- 5 Aralık 2017
- 2.113
- 5.382
- 88
- 35
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Ne olursa olsun bir adamı karısının önünde bu şekilde rencide etmek uygunmudur diyeceğim ama eşinin rezil olup linç edilmesinden zevk alan bir kişi için pek bir anlamı olacağını sanmıyorum...Düzgün konuşun.. orda konuşmanın içine dahil miydiniz neyin nasıl ilerlediğini biliyor musunuz...
yazmayın arkadaşım benim konularımı ... yazanlar yeter ... sizin yorumlarınıza ihtiyacım yok!
BilmiyorumŞöyle soyliyim ev kardesinin uzerine olucak boşanma durumunda sende bildigin gibi zırnık alamicaksin malesef ki zaten eşin gördüğün üzere seninle alakasi yok anlamiyorum @1var1yok neden boyle bir seni uzup duran hanzoyla israr etme sebebini mutsuzsun hem de çok
Beni bir evde tutuyonuz ediyonuz diye konuşuyor düşünün..
Ne teşekkürü ne sağolunu..
Ağzından tek bir gün çıkmadı bunlar...
Bilmiyorum ya,inanın çok pişmanım... şimdi öyle bir durum ki, ev alırlarsa kredi de kardeşi tarafından çekilecek ve benim herhangi bir durumda hiçbir talebim olamayacak...
Niyetleri farklıysa ev hiçbir şekilde nasip olmasın ne diyebilirim başka..
Ama dedende yeni söylemiş sonuçtaİlk evlendiğimiz yıl bunu 1-2 defa dile getirdim.. ama 2 yıldır en ufak bir şekilde bahsi geçmedi..
kuzum adam dengesiz tamam bu evlilikte senin de hatalarin vardi onun da vardi ama bak sen bekledin elinden geleni yaptin hatta bir şans daha verdin hic bir şekilde yapıcı olmadığı halde ama bak elde var sıfırBilmiyorum
İnanın ben böyle pasif,güçsüz,zayıf biri değilim..
Ama kendime olan güvenim kalmadı resmen..
beni gergin sen şöylesin sen böylesin diye eleştiren eleştire yaptığım bir hatayı yüzüme vura vura ben bu hale geldim..
Hiçbir iyi yanım taktir edilmiyor.. ama en ufak hatam büyüyüp çığ olup önüme düşüyor...
Bu kişiyle olmayacağını biliyorum... ama neyi beklediğimi bilmiyorumeğer niyetleri dediğiniz gibi ise Allah razı olur mu ya..
Öyle ise inşallah ev felan nasip olmaz hiçbir şekilde alamazlar..
Ne özürü nasıl kızabilirim ki haklısınız..1. Borçların altından kalkmanız biraz zor bu devirde eşiniz mantıklı olmali biraz daha .
2. Kızmayın alınmayın ama eşiniz sizinle barışmak istemedi siz(aileniz ) adamı çağırdınız baristınız adam yalvardı mı seni seviyorum birakma beni diye ? Hayır . Caba gostermedi sizi kazanmak icin .cabaladigimiz seye saygi duyariz bu hep boyledir.Hataydı bu adama bu kadar hepinizin alttan alması. Ben sizide bu evlilikte çok hatalı bulan kisilerdenim ama su an bu adamdan oluşan canavarı siz yarattınız. Napsam birakamaz beni psikolojisi olusturdunuz artık adamda. Bunları üzülün diye yazmıyorum tekrar tekrarda Özür dilerim ama durum bu malesef .
Ne demek ne yapayim ?Kendisinin gerekçesi kardeşi memur olduğu İçin kredi oranının düşük olması...
Kendisi kredi çekerse 30 bin lira gibi bir para fazla ödüyormuş güya..
Benim hayır sen çekeceksin dememle krediyi kendisi çekecek biri değil eşim... ne yapayım ki ?
Varmıştı zaten .. benim 3-4 yılda göremediğim bir yüzü varmıştı..kuzum adam dengesiz tamam bu evlilikte senin de hatalarin vardi onun da vardi ama bak sen bekledin elinden geleni yaptin hatta bir şans daha verdin hic bir şekilde yapıcı olmadığı halde ama bak elde var sıfır
Zaten diger konularinida biliyorum bu adam dengesiz en ufak kavga da alevleniyor sürekli seni dibe cekmeye çalışması ayri bir sorun şunu sorsana madem babana dedi ben karimi seviyorum bu mu sevgisi saygisi boyle mi yaklaşılır hem yeni barışmışken sinir oluyorum ben sinsi bir hali var gibi geliyor bana hep
Bu evlilik 10 yıl felan sürmez.. hiç aklım kesmiyor...Ne demek ne yapayim ?
