tek sigara içtim vicdan azabı yaşıyorum :(

Bir kaç taneden bir şey olmaz ancak başka bir sorun olursa kendinizi hep suçlarsiniz

Müdürümüz icerdi bebeği bir rahatsızlıkla doğdu ve hala kendini suçlar sebebi sigara degil aslında ama işte vicdan yapıyor. .

Ne demek "fosur fosur içtim" sanki gurur duyup anlatiyormusun gibi. Bebegin simdi sorunlari olmayabilir fakat ilerde astim olabilir, beyin fonksiyonlarinda sorun olabilir çünkü sigara bebegin oksijen almasini engelliyor. Yani saglikli görenebilirler fakat ilerde okulda, özel hayatlarinda sorun yasayabilirler. Disleksi gibi ögrenme bozukluklarini yasayabilir. Ilerde kanser olma ihtimali daha yükseliyor,...

Ve sonrada millet buraya gelip "fosur fosur içtim" yok "3,4 tanesi zarar etmez" hayir, zarar ediyor! Nasil yemegin bebegin placentasina gidiyorsa, o dumanda, o nikotin de placentaya gidiyor! Yeni dogmus bir bebegin agzina sigara verilse millet sok olur fakat hamileyken sigara içmek normalmis!! Ayy çok kizdim ya! O minik yavrular nelere maruz kaliyorlar!!

Hayirli olsun. Bir taneyle bir sey olacagini sanmiyorum. Sonucta gune 2 kutu icmedin ki. Amma icmezsen daha iyi olur hem bebegin hem kendin icin. Sigara yerine stres topuyla sinirlerini sakinlestire bilirsin

olur olur öyle arada olmasa daha iyi ama neyse olmuş artık bir kerelik .allah sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin inşallah

korkmayın yav bir defadan birşey olmaz

benim annem abime hamileliğinde cok stresliymiş fosur fosur sigara içermiş
maallah abim taş gibi zamanında derece yaptı kadın dogum uzmanı şimdi
tabi bu demek değil ki için annemde iyi bi halt etmemiş yani

Bir taneden bisey olmaz

Vicdan azabinin en buyugunu cekin hemde.O karninizdaki yavruda daha dunyayi tanimadan sigaraya baslamis oldu.hayirli olsun evladiniz Ilerde sigara icersede kizmayi verirsiniz artik.yaptiginiza istinaden diyorum..

Zaten pisman olmussun birdaha yapicani dusunmuyorum bu seferlik kendini affet ve konuyu kapat uzulme.

Hamileligimi ogrendigim gun ve emzirme suresince hic sigara icmedim cok sukur ve yanmda icilmesinede izin vermedm.emzirme donemim bitti yine iciyorum ne yazikki...1 kereden bsey olacagini sanmiyorum bundan snra bdaha icmezsn olur biter

valla sert yorumlar az bile.bi de aşılamayla hamile kalmışşsınız yazık günah o bebeğe.bide demezlermi iç bişey olmaz die
Allah akıl fikir versin.

Bizim bi komsu var gizli kocasindan iciyo,2 hamileliginde de, emzirdiginde de icti, cocuklarin Allaha sukur saglik durumu iyi, ilerde ne gibi sorunlarla karsilasilir bilmiyorim ama bu hamile ve emzirmekte olan bi annenin sigara icsin anlamina gelmiyor. Caninizi sıkmayin insallah bisi olmaz.

Sana ne?

yanlıs bılmıyorsam sıgara bagımlılarına doktoralar içmeleri için belırlı bır sınır koyuyor. bır arkadasım hamıleydı ve doktoru ona bu tarz bişiler söylemıs. bişi olacagını sanmıyorum ben. sağlıcakla kucagına alırısn ınsallah yavrunu.

Hicbi sey olmaz bi dal sigaradan Allahin izniyle stres yapma stres daha buyuk zarar, bundan sonra da sigara icme bence tabi

İki hamileliğim boyunca da sigara içmedim.Zaten ikinciye hamile kalmadan bırakmıştım ama birinciye hamile kaldığımda içiyordum.Doktorum kadın doğum alanında çok bilinen bir isim.Bana söylediği,içmek istiyorsan beş taneyi geçmemek kaydıyla içebilirsin,çünkü hiç içmemek için kendini zorladığında eğer büyük strese gireceksen emin ol bu stres bebeğine daha fazla zarar verir.Hamilelikte en önemli şey annenin rahatlığı ve mutluluğudur .Aynen böyle demişti ki ben de çok şaşırmıştım.Birkaç kez içtim ama sonra canım istemedi.Strese girdiğimi hissetseydim günde birkaç tane içecektim,neyse ki öyle olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…