Benim de bakarsanız çok sevinirim
hoşlandığım biri var bana karşı ilgili mi acaba o daaaaaa:18::18::18::18::18::18:
merhaba canım bakarsan çok memnun olurum :)
sorum şu : eski sevgilimle barışacak mıyım beni hala seviyor mu ve pişman mı?
Canım bana da bakar mısın? 1 senelik ilişkim var ama bitti bitecek sonu ne olacak merakla beklemekteyim
Bitiş görünüyor canım. Senin için daha iyi olacak. Yenilenmiş ve Anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğmuş hissedeceksin.
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Teşekkür ederim :)
Merhaba canım.......tek karttan bana da genel bi bakabilir misin? Ne var ne yok öğreneyim?
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Rca ederim LuLu hakkında hayırlısı olsun...
Bir soru daha rica etsem peki bu konu ile alakalı
ondan uzaklaşan bendim şuan ki hisleri nedir, iyi midir belli etmiyor gibi yani gayet iyi de olabilir? ruh hali nasıl sence, söz bidaha sormayacagım
Merhaba canım.......tek karttan bana da genel bi bakabilir misin? Ne var ne yok öğreneyim?
Teşekkür ederim yine de..Sormak istediğim özel bir olayım yok.....
banada bakabılırmısnnnnnnnnnnnnnn bebek için şuan düşük yapıyorummmmmmmmm
banada bakar mısın canım sınav stresi sardı sınavımın akibeti ne olacak :18:
Bir aylık bir zaman dili sonrasında büyük bir mutluluk görünüyor. Daha çok gönül işi bekar iseniz çok aşık olacaksınız evlilikle sonuclanacak bir ilişki. Evli iseniz bir bebek ya da hayatınıza hareketlilik katacak yeni bir gelişme olabilir.
Sorunuzu sorun arkadaşlar. Fırsat oldukça sayfya bakıyorum. Geç - güç bir şekilde yanıtlamaya çalışırım.
Takdir edersiniz ki bu yazdığınız soru değil. O yüzden kendim sorup cevaplıyorum. Bebek için hamilelik ne zaman diye sordum ikili bir zaman diliminde olumlu bir haber olacak. Bu ikili zaman dili sonunda uğra<şa gerek olmadan bebekle ilgili dilekleriniz gerçekleşecek. Hayatınızda haksızlık ettiğiniz birileri var ise onlarla hellaleşmeniz gerekebilir. Sizin önüüznde böyle bir engel var. Haksızlık ettiğiniz kişilerle hesaplaşın.
Canım sağol evliyim..2 çocuk bayağı bir hareketli hayatım var....Mutluluk hepimizin hayatında olsun inşallah...Teşekkür ederim.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?