Tek kuruş yatırım olmadan ev almaya kalkmak..

Düzgün konuşun.. orda konuşmanın içine dahil miydiniz neyin nasıl ilerlediğini biliyor musunuz...
yazmayın arkadaşım benim konularımı ... yazanlar yeter ... sizin yorumlarınıza ihtiyacım yok!
Ne olursa olsun bir adamı karısının önünde bu şekilde rencide etmek uygunmudur diyeceğim ama eşinin rezil olup linç edilmesinden zevk alan bir kişi için pek bir anlamı olacağını sanmıyorum...
Herneyse...
İyi günler dilerim.
Bu arada kredi ile ev almayada sonuna kadar karşıyım. Hiçbir şekilde mantıklı değil.

Bilmiyorum
İnanın ben böyle pasif,güçsüz,zayıf biri değilim..
Ama kendime olan güvenim kalmadı resmen..
beni gergin sen şöylesin sen böylesin diye eleştiren eleştire yaptığım bir hatayı yüzüme vura vura ben bu hale geldim..
Hiçbir iyi yanım taktir edilmiyor.. ama en ufak hatam büyüyüp çığ olup önüme düşüyor...
Bu kişiyle olmayacağını biliyorum... ama neyi beklediğimi bilmiyorum eğer niyetleri dediğiniz gibi ise Allah razı olur mu ya..
Öyle ise inşallah ev felan nasip olmaz hiçbir şekilde alamazlar..

Sizin pişman olacağınız belli idi zaten ama şöyle düşünün Allah korusun bir ayrılık olursa vicdanınız daha rahat olur elimden gelen her şeyi yaptım diye. Adam nankör işte ne sizin yaptığınız iyilikleri biliyor ne ailenizin. Siz bu şekilde bu evliliği sürdüremezsiniz bence uzun süre, eşiniz terapiye gitmeye yanaşmıyor söylemiştiniz ama ısrar edin. Çok kibar davranın, senin değil benim ihtiyacım var diyin gerekirse, evliliğimizi kurtarın diyin bir şekilde gitmeye çalışın, inşallah hatalarını farkeder, toparlarsınız.

kuzum adam dengesiz tamam bu evlilikte senin de hatalarin vardi onun da vardi ama bak sen bekledin elinden geleni yaptin hatta bir şans daha verdin hic bir şekilde yapıcı olmadığı halde ama bak elde var sıfır
Zaten diger konularinida biliyorum bu adam dengesiz en ufak kavga da alevleniyor sürekli seni dibe cekmeye çalışması ayri bir sorun şunu sorsana madem babana dedi ben karimi seviyorum bu mu sevgisi saygisi boyle mi yaklaşılır hem yeni barışmışken sinir oluyorum ben sinsi bir hali var gibi geliyor bana hep

Ne özürü nasıl kızabilirim ki haklısınız.. maalesef ki haklısınız..
Dediğiniz gibi önceden ben onu sevmiyorken daha değerliydim.. çünkü neden kaybetme korkusu vardı, o bir şeyler İçin çabalamazsa benim zaten çabalamayacağımı düşünüyordu..
O yüzden bir şeyler iyi olsun diye uğraş veriyordu..
Haklısınız.. babam bana danışmadan çağırdı,benim olmadığım ortamda.. çünkü bana böyl böyle çağıralım konuşalım dese ben razı olmayacak karşı çıkacaktım.. biliyordu ve gizli yaptı.. çok kızdım ona, ama “ ilerde bunun hesabı bizden sorulmasın” dedi.. o an kıyamadım.. ne yapabilirim.. hiç bilmiyorum inanın..

Ne demek ne yapayim ?
Ben
Benim adima ya da senin adina olmayan bir birca girmeye razi degilim diyeceksin.
10 yil ode ev borcunu ,bosan 4 kurus alama o zaman anlarsin .
Benim görümcem 10 yil ödedi 2150 tl. 4 yil once bitti kredi. 14 yil once 175000 lieaya alindi ev. Ev kayinvalidesinin üstüneydi. Bosandi. Dimdizlak kaldi ortada

Varmıştı zaten .. benim 3-4 yılda göremediğim bir yüzü varmıştı..
iyi şaklamış kendini.. davransaydı ya bana şimdikinin milyonda birini.. ben bu evliliğe girer miydim..
Beni garanti olarak gördükten ve sevdiğimi anladıktan sonra göstermeye başladı gerçek yüzünü..
Şu yaşadığım hayat tamamen kötü bir kabus olsa ,ve sıçrayarak uyansam . Ohh rüyaymış desem ..
Sevgisiz,ilgisiz yaşamak o kadar zor ki..
Yep yeni barışmışken ben şimdi bunları yaşıyorum

Bu evlilik 10 yıl felan sürmez.. hiç aklım kesmiyor...

İşte güvenmemek lazım, abisi memurmuş memurlara faiz oranı düşükmüş. Ben bankacıyım yok böyle birşey diyorum dinletemiyorum.

İşte güvenmemek lazım, abisi memurmuş memurlara faiz oranı düşükmüş. Ben bankacıyım yok böyle birşey diyorum dinletemiyorum.
Yalan mı yani.. kendisi diyor ki ben çekersem 30 milyar gibi bir para fazladan ödeyeceğiz ama X çekerse bu kadar diyor..
Yok mu böyle bir şey?

Bu nerede oldu ya bizim semtte her gün artıyor fiyatlar

Kredi oranları bu kadar yuksekken memura hangi indirim oluyormus .hangi bankadan cekecekler krediyi ,ona göre siz de sorun bakalım memura ne kadar fark varmış .

Üzüldüm adınıza, ben bir şeyler yola girmiştir diye düşünüyordum sizin için.

Bırakın yapsın istediğini, eşiniz iyilikten anlamıyor, nankörlük yapıyor.

Daha önce boşanma olayları olmuş. Kardeşinin üzerine yatırım yapılması sizin bir hak talep edemiyor olmanız anlamına gelir bu konuda destek olmayın faizi fazla olsun benim olsun diyin

Yalan mı yani.. kendisi diyor ki ben çekersem 30 milyar gibi bir para fazladan ödeyeceğiz ama X çekerse bu kadar diyor..
Yok mu böyle bir şey?
Hangi bankadan krediyi çekeceklerde siz de gidin sorun tekrar diyorum .Yada siz banka adını söyleyin biz bakalım,öğrenmek çok kolay

Hangi bankadan krediyi çekeceklerde siz de gidin sorun tekrar diyorum .Yada siz banka adını söyleyin biz bakalım,öğrenmek çok kolay
Ziraat bankasıymış şimdi sordum.. kardeşi o bankadan maaş aldığı İçin ve maaşı düzgün olduğu İçin o miktarı ona verirlermiş..
Eşime o kadar kolay vermezlermiş...öyle dedi..

Yok mu böyle bir şey?
Şuanda en uygun devlet bankaları 1,28 faiz oranı, herkese aynı. 120.000 tl çekerseniz 120 ay vade 1.962 TL taksit olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…