Tek kart bakımı.

canım bana da 1 kart seçermisin içim çok daraldı yaw...

işmanlık, ıskançlık, ilişkilerde karışıklık çıktı kartlarnda. Fesat kişileryüzünden beklentilerinboşa çıkacak gibi duruyor .

Canım benim içinde bir kart cekermisin bu ay tüp bebek yaptırcam adet olmayı bekliyorum bebeğim tutuncakmi benim için dogru zamanmi..şimdiden çok teşekkür ederim. ..

Olulu şeyler çıktı kartnızda. evlilik, sadakat ve şefkatle alakalı kavramlar var. Evliliğinizi gçlendirecek ve ailenizi tamamlayacak gibi görünüyor bu husus. Bu eylemin sonucu sizi memnun edecek şekilde sonuçlanacak.

son bir soru sorabilirmiyim bana karsi hisleri neler ve bu biraraya gelme icin zaman verebilirmisiniz ikimizde kova burcuyuz

Seninadir bulunabilecek biri olarak görüyor ve sana karşı özeni var. Seninduygu ve hareketlerne karşı oldukça hassas. Seninle uyumlu ve tatmin edicibir birlikteliği olabeceğini düşünüyor. Zaman veremiyorum ancak tam birşeylerden uudunu esmişken her şey yeniden başlayacak diyeblirim.

benim için tekarardan bakabilirmisiniz iş konusunda hala aynı işyerinde devam edecekmiyim yoksa daha iyi koşullarda işe geçebilecekmiyim

Bu iş yerinden ayrılıyor görünüyorsunuz çok fazlasıkıntı çekiyor çımışsınız bu sıkıntılar hep snradan size faydaolrak gri dönecek. Yalnız iş yernden ayrılırken birazsıkıntı yaşayabilir bazı konularda yanlış hareket etmeniz sonucu istemeidğiniz durumlarlakarşı karşıya kalabiir uanailirsiniz. İş yerinizle ilgili öenmli bilgileri kimseye veremeye gayret gösterin.

Insallah benim hakta dediklerinde dogru cikar. Canim bi is kartida cekermisin. Calisa bilecekmiyim?

Evet yakınbirzamanda para haberiile birlikte yeni bir çalışaalanına geçeniz söz konusu olacak. Sabırlı olmanızıgerektiren birişsürecine gireeksiniz.

benim burcum yay yaş 25, onun burcu balık 27 ayrıldıktan sonra görüşmek istedi cok hata yaptığını söylüyor beni seviyormu hala ona bir şans vermelimiyim bakarsan sevinirim..

Egonu bir yana koyabilrsen affetmelisin diyor kartın yeterince nefret ettin ve cezalandırdın.

Benim burcum ikizler yaşım 25 onun burcu aslan yaşı 30..Bana ilgilisi var mı ? Aramalımıyım ? bakarsanız çok sevinirim :)))

Sizekarşı çekim hissediyor ve sizden duygusal manada hoşlanıyor.Aynı zamanda sizi sempatik buluyor arkadaşlığınız da onun hoşuna gidiyor. Ancak beklemekte fayda var erken bir hareket kayba sebep olabilir.

benim için de bir kart seçermisiniz çocuğum olacak mı anne olabilecek miyim

Bir takım gecikmeleer var bunlar ön görünüzü almış elinizden. İçe kapanmış çıkıyorsunuz. Ancak bunca olumsuz düünce olumsuz olanı tetikliyor sadece. Kendi kendinizi bu olumsuzluktan kurtarabilirsinz. Bu meseleye kafa yormayın. eLHADİ ismini zikir olarak çeerseniz fayda görmeniz muhtemel.

Sizekarşı çekim hissediyor ve sizden duygusal manada hoşlanıyor.Aynı zamanda sizi sempatik buluyor arkadaşlığınız da onun hoşuna gidiyor. Ancak beklemekte fayda var erken bir hareket kayba sebep olabilir.

özelden yazmıştım size ama uygun olursanız

Merhaba aşk ve evlilik için bir kart seçebilir misin? Yakın gelecekte evlililik var mı? Teşekkürler

Merhaba aşk ve evlilik için bir kart seçebilir misin? Yakın gelecekte evlililik var mı? Teşekkürler

Evet hayatınızda buyuk bir yeilenme görnyor. Kendinize güvenin yalnız biraz bir guven azalması ar. Bu olumsuz havay dagıttıgınızda aşk ve evlilik yolunuz kendiliğinden açılacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…