Tek kart bakımı.

tesekkur ederim, keske hersey sizin iyi niyetiniz gibi guzel olsa.

yani benim çocuğum olmayacak mı?

Son düzenleme:

Evet canım. Barışma gözüküyor ve tekrar bir araaya geleceksiniz.Ve bu bir an önce olacak gibigörnüyor. Yalnız barışma için szin adım atmanız gereken bir durum söz konusu olabilir.

teşekkür ederim canım.. bir de iş için bakabilir misin yakın zamanda işe girebilecek miyim?

Canım çok teşekkür ederim ...çok mutlu oldum ne guzel seyler cikmis karta .inşallah herşey Güzel olur :)

:2:
Bu yorumla ilgili son bur soru yani bana karsi bi hissayi yada ask gibi duygusu yok demek bu yorum dimi

canıım müsait olduğun bi zamanda bana da bakabilir misin?
aklımda birisi var konuşuyoruz da onunla aşk durumları nasıl yani benden hoşlanıyor mu ona bakabilir misin acabaa :)

Banada hayatimdaki adamla nolcak diye bi kart acabilir misiniz??tskederim simdiden :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

özeci babam çok hasta rüyamda hep mezarlık felan görüyorum falımda da sanki tabut felan çıkıyor kafayı yicem çok zor dönemden geçiyoruz babam için sağlık kartı istiyorum kötü çıkarsa da yaz lütfen.

Benim de bakarsanız çok sevinirim
hoşlandığım biri var bana karşı ilgili mi acaba o daaaaaa:18::18::18::18::18::18:

merhaba canım bakarsan çok memnun olurum :)
sorum şu : eski sevgilimle barışacak mıyım beni hala seviyor mu ve pişman mı?

canıım müsait olduğun bi zamanda bana da bakabilir misin?
aklımda birisi var konuşuyoruz da onunla aşk durumları nasıl yani benden hoşlanıyor mu ona bakabilir misin acabaa :)

Bu kişinin geçmişinde birisi var. Bu yaşadıklarını unutup yeni bir ilişkiye yer açması biraz zaman alabilir. Eğer bu hususta sabırlı davranırsan aranızda güzel bir ilişki doğacak.

Banada hayatimdaki adamla nolcak diye bi kart acabilir misiniz??tskederim simdiden :))

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu kişi ile arzuladığınız hayatı yaşayacaksınız. Güzel haberler hayırlı sonuçlar var ancak beklemeyi bilmeniz lazım. Çünkü zaman çıkmış. Zamanı sabırla geçirirseniz bu kişi ile ilgili arzularınız gerçekleşecek.

Babanın sağşlığı ile ilgili kartta olumsuz bir şey çıkmadı canım. Yalnız tetikte olması gerekiyor. Bazı şeyler olabilir ve önemsiz gibi geçirilmemesi lazım. En ufak bir şey bile hissetse hastaneye gidip görünmeli. Kendini dinlemeli ve bana bir şey olmaz şeklindeki düşünceden vazgeçmeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…