canım bana da 1 kart seçermisin içim çok daraldı yaw...
Canım benim içinde bir kart cekermisin bu ay tüp bebek yaptırcam adet olmayı bekliyorum bebeğim tutuncakmi benim için dogru zamanmi..şimdiden çok teşekkür ederim. ..
son bir soru sorabilirmiyim bana karsi hisleri neler ve bu biraraya gelme icin zaman verebilirmisiniz ikimizde kova burcuyuz
benim için tekarardan bakabilirmisiniz iş konusunda hala aynı işyerinde devam edecekmiyim yoksa daha iyi koşullarda işe geçebilecekmiyim
Insallah benim hakta dediklerinde dogru cikar. Canim bi is kartida cekermisin. Calisa bilecekmiyim?
benim burcum yay yaş 25, onun burcu balık 27 ayrıldıktan sonra görüşmek istedi cok hata yaptığını söylüyor beni seviyormu hala ona bir şans vermelimiyim bakarsan sevinirim..
Benim burcum ikizler yaşım 25 onun burcu aslan yaşı 30..Bana ilgilisi var mı ? Aramalımıyım ? bakarsanız çok sevinirim :)))
benim için de bir kart seçermisiniz çocuğum olacak mı anne olabilecek miyim
Sizekarşı çekim hissediyor ve sizden duygusal manada hoşlanıyor.Aynı zamanda sizi sempatik buluyor arkadaşlığınız da onun hoşuna gidiyor. Ancak beklemekte fayda var erken bir hareket kayba sebep olabilir.
Evet yakınbirzamanda para haberiile birlikte yeni bir çalışaalanına geçeniz söz konusu olacak. Sabırlı olmanızıgerektiren birişsürecine gireeksiniz.
Ayy insallahya bu kadar sabr etdim birazda sabr ederim. Canim soylediklerin cikiyormu ?
özelden yazmıştım size ama uygun olursanız
bana da aşk için bir kart çeker misin
Merhaba aşk ve evlilik için bir kart seçebilir misin? Yakın gelecekte evlililik var mı? Teşekkürler
Özelmesajlarda kaynamışsorry şimdibaktım.ED DARR esması çıktı.
teşekkür ederim :)
Evet hayatınızda buyuk bir yeilenme görnyor. Kendinize güvenin yalnız biraz bir guven azalması ar. Bu olumsuz havay dagıttıgınızda aşk ve evlilik yolunuz kendiliğinden açılacak.
Çok teşekkür ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?