- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
yapma lütfen,tüm gün ağlayıp kendini yerden yere vursan bile 1 sigara kadar zarar veremezsin bebeğine.senin üzülüp gerilmen daha kotu bence bende bazen günde 1 tane 1 nıkotınlı sıgara ıcıyorum yoksa moralım bozuluyor ağlıyorum üzgünüm :/
Hayırlı olsun bebeğim Allah tamamına erdirsin sağlıkla inşllah. İki hamileşiğimde de fosur fosur içtim malesef çok şükür rabbime bi sıkıntıları yok. 1 taneden bişey olmaz ama sen yine de içme
Bir taneden bisey olmaz7 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri içmiyorum ama bugün gergindim arkadaşım yanımda içiyodu bi tane içtim yarım yamalak ama çok vicdan azabı çektim çocuğuma zarar vermemişimdir İNŞALLAHAşılama yoluyla hamile kaldım nankörlük mü yaptım
Vicdan azabinin en buyugunu cekin hemde.O karninizdaki yavruda daha dunyayi tanimadan sigaraya baslamis oldu.hayirli olsun evladiniz Ilerde sigara icersede kizmayi verirsiniz artik.yaptiginiza istinaden diyorum..7 haftalık hamileyim hamileliğimi öğrendiğimden beri içmiyorum ama bugün gergindim ilerrkadaşım yanımda içiyodu bi tane içtim yarım yamalak ama çok vicdan azabı çektim çocuğuma zarar vermemişimdir İNŞALLAHAşılama yoluyla hamile kaldım nankörlük mü yaptım
hayır degl aksine onun ve bebegin iyiligi için burda bazıları yazmişki uç bes sigara çocuga zarar vermezmiş resmen hamileyken sigaraya tesvikfazlaca sert değil mi bu yorum üstelik hamile bir kadına yazılmış
Ne demek "fosur fosur içtim" sanki gurur duyup anlatiyormusun gibi. Bebegin simdi sorunlari olmayabilir fakat ilerde astim olabilir, beyin fonksiyonlarinda sorun olabilir çünkü sigara bebegin oksijen almasini engelliyor. Yani saglikli görenebilirler fakat ilerde okulda, özel hayatlarinda sorun yasayabilirler. Disleksi gibi ögrenme bozukluklarini yasayabilir. Ilerde kanser olma ihtimali daha yükseliyor,...
Ve sonrada millet buraya gelip "fosur fosur içtim" yok "3,4 tanesi zarar etmez" hayir, zarar ediyor! Nasil yemegin bebegin placentasina gidiyorsa, o dumanda, o nikotin de placentaya gidiyor! Yeni dogmus bir bebegin agzina sigara verilse millet sok olur fakat hamileyken sigara içmek normalmis!! Ayy çok kizdim ya! O minik yavrular nelere maruz kaliyorlar!!
Sana ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?