Tek kart bakımı.

Banada bakabilirmisin rica etsem yay burcuyum ani inis cikislarim oluyor ve cok daraliyorum ne cikicak acaba

Mayıslar bahar kokardı,şimdi kömür kokuyor!

Odaklanmada güçkül ve motivasyon problemin var ve bu yüzden de sürekli yanlış başlangıçlar yapıyorsun. İhtiraslarına ve hırsına yenik düşüyorsun maalesef. Başkalarını boşvermen ve kendine yönelmen en doğrusu. Yaratıcılığını kullanabileceğin basit bir hobi edinmek senin için çözüm olacak.Ayrıca el-mubdi esmasını cekmek de senin faydana olabilir.

rica etsem benim içinde tekrardan bakabilirmisiniz sağlığımla ilgili bacağımda kemik erimesi var ameliyat gibi birşey görünüyormu kartlarda ben düzelmesini ümit ediyorum ama ameliyat diyorlar

Yakın zamanda sağlığınızın tekrar yerine geleceği ve hareket gücünüzün artacağına ilişkin çıktı kartlarınız. Ameliyat hususunda ise sizi de endişelendirmeyecek bir çözüm olacak gibi duruyor. Bir ay kadar beklemnizde fayda var.

Evet evlilik var ancak evlilik ile birlikte bir taşınma ve yer değiştirmede olacak.

İş konusunda ise senin memnun edecek bir sonuç ortaya çıkacak. Dörtlü bir zaman dilimi var yalnız. Başladığın ya da birileri vasıtası ile içinde bulunduğun bir proje varsa bunun sonuçlanması ile eğer yoksa böyle bir teklif gelirse geri çevirme bu yaptığın iş senin işe girmeni kolalaştıracak.

Sevgiliniz sizin için hayırlı ya da değil bunu bilemem ama sevgilinzle ilgili olarak çektiğim kartta çıkanlar onunla birlikteliğiniz genel manada sizi sınırlayacağı yönünde h-sosyal hayatınızda olsun hayatın diğer yönlerinde olsun sizi hep sınırlayacak ve ksııtlayacak biri. Buna başlarda katlansanızda sekiz ay gibi bir süğrenin sonunda ayrılma kararı alıyor görünüyorsunuz.

İş konusunda her şey gönlünüze göre olacak. Sempatik biri oluşunuz ve çekim gücünüz sayesinde her şey sizin için başkalarına olduğundan daha kolay bir şekilde hallolacak.

banada bakabilirmisin? erkek arkadaşımla sonumuz ne olacak? birde kpssye girecem. biyere atamam olurmu?

İlişkiniz adım adım ilerleyecek ve aileler ile tanışma safhasına kadar gelecek. İlişki de hiç bir pürüz görünmüyor. Tamamına ermesi muhtemel.

Kpss atamnız ise eve yakın bir yere olacak. Refah ve bolluk sizi bekliyor.

Ben de sıraya gireyim o halde. Ben iş arıyorum uzun bir süredir. Bunun için bir kart seçmenizi rica ediyorum :116: Şimdiden teşekkür ederim.

İş konusunda biraz daha mücadele verecek gibi duruyorsunuz. Birmülakat bir yarışma olabilir rakipleriniz çok dişli olacak kendine güveninizi elden bırakmazsanız bu mücadeleyi siz kazanacaksınız. Cesaretli olun. Atik davranmaktan çekinmeyin.

Canım ben de sevgilim ve geleceğimizle ilgili bir kart isteyecğim ☺️ evlilil var mo acaba.

Sen pek emsali görünmemiş birisin. Dünya üzerinde eşi benzeri az kalanlardan diyebilirzi. Güvenilir, dürüst, şevkatli, sevecen. Senin için güven ve sorumlıluk duyguları çok ön plada ve bunlarda sende fazlası ile var. Karşındaki kişi de ayakları yere basan biri ve sienin değerinin farkında. Sizin aranıza girecek bir takım şeyler olacak. Bu konuda dikkatli davranmakta fayda var. Evlilikten çok ilişki bu tuzaklar fitneler yüzünden risk altında gibi görünüyor.

Bana da bakabilir misiiiin :)
Hoşlandığım kişinin benim hakkımdaki düşünceleri neler ve bana adım atacak mı? :)
Ben ikizler, o boğa
Şimdiden teşekkürler canım :*

Senden o da hoşlanıyor. Ve basit bir hoşlanma değil aynı zamanda seni arzuluyor ve beğeniyor da. Ancak bu kişinin ilişkiden beklentisi güven, huzur ve barışçıl bir ortam. Boş kaprisler olur olmaz kavgalar küsmeler artık bu kişiye göre değil. Olgunluğunu gösterirsen güzel bir ilişki başlayabilir.

Merhaba .hoşlandığım biri var.pek çok özelliği bana uygun gibi geliyor.sürekli aklımda.acaba onunla bir geleceğimiz var mı? Yoksa geçici bir şey mi ?o terazi ben balık :) şimdiden teşekkür ederim

Bu kişi ile sorunsuz bir birliktelik olabilir gibi görünebilir. Ama ilişkiye başlasanız bile kıskançlık ve pişmanlıkla sonuçlanacak gibi duruyor maalesef.

Merhaba :)
Benim de hoslandigim biri var bir turlu aklimdan cikaramiyorum onu o bunu bilmiyor ama ben yengec o akrep burcu acaba bosuna mi hayaller kurmaya devam ediyorum

~Böğürtlen Kışı

Bu kişiye dürüstçe itirafta bulunacağını söyluyor kartlar beşli bir zaman dilimi bunun acısını cekeceksin sonrasında tekrar bir araya geleceksiniz. Yani seni baştan reddedecek ancak daha sonra yine bir birleşme var.

Bu kişiye verdiğin bu ilişkiye verdiğin emeklerin karşılığını alacaksın. Sana teklifle gelecek. Ancak kabul edip etmediğin ya da birlikteliğiginizin devamı hususunda bir şey çıkmadı.

Ağzına sağlık canım. Teşekkür ederim. Allah yardımcımız olsun.

teşekkür ediyorum :) yar bana yine haram geceler anlaşılan

ya bide bana baksanıza....kova burcu yaş 34....bi iş için sonuç bekliyorum....nasıl sonuçlanır....

Bana da bakar mısın? Kova burcu yaş 24 :) yakında bi ilişki gözüküyor mu duygusal olarak

Başka bir bakıma kaldınız bu başlık bugünkü miladını doldurdu ben de yoruldum :) iyi forumlar.

Rica ederim :)) Güzel şarkıdır ayrıca aşk acısı iyidir bir zaman sonra hayata karşı espritüel bir bakış açısı kazandırır :))

aynen valla ya
dayanamıcam yakında yakasına yapışıp seni seviyorum yakışıklı dicem
peki son bişey daha sorsam onun benden hoşlanma gibi bir durumu var mı
yani bu beyefendi ile sonum ne olucak acaba çok şey istedim ama

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…