Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Kenarda tek kuruş yatırımı yok,arabanın peşinatına güvenerek yola çıkıyor.. bunlar mümkün olamaz ki..
Ya şunu demek istiyorum
Altınızdaki ev elde kalsın, ille de eğik olmak istemiyorsa
Araba alsın krediyle
Sana ya da babana

2 sene önce 550 600 milyar ilanı olan 2+1
Bu sene 230 a sanırım pazarlıksız tek fiyatla satıldı.

Gayrimenkul bu kadar hızla değer kaybederken
Araba piyasasında makas sabit

Kardeşi evli değil. Astsubay..
Kredi çekmeyi kardeşi kabul etmiş zaten.. o ayrılık döneminde nasıl muhabbetler geçmişse aralarında...
Şuanki ev babamın üZerine ..

Biliyorum canım ama üzülerek söylüyorum esin azıcık tırnağı olsa seni tirmalayacak bir adam.Hadi birsekilde kredi çekildi .....nasil ödeyecek mis paşam? Siz öyle bir birikim yapamiyordunuz ki!! Sen bir keresinde okuluna birlikte gidelim dedin parasizligi bahane etti seni goturmedi...durduk yere nasıl kredi ödeyecek anlamadim

.. Allah a havale ediyorum.. içlerinde ne varsa nasıl düzenbazlıklar varsa Allah sorsun..
Eğer fikirleri o ise, hiçbir şekilde ev almak nasip olmasın inşallah..
Yıkmak kolaydı, babam son bir defa konuşalım diye çağırdı ve devam ettik.. ben kötü niyetle girmedim bu yola

Cebimizde 5 kuruş yoktu 4 aylık evliyim daha akıl firarda tabii biz tuttuk 120bin tlilk senet imza attık. Hem de öyle muhit de değiştirmedik hee Şehir değiştirdik. Yeter ki aşk olsun, huzur olsun dedik çıktık bi yola Allah da yardımcımız oldu hamdolsun 2. Evimizi bile aldık 5 sene de biz biraz korkusuzuz galiba şimdi ki aklım olsa o imzayı atmazdım heralde.

Sıradaki konun olarak "kocam küresel ısınmanın sebebidir", "kocam yüzünden pandaların nesli tükeniyor" yada "kocam seri katil mi" gibi bişey bekliyordum senden ama bu sefer adamı konut sektörü üzerinden linç ettireceksin galiba...
Yalnız dedende kira vermiyorsunuz diye ne güzel rezil etmiş adamı milletin içinde. Senin deden olduğu belli.

Aynen.. okulu devam ediyor.. astsubaylığa felan müracaat etmiş.. babası da aylık ödemeye yardım edecekmiş..
10 yıllık kredi bu.. babası kaç aya yardım edebilir..
Hiç bilmiyorum ne olacak, ben arada kalan oldum
Hiçbir sözüm dinlenmiyor, şöyle yapalım diyorum önemsenmiyor... 10 yılın sonunda ev bile kardeşinin üstüne olacak... benim hiçbir hak talebim olamayacak.. ne yapacağımı hiç bilmiyorum..

Düzgün konuşun.. orda konuşmanın içine dahil miydiniz neyin nasıl ilerlediğini biliyor musunuz...
yazmayın arkadaşım benim konularımı ... yazanlar yeter ... sizin yorumlarınıza ihtiyacım yok!

Hani mimar olacaktı paşam!! Astsubayliga müracaat etmeden önce seninle konuşmadı mi? Olursa şu ana göre maaşı daha düzgün olacak ama evin kaplumbağa nin sırtında olacak!! Ah be güzelim bu adamla nasıl olacaksınız?

Ayrı olduğumuz dönemde müracaat etmiş sanırım..
Bugün diyorum ki dgs kazanırsan belki başka ile gideceğiz,orda masraf olacak bir de ev kredisi basıl olacak diyorum.. bana dur bi bakalım belki gitmeyiz diyor..
O zaman diyorum ki astsubaylık düşünüyorsan madem,kazanırsan o zaman ev alırız diyorum. Ben onu mu beklicem diyor bu sefer de ..
Bilmiyorum nasıl olacak ama gerçekten o da ben de bitirmiştik bu 1 aylık ayrılıkta...
Keşke devam yoluna hiç girmeseydik... hal ve hareketleri o kadar üzücü ki,benimle hiçbir bağlantısı yok

Sizin sonunuz yok malesef adam birseyler peşinde ve göreceksin şimdi olmasa ite kaka gidiyorsunuz mutsuzsun adama neler dendi burda ki sen sabahlara kadar watsapta bu adam ne yapıyor diye kendini yedin bitirdin babanin bir sözüne tav olup döndün ama bak adam umursamiyor bir hesaplad peşinde ama bir iki seneden cikicak umarim ki cok üzülmezsin

Ne gibi hesaplar olabilir ki..

Ben sizin diğer konunuzdaki tüm mesajlarınızı biliyorum, kötü etkilerim diye oraya hiç yazmamıştım ama bugün dayanamadım. Eşiniz çekilecek gibi değil, çocuk gibi, sizin hayatınızı da sömürüyor sürekli problem çıkarıp, babanız sizi düşündü biliyorum ama çok hata yaptı sizi barıştırmakla bence. Şu an nasıl olsa benden vazgeçemediler, bak boşanamıyor diye düşünüp gemiyi iyice azıya aldı sanırım. Baban verir kiraya evi gül gibi harcar, nasıl iyi bir insan ki sizi oturtmuş, her gün teşekkür edeceğine beyfendi hep bir afra tafra. Allah yardımcınız olsun bu adamla.

Ne gibi hesaplar olabilir ki..
Şöyle soyliyim ev kardesinin uzerine olucak boşanma durumunda sende bildigin gibi zırnık alamicaksin malesef ki zaten eşin gördüğün üzere seninle alakasi yok anlamiyorum @1var1yok neden boyle bir seni uzup duran hanzoyla israr etme sebebini mutsuzsun hem de çok

Sen barıştınmı kocanla???Denekli kendine güveniyor .

Beni bir evde tutuyonuz ediyonuz diye konuşuyor düşünün..
Ne teşekkürü ne sağolunu..
Ağzından tek bir gün çıkmadı bunlar...
Bilmiyorum ya,inanın çok pişmanım... şimdi öyle bir durum ki, ev alırlarsa kredi de kardeşi tarafından çekilecek ve benim herhangi bir durumda hiçbir talebim olamayacak...
Niyetleri farklıysa ev hiçbir şekilde nasip olmasın ne diyebilirim başka..

1. Borçların altından kalkmanız biraz zor bu devirde eşiniz mantıklı olmali biraz daha .
2. Kızmayın alınmayın ama eşiniz sizinle barışmak istemedi siz(aileniz ) adamı çağırdınız baristınız adam yalvardı mı seni seviyorum birakma beni diye ? Hayır . Caba gostermedi sizi kazanmak icin .cabaladigimiz seye saygi duyariz bu hep boyledir.Hataydı bu adama bu kadar hepinizin alttan alması. Ben sizide bu evlilikte çok hatalı bulan kisilerdenim ama su an bu adamdan oluşan canavarı siz yarattınız. Napsam birakamaz beni psikolojisi olusturdunuz artık adamda. Bunları üzülün diye yazmıyorum tekrar tekrarda Özür dilerim ama durum bu malesef .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…