- 9 Aralık 2013
- 2.120
- 1.396
- 158
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
merhabalar tekrardan, bir sağlık sorunum var yüzümde, geçecek mi? ne olduğunu da bulamadık henüz ama.
*çıkacakmışsınız, başka zaman artık :)
canım uygun bir zamanında bana da bakar mısın ? 2 hafta önce sevgilimden ayrıldım. aslında bu tam ayrılık mı onu da bilmiyorum bir süre susalım dedi ve neredeyse hiç konuşmuyoruz. bunun için bakarsan sevinirim
Canım merhabalar 1.5 ay önce ayrıldığım sevgilim bana karşı neler hissediyor , beni düşünüyor mu bakabilirmisin (ben başak o akrep ben açık buğday tenli o da buğday tenli)
uygunsan bakarsan çok sevinirim
canıım arkadaşıma da bakabilir misin müsait olduğun bi zamanda.
arkadaşımın arkasından işler çeviren aynı bölümde okuduğu üst sınıfında ki çocuklar var. bunların ne işler çevirdiğini bilemiyoruz bakabilir misin acaba?
Canım evliliğimle ilgili bakar mısın? Eşimle ikimiz Aslan burcuyuz ikimizin de yükseleni terazi :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba,
Bana da bakabilir misin? Bana iş ve kariyerle ilgili bakabilir misin? Bir takım olumsuz düşüncelerim var keskin değişiklikler yapmak üzereyim.
canım yeni biriyle evlilik için görüşme durumum var onun için bakarmısın....
özeci sevgilim askerde biraz zorlanıyor ilerde rahatlarmıyız askerden sonra iş durumu ne olur evlilik düşünüyoruz ama bi zaman verebilirmisin ailelerin buna tepkisi ne olur şimdiden teşekkür ediyorum
şuanki erkek arkadaşımla evlenebilecek miyim ikimizde yeşil gözliyüz ben oğlak o akrep
Bu kişi sizin için pek de hayırlı durmuyor. Siz de şüphe uyandracak ve güven vermeyecek. Yolunuza ayrı ayrı devam etmeyi tercih edeceğinizi söyluyor kartlar.
Gayret ve azim dolu bir girişim sizi bekliyor. Ticaret hayatına atılmanız olası. Bu size saygınlıkta kazandıracak.merhaba canım banada bakman mümkün mü ilk olacakk daha evvel kimse bakmadı.işle ilgili bazı planlarım var geleceğe dair...
şimdiden teşekkürler...
Gayret ve azim dolu bir girişim sizi bekliyor. Ticaret hayatına atılmanız olası. Bu size saygınlıkta kazandıracak.
Sana karşı hisleri aşk sevgibağlılık muhabbet bağlamında devam ediyor. Ancak şu an aklında sen varsın diyemem daha çok hovardalık peşine.Zamanını boşa şeylerle kafa dağıtarak geçiriyor. Ama seni unutmuş ya da sana karşı hisleri körelmiş değil çıktı kartlarda.
Bu kişi sizin için pek de hayırlı durmuyor. Siz de şüphe uyandracak ve güven vermeyecek. Yolunuza ayrı ayrı devam etmeyi tercih edeceğinizi söyluyor kartlar.
Boşuna bir korku duyuyorsunuz. Bu sizin sağlığınıza zarar verecek bir şey değil. Endişeniz bu hususta yersiz diyor kartlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?