Rica ederimmmm :)))
Seninadir bulunabilecek biri olarak görüyor ve sana karşı özeni var. Seninduygu ve hareketlerne karşı oldukça hassas. Seninle uyumlu ve tatmin edicibir birlikteliği olabeceğini düşünüyor. Zaman veremiyorum ancak tam birşeylerden uudunu esmişken her şey yeniden başlayacak diyeblirim.
Hayır çıkmıyor.
Bir takım gecikmeleer var bunlar ön görünüzü almış elinizden. İçe kapanmış çıkıyorsunuz. Ancak bunca olumsuz düünce olumsuz olanı tetikliyor sadece. Kendi kendinizi bu olumsuzluktan kurtarabilirsinz. Bu meseleye kafa yormayın. eLHADİ ismini zikir olarak çeerseniz fayda görmeniz muhtemel.
Egonu bir yana koyabilrsen affetmelisin diyor kartın yeterince nefret ettin ve cezalandırdın.
Bu iş yerinden ayrılıyor görünüyorsunuz çok fazlasıkıntı çekiyor çımışsınız bu sıkıntılar hep snradan size faydaolrak gri dönecek. Yalnız iş yernden ayrılırken birazsıkıntı yaşayabilir bazı konularda yanlış hareket etmeniz sonucu istemeidğiniz durumlarlakarşı karşıya kalabiir uanailirsiniz. İş yerinizle ilgili öenmli bilgileri kimseye veremeye gayret gösterin.[/QUO
teşeekür ederim
Evet canım. Barışma gözüküyor ve tekrar bir araaya geleceksiniz.Ve bu bir an önce olacak gibigörnüyor. Yalnız barışma için szin adım atmanız gereken bir durum söz konusu olabilir.
Olulu şeyler çıktı kartnızda. evlilik, sadakat ve şefkatle alakalı kavramlar var. Evliliğinizi gçlendirecek ve ailenizi tamamlayacak gibi görünüyor bu husus. Bu eylemin sonucu sizi memnun edecek şekilde sonuçlanacak.
Sizekarşı çekim hissediyor ve sizden duygusal manada hoşlanıyor.Aynı zamanda sizi sempatik buluyor arkadaşlığınız da onun hoşuna gidiyor. Ancak beklemekte fayda var erken bir hareket kayba sebep olabilir.
Seninadir bulunabilecek biri olarak görüyor ve sana karşı özeni var. Seninduygu ve hareketlerne karşı oldukça hassas. Seninle uyumlu ve tatmin edicibir birlikteliği olabeceğini düşünüyor. Zaman veremiyorum ancak tam birşeylerden uudunu esmişken her şey yeniden başlayacak diyeblirim.
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
canıım müsait olduğun bi zamanda bana da bakabilir misin?
aklımda birisi var konuşuyoruz da onunla aşk durumları nasıl yani benden hoşlanıyor mu ona bakabilir misin acabaa :)
Banada hayatimdaki adamla nolcak diye bi kart acabilir misiniz??tskederim simdiden :))
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
özeci babam çok hasta rüyamda hep mezarlık felan görüyorum falımda da sanki tabut felan çıkıyor kafayı yicem çok zor dönemden geçiyoruz babam için sağlık kartı istiyorum kötü çıkarsa da yaz lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?