Bu suskunluk ikinizinde iyiliğine. Sabırla bekle karşındakinin adım atmasını. Yeniden barışma için umut var. Ancak bu kişinin adaletine ve ikinizin davranışlarını yargılaması sonucu varacağı karara güvenmelisin. u süreç her ikinze de yarayacak ama seni daha değerli kılacak onun gözünde eğer sabredebilirsen.
Şimdilik bu kişi ile uzun süreli planlay hayal ediyorsunuz. Ve bir zaman sonra bu kişi size bir teklifle gelecek. Ama rededen taraf siz olacaksınız. Göçremediğiniz bazı şeyler var onları görür hale gelecek ve bu ilişkiyi noktalayacak olmanız olası.
canım yine ben , zahmet olmazsa rahatsız ediyorum ama acil bakabilir misin artık sıkıntıdan uyuyamıyorum biz ayrılmıştık bi buluşup konuşma söz konusu mu, onda pişmanlık geri dönme isteği var mı , yakın zamanda eski sevgilimle bi birliktelik görünüyor mu acaba
(ben başak o akrep ben açık buğday tenli o da buğday tenli)
uygun olduğunda bakarsan çok sevinirim
çok tşk ederim canım sabredicem artık elden bir şey gelmiyor başka ..
teşekkür ederim emeğinize sağlık
Evet canım. Barışma gözüküyor ve tekrar bir araaya geleceksiniz.Ve bu bir an önce olacak gibigörnüyor. Yalnız barışma için szin adım atmanız gereken bir durum söz konusu olabilir.
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Arkadaşlar kendme yeni bir deste aldım.
Desteme ısınabilmem için bir kaç bakım yapmak istiyorum.
Genel bakım yapmayacağım.
Tek kart seçimi yapacağım sadece.
İlgilenen forumdaşlar sorularını sorabilirler.
Erkek arkadaşımın iş ile ilgili planları yolunda gidecek mi ve istediği zamanda gerçekleşecek mi?
Şimdiden teşekkürler :)
sağol canım.....
bir de iş hayatımla ilgili bakman mümkün mü......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?