Tek kart bakımı.

Banada bakabilirmisin rica etsem yay burcuyum ani inis cikislarim oluyor ve cok daraliyorum ne cikicak acaba

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

çok tşk ederim canım sabredicem artık elden bir şey gelmiyor başka ..

teşekkür ederim emeğinize sağlık

2 kere baktım sorularınıza ve aynı soruyu soruyorsunuz. Aynı soruyu çok defa kartlarıma soramıyorum maalesef. Kartlarımın enerjisini bozuyor aynı sorulara tekrar tekrar bakmak.

rica etsem benim içinde tekrardan bakabilirmisiniz sağlığımla ilgili bacağımda kemik erimesi var ameliyat gibi birşey görünüyormu kartlarda ben düzelmesini ümit ediyorum ama ameliyat diyorlar

Evet canım. Barışma gözüküyor ve tekrar bir araaya geleceksiniz.Ve bu bir an önce olacak gibigörnüyor. Yalnız barışma için szin adım atmanız gereken bir durum söz konusu olabilir.

canım yorumun bana umut olmuştu ve dediğin gibi çıktı kısa bir süre sonra beni aradı barışmak istedi ve şimdi tekrar birlikteyiz
Çok Teşekkür Ederim sana ...
rica etsem evlenebilecek miyiz bir de benim iş durumumla ilgili işe girebilecek miyim bakabilir misin?

Merhabalar bnde bir ricada bulunabilir miyim acaba :)

Kafamda 2 sorum var.
1. Sevgilim benim için hayırlı mıdır? Ben boğa. O balık burcu. 2- Iş hayatimla ilgili yorumunuzu bekliyorum.
Şimdiden teşekkürler :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

banada bakabilirmisin? erkek arkadaşımla sonumuz ne olacak? birde kpssye girecem. biyere atamam olurmu?

Ben de sıraya gireyim o halde. Ben iş arıyorum uzun bir süredir. Bunun için bir kart seçmenizi rica ediyorum :116: Şimdiden teşekkür ederim.

Merhabalar , ufukta yeni aşk var mı? Önümüzdeki günlerde beni neler bekliyor bakabilir misin ? Başak burcuyum. Şimdiden teşekkürler

Canım ben de sevgilim ve geleceğimizle ilgili bir kart isteyecğim ☺️ evlilil var mo acaba.

Cnm ozele msj attım.

Bana da bakabilir misiiiin :)
Hoşlandığım kişinin benim hakkımdaki düşünceleri neler ve bana adım atacak mı? :)
Ben ikizler, o boğa
Şimdiden teşekkürler canım :*

Merhaba .hoşlandığım biri var.pek çok özelliği bana uygun gibi geliyor.sürekli aklımda.acaba onunla bir geleceğimiz var mı? Yoksa geçici bir şey mi ?o terazi ben balık :) şimdiden teşekkür ederim

Merhaba :)
Benim de hoslandigim biri var bir turlu aklimdan cikaramiyorum onu o bunu bilmiyor ama ben yengec o akrep burcu acaba bosuna mi hayaller kurmaya devam ediyorum

~Böğürtlen Kışı

ayy o zaman bana da bakabilir misin acaba ?

şu an hayatımdaki kişiyle evlenmem hayırlı mı acaba (ya da evlenicek miyim ?)
yani kiminle nasıl ne zaman evleneceğimi merak ediyorum ve şu an hayatımdaki kişiyle evlenirsem bunun doğru bir karar olup olmadığını.

oğlak burcuyum, o da yay burcu; ben kahve gözlü, çakma açık kumral saçlıyım, buğday tenliyim :) o da ela gözlü saçlar koyu kumral ve beyaz tenli. benden yaklaşık 10 cm uzun..ikimiz de kısayız :)

Erkek arkadaşımın iş ile ilgili planları yolunda gidecek mi ve istediği zamanda gerçekleşecek mi?
Şimdiden teşekkürler :)

Bu planlar başkaları tarafından çevresi tarafından pek işe yaramayacağı noktasında değerlendiriliyor. Ancak erkek arkadaşınız yoluna devam etsin kafasındakileri uygulasın bolluk, refah, zenginlik onu bekliyor. Zaman olarak ne istiyor bilmiyorum ama bu planın meyvelerini 9 hafta ya da 9 ay gibi bir sürecin sonunda almaya başlayacak.

sağol canım.....
bir de iş hayatımla ilgili bakman mümkün mü......

İş konusunda seni epey bir sıkıntı bekliyor. Öyle sıkıntılar çözemeyecek ve maneviyata yönelecek görünüyorsun canım bir müddet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…