teşekkür ederim ama tedavısız bıraz zor benm bebıs ısı yınede raabbbm bılır tabıkı ya ben nezaman kart cektırsem boyle bırsey cıkıyor bırıyle helalleşin kım kı bu bırı anlamdm gıttı 2lı rakamderken
bende bir soru sorbılırmıyım
sınavlarım nasıl gecıcek?:44:
Bilmiyorum kim. Iki hafta, ay, yil
offf offffffffff çok saol canmm senıde yordumm ama ıyısın maaşalllah
Rica ederim. Özelden bilgilerinizi yazarsaniz ayrıntılı bir bakım yapabilirim. Bir de bebek için esma kartı cekebilirim. Tabii başka bir gün. Iyi geceler, iyi forumlar.
merhabalar tekrardan, bir sağlık sorunum var yüzümde, geçecek mi?
Uyucam gonul323. Başka zaman bakabilirim. Sorry.
gördüm mesajınızı editlemiştim ben de, iyi geceler :)
hadi inşallah canım t.ederimZafer, saf galibiyet. Endişelerinden arın. Çok iyi bir atılım yapacaksın sınavın sonucunda.
Babanın sağşlığı ile ilgili kartta olumsuz bir şey çıkmadı canım. Yalnız tetikte olması gerekiyor. Bazı şeyler olabilir ve önemsiz gibi geçirilmemesi lazım. En ufak bir şey bile hissetse hastaneye gidip görünmeli. Kendini dinlemeli ve bana bir şey olmaz şeklindeki düşünceden vazgeçmeli.
Bu kişinin geçmişinde birisi var. Bu yaşadıklarını unutup yeni bir ilişkiye yer açması biraz zaman alabilir. Eğer bu hususta sabırlı davranırsan aranızda güzel bir ilişki doğacak.
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
canım yeni biriyle evlilik için görüşme durumum var onun için bakarmısın....Iyi gecelerrrŕrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?