Rumi tarot kartları eğer ilginiz var ise :)
merhabaaeğitimle ilgili çok istediğim bir şey var bana da bakabilir misiniz:26:
baktırmaya çok ilgim var da bakamam heralde, öyle bir yeteneğim yok yada haberim yok :)) ismi de güzelmiş, nereden aldınız?
aslında hazır bakıyorken tek bi soru daha sorsam size olur mu? konusu geçti diye..
aşk mı olur dost mu olur bilmiyorum, illa aşka bağlamıyorum. ama güvenilir, beni anlayan, ömürlük benim için doğru bir insan olacak mı hayatımda ? yada ne zaman gelecek.. o kadar güvensizim ki insanlara.
Simdiki sevgilimle ilerisi guzel olacakmi?
Uni. Sinavinda iyi syler beni bekliyormu ?
K.bakmayn iki defa soru sordum ama bu ikisi benim icin cok onemli
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Az önce eksik yazmışım ben 14 temmuz 1989 yengeç suan beğendiğim çocuk 25 ocak 1987 kova burcu bizim için bakabilir misiniz bir gelecek var mı
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
merhaba, kpssyi kazanacak miyim acaba:)Bu kişiyi yakın zamanda unutacaginiz ve geçmişte birakacaginiz çıktı kartlarda.
merhaba, kpssyi kazanacak miyim acaba:)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gerçekten mücadele dolu ve Emel verdiğiniz bir çalışma evresi geçirdi iseniz sonuç olumlu olacak aksi halde maalesef sonuç olumsuz görünüyor.
Rica ederim hakkinizda hayırlısı olsun.
On ay süresi var memleketinizden ya da çocukluk tan tanıdığınız biri olacak bu. Her manada yanında güvende hissedeceksiniz ve sizin kabuklarinizdan siyrilmanizi sağlayacak.
Tesadüfen gördüm burayı , ben de sorabilir miyim?
Evet hem de sizi memnun ve mutlu edecek bir adım olacak bu.bende rica etsem bir kart çeker misin öküzüm bana adım atacak mı? :))
Ay dayanamadım , ben sorayım siz uygun olursanız cevaplarsınız şansıma :)
Eşimle tek sıkıntımız var ,o da maddiyat. Ev istiyoruz ama var mıdır ufukta ?
kür ederim :Evet hem de sizi memnun ve mutlu edecek bir adım olacak bu.
Bende tutamadım kendimi yazdım işimin geleceği için banada kart açabilirmisin
Maalesef yok. Öyle bir adımda atmayın kimseye güvenip. Şimdilik sınırlarını zi kabul edin. Birisi kalkisirsaniz epey sıkıntı çekecek olduğunuzdan daha fena bir hale duseceksiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?