- Konu Sahibi elmaaa050505
-
Amimnmmayyy kurban olduğum Rabbim bizede annalik duygusunu tatdirsin inşallah
Peki yumurtlama takibini nasil yaptiniz sizinneden tüpunuz yok acaba bilgi verirmisiniz acabaBen varım tek tupl e 2.gebeligim doğal yolla hamile kaldim.yeterki yumurtlama olsun
Benim tulum alinmadi.tıkandı.açık tarafında da kızım takip yapılmadan 2 sene sonra geldi. Simdikini de istedik klomenle açık taraftan yumurta oluştu. Sadece klomen patlatma iğnesi bile olmadi.öyle geldi BebisimPeki yumurtlama takibini nasil yaptiniz sizinneden tüpunuz yok acaba bilgi verirmisiniz acaba
açık tarafta yumurta oluştuğunu nasıl anliyorsunuzBenim tulum alinmadi.tıkandı.açık tarafında da kızım takip yapılmadan 2 sene sonra geldi. Simdikini de istedik klomenle açık taraftan yumurta oluştu. Sadece klomen patlatma iğnesi bile olmadi.öyle geldi Bebisim
Doktorum ulrtasonla baktı canim. 6 ay açık tupumde yumurta için uğraştık ilk olduğu ay da hamile kaldimaçık tarafta yumurta oluştuğunu nasıl anliyorsunuz
Canim vajinal ultrasyonla mi bakıyor.yumurtaya.yoksa karından yapılan ultrasyonla miDoktorum ulrtasonla baktı canim. 6 ay açık tupumde yumurta için uğraştık ilk olduğu ay da hamile kaldim
Maalesef vajinal. 6 ay boyunca her ay 2 defa alttan muayene etti. Adetin üçüncü günü ve yumurtlama günü. Gebe olamadığım ay yine mutlaka adet günü çünkü oluşan yumurta kistte dönmesin diye.Canim vajinal ultrasyonla mi bakıyor.yumurtaya.yoksa karından yapılan ultrasyonla mi
Ağrılı oluyor mu peki canim vajinal ultrasyonMaalesef vajinal. 6 ay boyunca her ay 2 defa alttan muayene etti. Adetin üçüncü günü ve yumurtlama günü. Gebe olamadığım ay yine mutlaka adet günü çünkü oluşan yumurta kistte dönmesin diye.
Yok canim ya 2dk ancak sürüyor. AlisiyorsunAğrılı oluyor mu peki canim vajinal ultrasyon
Hadi inşallah sagol canim verdiğin bilgi için yaYok canim ya 2dk ancak sürüyor. Alisiyorsun
Yaşınız kac acabaa. Sakincasi uoksaBenim tulum alinmadi.tıkandı.açık tarafında da kızım takip yapılmadan 2 sene sonra geldi. Simdikini de istedik klomenle açık taraftan yumurta oluştu. Sadece klomen patlatma iğnesi bile olmadi.öyle geldi Bebisim
Allahim evlatlarina uzun guzel omurler versin canim ne mutlu amh testi yaptitdin mi peki hicBen varım tek tupl e 2.gebeligim doğal yolla hamile kaldim.yeterki yumurtlama olsun
34 yaşındayım. Tek tup 28 yaşında kaldim. Ama tupum alinmadi dış gebelikte dolayı tıkandı. Dis gebelikten 2 sene sonra hamile kaldim.daha sonra şimdiki gebeligimde düşünmeden 1.5 sene sonra hamile kaldim.çünkü her ay tıkalı tarafından yumurtluyordum. Sonunda jlomen kullandım o bile hep tıkalı taraftan yumurta oluşturdu. Çok sukur ilaca baslamamdan 6 ay sonra açık tupumde yumurta yakaladık. Aşılama falan olmadan hamile kaldim.Yaşınız kac acabaa. Sakincasi uoksa
Hayır canim bu testin ne olduğunu bile bilmiyorumAllahim evlatlarina uzun guzel omurler versin canim ne mutlu amh testi yaptitdin mi peki hic
O yumurtalik testi imissYok canim bu tes
Hayır canim bu testin ne olduğunu bile bilmiyorum
İnşallah bizede nasip olur dua edin ben amaliayta olali 8 ay oldu yeni karar verdik bebis icin ama suan bitlisdeyim sadece vitamin hormon kan degerleirme baktirdm ulttadyonda rahim hepsu temiz cikti şükür zatrn amaliyat olumcada doktor rahmin temiz demisti cok.şükür34 yaşındayım. Tek tup 28 yaşında kaldim. Ama tupum alinmadi dış gebelikte dolayı tıkandı. Dis gebelikten 2 sene sonra hamile kaldim.daha sonra şimdiki gebeligimde düşünmeden 1.5 sene sonra hamile kaldim.çünkü her ay tıkalı tarafından yumurtluyordum. Sonunda jlomen kullandım o bile hep tıkalı taraftan yumurta oluşturdu. Çok sukur ilaca baslamamdan 6 ay sonra açık tupumde yumurta yakaladık. Aşılama falan olmadan hamile kaldim.
Yumurtlama olup olmadigin bakiliyormus cnm bnm sonuc 4 cikmista bilgin var mi ki diye sorucaktimYok canim bu tes
Hayır canim bu testin ne olduğunu bile bilmiyorum
Insallah canim banada cok iyi demisti su rahim filmide aklimda kalmasin cekttirityimde ins temiz cikarİnşallah bizede nasip olur dua edin ben amaliayta olali 8 ay oldu yeni karar verdik bebis icin ama suan bitlisdeyim sadece vitamin hormon kan degerleirme baktirdm ulttadyonda rahim hepsu temiz cikti şükür zatrn amaliyat olumcada doktor rahmin temiz demisti cok.şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?