Tek kart bakımı.

Hadi yaa , fena düştü yüzüm Ama çok teşekkür ederim bakıp cevapladığınız için .

Rica ederim hakkinizda hayırlısı olsun. Üzülmeyin en nihayetinde faldir. Bende pro. Değilim bu alanda zaten :)

canım çok ama çok teşekkür ederim dediklerin kelimesi kelimesine doğru inşallah hayırlısı olur. ağzına yüreğine sağlık

Isin geleceği çok kötü devam edecek uzunca bir müddet. Sıkıntı görünüyor ancak bu sıkıntıların sonu aydınlık ve ferah. Yalnız bir müddet zorlanacaksiniz.

çok teşekkur ederim cnm evet bazen çok sıkılıyorum :))

Banada bi kart ceker misiniz??ask,evlilik hayatim nolcakkk??
simdiden tskederim...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım benim içinde bir kart cekermisin bu ay tüp bebek yaptırcam adet olmayı bekliyorum bebeğim tutuncakmi benim için dogru zamanmi..şimdiden çok teşekkür ederim. ..

Bu konuda umudun olsun. Yeniden bir araya gelme ya da buna çok yakın bir şeyler var. Yeni güzel şeyler yeserecek aranızda. Bu konuda iyimserligini kaybetme.

son bir soru sorabilirmiyim bana karsi hisleri neler ve bu biraraya gelme icin zaman verebilirmisiniz ikimizde kova burcuyuz

benim için tekarardan bakabilirmisiniz iş konusunda hala aynı işyerinde devam edecekmiyim yoksa daha iyi koşullarda işe geçebilecekmiyim

benim burcum yay yaş 25, onun burcu balık 27 ayrıldıktan sonra görüşmek istedi cok hata yaptığını söylüyor beni seviyormu hala ona bir şans vermelimiyim bakarsan sevinirim..

Benim burcum ikizler yaşım 25 onun burcu aslan yaşı 30..Bana ilgilisi var mı ? Aramalımıyım ? bakarsanız çok sevinirim :)))

benim için de bir kart seçermisiniz çocuğum olacak mı anne olabilecek miyim

rica etsem bana da bakabilir misin?
ayrıldığım erkek arkadaşımla barışacak mıyız yeniden birlikte olabilecek miyiz bakabilir misin?
ben başak o terazi

Evet canım. Barışma gözüküyor ve tekrar bir araaya geleceksiniz.Ve bu bir an önce olacak gibigörnüyor. Yalnız barışma için szin adım atmanız gereken bir durum söz konusu olabilir.

Banada bi kart ceker misiniz??ask,evlilik hayatim nolcakkk??
simdiden tskederim...:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aşk ve evlili hayatınız aliiye ve zaferle sonuçlancak görnyor. Bu anlamda istediğiniz her eye ulaşıyorsunuz. Daimi bir tatmin ve memnuniyet söz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…