- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Benim babam öyle bir insan değil ki kıyamaz...Arabayı kira yerine alsin babanız .Kredi borcuna girsin de görsun gunünü .Hayati pek dalgaya almıs ve nankör esiniz .
Tmm deyin begendiginiz eve ....
Kendisinin gerekçesi kardeşi memur olduğu İçin kredi oranının düşük olması...Kardeşi kredi çekecekse,evde kardeşinin üstüne olacak ve herhangi bir boşanmada siz hak düşmeyecek...bunu göze aldınız mı
Kesinlikle yapmaz... kiraya bile çıkmıyor.. onun üstüne katar kendi evimi alırım diyor...Kredi aylığını, babana kira olarak versin
Böyle bir adama niye geri döndünüz ki?Kendisinin gerekçesi kardeşi memur olduğu İçin kredi oranının düşük olması...
Kendisi kredi çekerse 30 bin lira gibi bir para fazla ödüyormuş güya..
Benim hayır sen çekeceksin dememle krediyi kendisi çekecek biri değil eşim... ne yapayım ki ?
Iste baziları haketmiyor .Bulundugunuz evin kirasini siz alirsiniz .Benim babam öyle bir insan değil ki kıyamaz...
Bana laf edilsin istemez.. benim maddi sıkıntı çekmemem için 3 yıl önce evinin birini bize verdi zaten..
Krediyi de kardeşi çekecek güya memurlara faiz oranı düşük olduğundan.. farklı niyetleri varsa Allah a havale ediyorum..Iste baziları haketmiyor .Bulundugunuz evin kirasini siz alirsiniz .
Bosverin sürtsun burnu .Kira vermemis daha 3 kurus ,kredi ödeyecek heee paşam heee deyip gaz verin .
O zaman, sana araba alınsınKesinlikle yapmaz... kiraya bile çıkmıyor.. onun üstüne katar kendi evimi alırım diyor...
Valla veriyorlar.. bugün 140 binlik bi eve baktı,evi beğensek arabayı da önden alıyorlardı. Kredi için de olumsuz bir şey demediler...esiniz cok nankormus ben olsam derdim ver kira parasini gor gununu.ayrica 35 bin tlye kimse 150 bin tllik ev vermez size biz kac yil once 100 bin lira icin 60 bin pesinat verdik.hem esinizin kardesi niye krediyi cekiyor ben olsam hayatta kredi cekmem baskasinin adina.
Esin mülkü ailesinin üstüne yapmak için kılıfını bulmuş.Dugun takılarını da verir eşinin kardeşini ev sahibi yaparsın.Muhtemelen daha önce 1 ay ayrı kaldığınızda "ailesinin evine güveniyor" şeklinde bir düşünce geliştirdi.Ailenin evi olduğu için seni kovamadi da kendisi valiziyle gitti....çok gücüne gitmiş bence arkadaşınKendisinin gerekçesi kardeşi memur olduğu İçin kredi oranının düşük olması...
Kendisi kredi çekerse 30 bin lira gibi bir para fazla ödüyormuş güya..
Benim hayır sen çekeceksin dememle krediyi kendisi çekecek biri değil eşim... ne yapayım ki ?
Kenarda tek kuruş yatırımı yok,arabanın peşinatına güvenerek yola çıkıyor.. bunlar mümkün olamaz ki..O zaman, sana araba alınsın
Karşılığında da ev olsun?
Ya da senin adına yazlık alsın
O kadar kolay degil o krediyi ödemek .Belki de blöf yapıyor .150 bin liraya en az 200 öder.Krediyi de kardeşi çekecek güya memurlara faiz oranı düşük olduğundan.. farklı niyetleri varsa Allah a havale ediyorum..
Herhangi bir boşanma durumunda hak talep edemeyeceğim de..
Verir miyim takılarımı hiç....Esin mülkü ailesinin üstüne yapmak için kılıfını bulmuş.Dugun takılarını da verir eşinin kardeşini ev sahibi yaparsın.Muhtemelen daha önce 1 ay ayrı kaldığınızda "ailesinin evine güveniyor" şeklinde bir düşünce geliştirdi.Ailenin evi olduğu için seni kovamadi da kendisi valiziyle gitti....çok gücüne gitmiş bence arkadaşın
Bu adam sizi soyup soğana çevirip kullanıp kullanıp atar. Öteki konunuzda size bir sürü tavsiyede bulunuldu. En sonunda sabahlara kadar whatsappa giren adamı akladınız. Şimdi olgun bir tavır mı bekliyorsunuz? Sizi sevmiyor saygısı Yok. Önemsemiyor bile. Hala oluruna bakıyorsunuzKenarda tek kuruş yatırımı yok,arabanın peşinatına güvenerek yola çıkıyor.. bunlar mümkün olamaz ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?