Canım bana bakar misin 14 temmuz 1989 yengeç burcuyum
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben oğlak erkek arkadaşım koç burcu canım ilerisi için ciddi adımlar görülüyor mu ailem pek yanaşmıyor ama
bende ıstıyorumilahi adaletın işledıgını gorecekmıyım?
Canım zorlukları yenip güzel bir mertebeye erisecejsiniz. Her şey istediğiniz gibi sonuçlaniyor.
Bir arkadas aracılığı bir aile dostu aracılığı ile ise giriyor gorunuyorsunuz. Iki aylık bir sürenin sonunda.
Diğer sorunuz için cikan kart genel olarak tartışma zorluk sıkıntı var diyor.
eski sevgilimin şuan hayatında biri varmı?
ben oğlak o boğa burcu..
bakabilirmisin?
teşekkür ederimmm
t.ederim canım
teşekkür ederim, inşallah :)
7 şubat 1990 doğumluyom...o gerçekten kurnaz mı yoksa tamamen tesadüf mu olanlar...
teşekkür ederim şimdiden
Merhaba erkek arkadaşımın sınavı var, herşey sınavla şekillenecek. bizi gelecekte güzel şeyler bekliyor mu? :)
Ben terazi, arkadaşım kova burcu.
Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.
merhabalar, rica etsem iş için bakabilir misiniz? bir işe girebilecek miyim.
bir de aklımda olan bir yer var emin olmadığım, söz. memur olarak. başvurduğum taktir de olacak mı, hayırlı mı?
bakabilirsiniz umarım...
Sizin bakim lariniz genel olarak iş üzerine sanırım. En kısa zamanda bol kazançlı ve hayırlı bir işe girmek için çekmen iz gereken esmayi sordum kartlara el veli çıktı. Bu esmayi da sayısı kadar bu dilek le beraber çekerseniz hayırlı sonuçlar elde edersiniz inşallah.
doğru bir insana da çok ihtiyacım var ama evet hayatımda öncelikli olması gereken şey hayırlı bir iş..
çok teşekkürler, yapacağım.. değişikmiş bu kartlar :)
Bu konuda umudun olsun. Yeniden bir araya gelme ya da buna çok yakın bir şeyler var. Yeni güzel şeyler yeserecek aranızda. Bu konuda iyimserligini kaybetme.
cok saol cok mutlu oldum boyle cikmasina umudum artti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?