Tek kart bakımı.

ben oğlak erkek arkadaşım koç burcu canım ilerisi için ciddi adımlar görülüyor mu ailem pek yanaşmıyor ama

Canım zorlukları yenip güzel bir mertebeye erisecejsiniz. Her şey istediğiniz gibi sonuçlaniyor.

Bir arkadas aracılığı bir aile dostu aracılığı ile ise giriyor gorunuyorsunuz. Iki aylık bir sürenin sonunda.

Diğer sorunuz için cikan kart genel olarak tartışma zorluk sıkıntı var diyor.

teşekkür ederim, inşallah :)

7 şubat 1990 doğumluyom...o gerçekten kurnaz mı yoksa tamamen tesadüf mu olanlar...
teşekkür ederim şimdiden

eski sevgilimin şuan hayatında biri varmı?
ben oğlak o boğa burcu..
bakabilirmisin?
teşekkür ederimmm

Hayır sizin onun için istediğiniz nasıl bir durumsa onu yaşıyor şu anda.

Merhaba erkek arkadaşımın sınavı var, herşey sınavla şekillenecek. bizi gelecekte güzel şeyler bekliyor mu? :)
Ben terazi, arkadaşım kova burcu.
Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

Merhaba erkek arkadaşımın sınavı var, herşey sınavla şekillenecek. bizi gelecekte güzel şeyler bekliyor mu? :)
Ben terazi, arkadaşım kova burcu.
Teşekkür ederim zaman ayırdığınız için.

Pek iyi bir şey çıkmadı kartta maalesef. Kibir zorbalik ve aldanma çıktı.

Sizin bakim lariniz genel olarak iş üzerine sanırım. En kısa zamanda bol kazançlı ve hayırlı bir işe girmek için çekmen iz gereken esmayi sordum kartlara el veli çıktı. Bu esmayi da sayısı kadar bu dilek le beraber çekerseniz hayırlı sonuçlar elde edersiniz inşallah.

doğru bir insana da çok ihtiyacım var ama evet hayatımda öncelikli olması gereken şey hayırlı bir iş..
çok teşekkürler, yapacağım.. değişikmiş bu kartlar :)

doğru bir insana da çok ihtiyacım var ama evet hayatımda öncelikli olması gereken şey hayırlı bir iş..
çok teşekkürler, yapacağım.. değişikmiş bu kartlar :)

Rumi tarot kartları eğer ilginiz var ise :)

merhabaa eğitimle ilgili çok istediğim bir şey var bana da bakabilir misiniz:26:

Simdiki sevgilimle ilerisi guzel olacakmi?
Uni. Sinavinda iyi syler beni bekliyormu ?
K.bakmayn iki defa soru sordum ama bu ikisi benim icin cok onemli

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…