyorum ben.Gerçekten yarınımız belli değil birde onlarla çocuk gibi bir bağlantım olsun istemiyorum.Ne yapsam nasıl vazgeçirsem bilemiyorum lütfen birşeyler söyleyin.
Korunun eşinize söylemeden

Eşinize söylemeden korunun diyenler adam bi iki ay snra doktora götürmek ister çocğmz olmuyor diye.. hiç sağlıklı bi fikir deil.

Korunan eşim ben değilim ilaç içmeme kesinlikle karşı.
Bedenin hakkında kendin söz sahibi olabilirsin. Eşin ne karışır senin ilaç içmene? Hani onu zorlasan neyse de , çocuk konusunu konuşup karara bağladıktan sonra istediğin yöntemle korunabilirsin. eşim istemiyor nedir ya? Yarın gelirsin hamileyim kazaya kurban gittim diye , demedi deme.

Çocuk kararı da ancak ikinizin ortak kararı ile olur. Sen aklındaki zamanı söyle , işine gelemiyorsa eşin seçenekleri değerlendirsin bu kadar.

Korunan eşim ben değilim ilaç içmeme kesinlikle karşı.
Ya o ne bilecek al ilacini kullan kardesim cantanimi kurcaliyo hiç bişi söyleme o korunmaya devam etsin sende ilacını iç ille korunmamakta israrci olursada hiç uzatma ilacını iç olmuyo demekki zamanı var de geç eğer evliliginde eşinle ilgili ciddi sorunun varsa sakin kanipta çocuk yapma çocuğu koz için istiyolar

Ya o ne bilecek al ilacini kullan kardesim cantanimi kurcaliyo hiç bişi söyleme o korunmaya devam etsin sende ilacını iç ille korunmamakta israrci olursada hiç uzatma ilacını iç olmuyo demekki zamanı var de geç eğer evliliginde eşinle ilgili ciddi sorunun varsa sakin kanipta çocuk yapma çocuğu koz için istiyolar
Eşimle değil ailesiyle sorunum var.

Artık bu çok konu açmamla ilgili yorumlardan çok sıkıldım baktınız ben konu açmışım cevap vermeyin hatta okumayın bile bu bana verilmiş bir hak ve beni ilgilendirir sizi değil.
sırf bu yuzden 5 senedir düsünmüyorum cocuk esime g
venmiyorum aileme güvenmiyorum cünkü geri kafalılar offf daha kac sene durucam bilmiyourm

Eşimle değil ailesiyle sorunum var.

Eşinle sorunun yoksa ailesi size ne yapabilir ki? Bende ilk 1 sene ailesiyle fena takıştım baya sorun oldu ama sonunda eşim sınırı cizdi herkes yerini ögrendi. Derdimde bitti. Kocam gözümün icine bakiyor diyordun, simdi yarinimiz belli degil diyorsun.

Eşine neden böyle güvenmiyorsun?
aslında hic anlasamıyomusuz da ben 20 yaaında farketmem,isin zevk aldıgıgımız seyler cok farklı ortak noktamız yok degil var ama yetisme tarzımız bile farklı sanki esim eski jenerasyon gibi tabi biraz degistirdim ama kafam net degil aileme güvensem yaparım aslında naslda bi daha evlenmem diye ama bizimkiler dicegi cümle belli o pice bizm, bakcaz der deli ederler beni

Eşinle sorunun yoksa ailesi size ne yapabilir ki? Bende ilk 1 sene ailesiyle fena takıştım baya sorun oldu ama sonunda eşim sınırı cizdi herkes yerini ögrendi. Derdimde bitti. Kocam gözümün icine bakiyor diyordun, simdi yarinimiz belli degil diyorsun.
Ben eşime sana bir seçim sunularsa aileni seçeceksin diye yemin ettirdim ve onlarla iyi olmak için uğraşmayı düşünmüyorum onlarla iyi olmak gibi bir derdim yok.

Back
X