- Konu Sahibi elmaaa050505
-
Canim 4 cok iyi bi deger masallah.ayrica bende rahim filmi cektirdim ankda anestezisiz inanki korkulcak bisey yok giyinip cikmamla beraber 10 dkyi bulmamistir.Yumurtlama olup olmadigin bakiliyormus cnm bnm sonuc 4 cikmista bilgin var mi ki diye sorucaktim
Ay gercekten mi kimileri 4 ve uzeri sikinti demisler bende ta cuma gunu gostericem doktora tedirgindim cok sagol canim bende ank zubeyde hanimda cektiricem bakalimCanim 4 cok iyi bi deger masallah.ayrica bende rahim filmi cektirdim ankda anestezisiz inanki korkulcak bisey yok giyinip cikmamla beraber 10 dkyi bulmamistir.
Benimde 6.72 cikti dr gayet iyi dedi.bende orda cektirdim bu ay.sakin önyargiyla gitme.inanki korkcak hicbisey yok.Ay gercekten mi kimileri 4 ve uzeri sikinti demisler bende ta cuma gunu gostericem doktora tedirgindim cok sagol canim bende ank zubeyde hanimda cektiricem bakalim
Biraz bi tedirginlik var ama bakalim :) hangi doktora gidiyorsun acaba tavsiye eder misinBenimde 6.72 cikti dr gayet iyi dedi.bende orda cektirdim bu ay.sakin önyargiyla gitme.inanki korkcak hicbisey yok.
Aminnn inşallah canmayyy kurban olduğum Rabbim bizede annalik duygusunu tatdirsin inşallah
Leyla çakira gidiyodum ama tüp bebege gecmis sanirim sen?Biraz bi tedirginlik var ama bakalim :) hangi doktora gidiyorsun acaba tavsiye eder misin
Bende leyla çakira girmistim begenmistim aynen tuo bebege gecmisti en son gittigimde derya akdağ cırıkla gorustum oda hoşuma gitti bi sıkıntı olmazsa derya hanımda devam ederim gibiLeyla çakira gidiyodum ama tüp bebege gecmis sanirim sen?
Mhrsden bakiyorum ben derya akdagda tup bebege gecmis.infertilitede cok dr kalmamis funda akpinara randevu aldim ben bakalim bide onal goruseyim ne dicekBende leyla çakira girmistim begenmistim aynen tuo bebege gecmisti en son gittigimde derya akdağ cırıkla gorustum oda hoşuma gitti bi sıkıntı olmazsa derya hanımda devam ederim gibi
Of bu cok kotu ya surekli farkli doktor bende 7 sinde gidicem rahim filmi icin derya hanim direk gel sonuclara bakariz demisti acaba simdi sonuc icin funda hanimdan randevu mu alsamMhrsden bakiyorum ben derya akdagda tup bebege gecmis.infertilitede cok dr kalmamis funda akpinara randevu aldim ben bakalim bide onal goruseyim ne dicek
Canim sıkıntı olmaz zaten adini soyadini söyleyince sonuclarini butun infertilitedeki doktorlar görüyo.ben bugun funda akpinara gittim begendim.Of bu cok kotu ya surekli farkli doktor bende 7 sinde gidicem rahim filmi icin derya hanim direk gel sonuclara bakariz demisti acaba simdi sonuc icin funda hanimdan randevu mu alsam
Evet sen hazirlanip üstünu giyince direkt cd olarak veriolar.doktorlarada ekrana gidiyo sonuc.benim tuplerim acik cok sükür canim :)Sevindim canım bide sey sorucaktim rahim filmi sonucu hemen çıkıyor mu canim senin sonuc nasil
Gizemli arkadas ben sizi vajinumus topiginde görmüştüm sankioEvet sen hazirlanip üstünu giyince direkt cd olarak veriolar.doktorlarada ekrana gidiyo sonuc.benim tuplerim acik cok sükür canim :)
Çünkü orayada yazmıştım ben yanlışımi hatırlıyorum acabaGizemli arkadas ben sizi vajinumus topiginde görmüştüm sankio
Evet canim 1 sene once yendimGizemli arkadas ben sizi vajinumus topiginde görmüştüm sankio
Ay gozun aydın canim en kisa zamanda bebis haberlerini de aliriz ins :)Evet sen hazirlanip üstünu giyince direkt cd olarak veriolar.doktorlarada ekrana gidiyo sonuc.benim tuplerim acik cok sükür canim :)
Aşilamaya hazirlaniyorum canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh :))Ay gozun aydın canim en kisa zamanda bebis haberlerini de aliriz ins :)
Sen ameliyat falanmi gecridin tuplerde sorunmu var ne olduAşilamaya hazirlaniyorum canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallahhh :))
Hayir ameliyat falan olmadim.tüplerimdede sorun yok.1 sene olmadigi icin artik asilamaya gecti dr.Sen ameliyat falanmi gecridin tuplerde sorunmu var ne oldu
Anladimm Rabbim hayirlisini versinHayir ameliyat falan olmadim.tüplerimdede sorun yok.1 sene olmadigi icin artik asilamaya gecti dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?