Tek kart bakımı.

Bilmiyorum kim. Iki hafta, ay, yil

merhabalar tekrardan, bir sağlık sorunum var yüzümde, geçecek mi? ne olduğunu da bulamadık henüz ama.

*çıkacakmışsınız, başka zaman artık :)

Son düzenleme:
offf offffffffff çok saol canmm senıde yordumm ama ıyısın maaşalllah

Rica ederim. Özelden bilgilerinizi yazarsaniz ayrıntılı bir bakım yapabilirim. Bir de bebek için esma kartı cekebilirim. Tabii başka bir gün. Iyi geceler, iyi forumlar.

vazgeçtim baktırmaktan:)

Son düzenleme:

Çok teşekkür ederimmm :))

canım uygun bir zamanında bana da bakar mısın ? 2 hafta önce sevgilimden ayrıldım. aslında bu tam ayrılık mı onu da bilmiyorum bir süre susalım dedi ve neredeyse hiç konuşmuyoruz. bunun için bakarsan sevinirim

Canım merhabalar 1.5 ay önce ayrıldığım sevgilim bana karşı neler hissediyor , beni düşünüyor mu bakabilirmisin (ben başak o akrep ben açık buğday tenli o da buğday tenli)
uygunsan bakarsan çok sevinirim

Son düzenleme:
canıım arkadaşıma da bakabilir misin müsait olduğun bi zamanda.
arkadaşımın arkasından işler çeviren aynı bölümde okuduğu üst sınıfında ki çocuklar var. bunların ne işler çevirdiğini bilemiyoruz bakabilir misin acaba?

Canım evliliğimle ilgili bakar mısın? Eşimle ikimiz Aslan burcuyuz ikimizin de yükseleni terazi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba,

Bana da bakabilir misin? Bana iş ve kariyerle ilgili bakabilir misin? Bir takım olumsuz düşüncelerim var keskin değişiklikler yapmak üzereyim.

özeci sevgilim askerde biraz zorlanıyor ilerde rahatlarmıyız askerden sonra iş durumu ne olur evlilik düşünüyoruz ama bi zaman verebilirmisin ailelerin buna tepkisi ne olur şimdiden teşekkür ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…