Tek kart bakımı.

şuanki erkek arkadaşımla evlenebilecek miyim ikimizde yeşil gözliyüz ben oğlak o akrep

merhabalar tekrardan, bir sağlık sorunum var yüzümde, geçecek mi? ne olduğunu da bulamadık henüz ama.

*çıkacakmışsınız, başka zaman artık :)

Boşuna bir korku duyuyorsunuz. Bu sizin sağlığınıza zarar verecek bir şey değil. Endişeniz bu hususta yersiz diyor kartlar.

Bu suskunluk ikinizinde iyiliğine. Sabırla bekle karşındakinin adım atmasını. Yeniden barışma için umut var. Ancak bu kişinin adaletine ve ikinizin davranışlarını yargılaması sonucu varacağı karara güvenmelisin. u süreç her ikinze de yarayacak ama seni daha değerli kılacak onun gözünde eğer sabredebilirsen.

Sana karşı hisleri aşk sevgibağlılık muhabbet bağlamında devam ediyor. Ancak şu an aklında sen varsın diyemem daha çok hovardalık peşine.Zamanını boşa şeylerle kafa dağıtarak geçiriyor. Ama seni unutmuş ya da sana karşı hisleri körelmiş değil çıktı kartlarda.

Arkadaşınız normalde çok cesaretli ve özgüveni yerinde biri ama bu kişiler onun yer aldığı bir projenin ertelenmesine ya da kötü sonuçlanmasına katkı sağlayavcak bu sebeple de tartışmalar ve arkadaşınızın güveninin sarsılması söz konusu. Bu daha çok onun yaptıgı bir hatanın ortaya dökülmesi şeklinde tezahür edecek ve arkadşınızın motivasyonunu düşürüp, özgüvenine ket vuracak gibi duruyor.

Canım evliliğimle ilgili bakar mısın? Eşimle ikimiz Aslan burcuyuz ikimizin de yükseleni terazi :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evliliğinizee bir iktidar çatışması söz konusu olabilir bu aralar. Her iki tarafta ipleri eline alan otorite kurmak isteyen taraf. Ancak bu yol çok sağlıklı değil. Bu otorite kavgası devam ederse erkek olan taraf daha benmerkezci ve kibirli bir hal alabilir. Onun yerine erkek tarafa biraz daha otoritesi altında olduğunu hisettirmeniz sizin faydanıza.

Merhaba,

Bana da bakabilir misin? Bana iş ve kariyerle ilgili bakabilir misin? Bir takım olumsuz düşüncelerim var keskin değişiklikler yapmak üzereyim.

Bir takım dalgalanmalar ve ekonomik istikrarsızlık söz konusu. Epeyce dibe uracaksınız. Ve bir değişim var bu dibe vurmanın ardından çok daha hayırlı olacak ve iyilikle sonuçlanacak. Çünkü bu değişimde şlans sizden yana.

canım yeni biriyle evlilik için görüşme durumum var onun için bakarmısın....

Bu kişi sizin için pek de hayırlı durmuyor. Siz de şüphe uyandracak ve güven vermeyecek. Yolunuza ayrı ayrı devam etmeyi tercih edeceğinizi söyluyor kartlar.

İlerde rahatlar mısınız net bir şey çıkmadı kartlarda ama askerlikte yaşadıkları sevgilinizin içe kapanmasına daha çok kendi kendine düşünmesine yol açacak. İş durumu olumsuz sonuçlanacak ve bu sebeple anlaşmazlıklar ayrılık ve kopma olabilir. Aileler bu karar karşısında tarafsız kalacaklafr.

şuanki erkek arkadaşımla evlenebilecek miyim ikimizde yeşil gözliyüz ben oğlak o akrep

Şimdilik bu kişi ile uzun süreli planlay hayal ediyorsunuz. Ve bir zaman sonra bu kişi size bir teklifle gelecek. Ama rededen taraf siz olacaksınız. Göçremediğiniz bazı şeyler var onları görür hale gelecek ve bu ilişkiyi noktalayacak olmanız olası.

Bu kişi sizin için pek de hayırlı durmuyor. Siz de şüphe uyandracak ve güven vermeyecek. Yolunuza ayrı ayrı devam etmeyi tercih edeceğinizi söyluyor kartlar.

merhaba canım banada bakman mümkün mü ilk olacakk daha evvel kimse bakmadı.işle ilgili bazı planlarım var geleceğe dair...
şimdiden teşekkürler...

merhaba canım banada bakman mümkün mü ilk olacakk daha evvel kimse bakmadı.işle ilgili bazı planlarım var geleceğe dair...
şimdiden teşekkürler...
Gayret ve azim dolu bir girişim sizi bekliyor. Ticaret hayatına atılmanız olası. Bu size saygınlıkta kazandıracak.

Gayret ve azim dolu bir girişim sizi bekliyor. Ticaret hayatına atılmanız olası. Bu size saygınlıkta kazandıracak.

ticaret değilde önümüzdeki sene elsanatları öğretmenlik başvurusu düşünüyorum canım.moral verdin teşekkür ederim

hovardalık peşinde olması çok moralimi bozdu ya offf umarım gelir de özür diler ve barışırız
teşekkürler canım baktığın için :)

Son düzenleme:
Erkek arkadaşımın iş ile ilgili planları yolunda gidecek mi ve istediği zamanda gerçekleşecek mi?
Şimdiden teşekkürler :)

sağol canım.....
bir de iş hayatımla ilgili bakman mümkün mü......

canım yine ben , zahmet olmazsa rahatsız ediyorum ama acil bakabilir misin artık sıkıntıdan uyuyamıyorum biz ayrılmıştık bi buluşup konuşma söz konusu mu, onda pişmanlık geri dönme isteği var mı , yakın zamanda eski sevgilimle bi birliktelik görünüyor mu acaba
(ben başak o akrep ben açık buğday tenli o da buğday tenli)
uygun olduğunda bakarsan çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…