Ben
Benim adima ya da senin adina olmayan bir birca girmeye razi degilim diyeceksin.
10 yil ode ev borcunu ,bosan 4 kurus alama o zaman anlarsin .
Benim görümcem 10 yil ödedi 2150 tl. 4 yil once bitti kredi. 14 yil once 175000 lieaya alindi ev. Ev kayinvalidesinin üstüneydi. Bosandi. Dimdizlak kaldi ortada
İşte güvenmemek lazım, abisi memurmuş memurlara faiz oranı düşükmüş. Ben bankacıyım yok böyle birşey diyorum dinletemiyorum.Ne demek ne yapayim ?
Ben
Benim adima ya da senin adina olmayan bir birca girmeye razi degilim diyeceksin.
10 yil ode ev borcunu ,bosan 4 kurus alama o zaman anlarsin .
Benim görümcem 10 yil ödedi 2150 tl. 4 yil once bitti kredi. 14 yil once 175000 lieaya alindi ev. Ev kayinvalidesinin üstüneydi. Bosandi. Dimdizlak kaldi ortada
Yalan mı yani.. kendisi diyor ki ben çekersem 30 milyar gibi bir para fazladan ödeyeceğiz ama X çekerse bu kadar diyor..İşte güvenmemek lazım, abisi memurmuş memurlara faiz oranı düşükmüş. Ben bankacıyım yok böyle birşey diyorum dinletemiyorum.
Bu nerede oldu ya bizim semtte her gün artıyor fiyatlarYa şunu demek istiyorum
Altınızdaki ev elde kalsın, ille de eğik olmak istemiyorsa
Araba alsın krediyle
Sana ya da babana
2 sene önce 550 600 milyar ilanı olan 2+1
Bu sene 230 a sanırım pazarlıksız tek fiyatla satıldı.
Gayrimenkul bu kadar hızla değer kaybederken
Araba piyasasında makas sabit
Kredi oranları bu kadar yuksekken memura hangi indirim oluyormus .hangi bankadan cekecekler krediyi ,ona göre siz de sorun bakalım memura ne kadar fark varmış .Kendisinin gerekçesi kardeşi memur olduğu İçin kredi oranının düşük olması...
Kendisi kredi çekerse 30 bin lira gibi bir para fazla ödüyormuş güya..
Benim hayır sen çekeceksin dememle krediyi kendisi çekecek biri değil eşim... ne yapayım ki ?
Yok kişinin mesleğine göre farklı faiz oranı yok.Yalan mı yani.. kendisi diyor ki ben çekersem 30 milyar gibi bir para fazladan ödeyeceğiz ama X çekerse bu kadar diyor..
Yok mu böyle bir şey?
Hangi bankadan krediyi çekeceklerde siz de gidin sorun tekrar diyorum .Yada siz banka adını söyleyin biz bakalım,öğrenmek çok kolayYalan mı yani.. kendisi diyor ki ben çekersem 30 milyar gibi bir para fazladan ödeyeceğiz ama X çekerse bu kadar diyor..
Yok mu böyle bir şey?
Artar tabi kur sabit mi sanki?Bu nerede oldu ya bizim semtte her gün artıyor fiyatlar
Ziraat bankasıymış şimdi sordum.. kardeşi o bankadan maaş aldığı İçin ve maaşı düzgün olduğu İçin o miktarı ona verirlermiş..Hangi bankadan krediyi çekeceklerde siz de gidin sorun tekrar diyorum .Yada siz banka adını söyleyin biz bakalım,öğrenmek çok kolay
Şuanda en uygun devlet bankaları 1,28 faiz oranı, herkese aynı. 120.000 tl çekerseniz 120 ay vade 1.962 TL taksit olur.Yalan mı yani.. kendisi diyor ki ben çekersem 30 milyar gibi bir para fazladan ödeyeceğiz ama X çekerse bu kadar diyor..
Yok mu böyle bir şey?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?