süleymanpaşa diye bi yer diyor. bi tane avm varmış falanben Çorluda yaşıyorum, Tekirdağ oldukça güzel bir yerdir ben seviyorum memleketimi
zaten İstanbula gayet yakınız, haftasonları rahatça gezmeye gidebiliyoruz
amaaaaa ailesine aşırı düşkün diyorsun o sebeple bence ailesine uzak bir yerde hayat kurmak daha mantıklı
eli yüzü düzgün bi evin fiyatı 100binden başlıyor. e aynı paraya o evin daha iyisi var zaten istanbulda.
sıfırlarda bir hata mı yaptınız acaba
100bin e istanbul da ev nerede
çok ciddiyim bir kaç tane alalım
zira bursa da 2+1 ler 250 den aşağı değil de
Bakın beylikdüzü taraflarında 100binden başlıyor 120 130 bine gayet düzgün evler var. aynı parayı verdikten sonra neden tekirdağ yani çok gereksiz ama işi olunca bişey diyemiyorum.
tekirdağ dediğin şurası yahu.. sanki doğuya ücra bir yere gidecekmişsin gibi davranmaya gerek yok..
istanbulda 100 bine evi nerede gördünüz ..
trakya insanı eğlencelidir ayrıca..
5 binlira maaşlı işi bırakıp gelmesin o paraya iş bulamıyacak belkide istanbula gelince,ailesine yakın oturmazsınız siz de o şartı koşun eğer kayınvalide sorunu varsa.kızlar merhaba;
erkek arkadaşımla evlenme kararı aldık malumunuz.
eski konularımı hatırlarsınız belki ailesine çingeneler dedim diye karışmıştı burası
şimdi şöyle ki kızlar biz doğma büyüme istanbulluyuz. ve eğlenceyi hareketi falan seviyoruz. en azından ben seviyorum.
erkek arkdaşım tekirdağa ailesinin yanına yerleşmeye karar verdi. burada hem çalışıp hem okuyup hem tek başına yaşayınca bi birikim olmuyor çünkü. tekirdağdan da iyi bir iş teklifi aldı. askere gidene kadar orada olacak yani 2-3 yıl gibi bi süre.
bana da iyi bi düzen kurarsak orada yaşarız diyor.
sorun şu ki evet başka bir şehirde hayat kurma fikrine okeydim ama tekirdağ değildi yaa
ayrıca delirmiş ayol onlareli yüzü düzgün bi evin fiyatı 100binden başlıyor. e aynı paraya o evin daha iyisi var zaten istanbulda. kira desen 800den başlıyor yine düzgün bi ev.
ama adamada diyemem ki sen buradaki 4/5 bin maaşlı işini bırak napıcan istanbulda bi şekil geçiniriz diye
kimim kimsem yok oralarda ama onun annesi babası ablası falan hep orada. adam zaten anasının ağzına bakıyor. çiğ çiğ yerler beni
napıcam ben güzel bi yer midir tekirdağ kızlar?
tekirdağda bi şarköyü gördüm bi çorluyu. merkezini bile görmedim. kışın hiç gitmedim. kışı bırak eylülde bile gitmedim.
her hafta sonu tekirdağ istanbul git gel araç mı dayanır para mı dayanır herşeyden öenmlisi vücut mu dayanır?
5 binlira maaşlı işi bırakıp gelmesin o paraya iş bulamıyacak belkide istanbula gelince,ailesine yakın oturmazsınız siz de o şartı koşun eğer kayınvalide sorunu varsa.
Bu iyi bir fırsat o zaman kaçırmasın sonra senin başına kalkar,ayrıca yukarıda okudum her hafta sonu niye istanbula geleceksin ki eğer istanbula yerleşmiş olsanız o zamanda her hafta tekirdağa mı gideceksiniz.zaten ben de işini bırak diyemem sonuçta bu zamanda değil o maaşı işi bulmak imkansız iki aydır iş arıyor zaten
yahu evlenicen kendi evin ailen olucak ne işin var her hafta sonu istanbulda ?
yahu İstanbulla Tekirdağ oldukça yakın birbirine, soğuğu nasıl diyorsun, İstanbul gibi iştesüleymanpaşa diye bi yer diyor. bi tane avm varmış falançorluyu biliyorum mesela çorlu güzel ama kışın hiç gitmedim buralara. soğuğu nasıldır gerçekte hayat nasıldır yazlıkçılık gibi değil ki
o kadar da hevesli ki sadece bakarız neden olmasın dedim dilim kopsaydı
O fiyatları int bakım yorum yaptığını düşünüyorum.çünkü o rakamlara inanıp gitseydin sana oralar aile ortamına uygun değil deyip 200 binden başlayan daireleri göstermeye başlıyorlar.Çok gezmiş biri olarak söylüyorum ve ınan 200 bin olan evlerin orda oturmak yerine tekirdag da oturmayı bin kere tercih ederim çok güzel bi yer.Bakın beylikdüzü taraflarında 100binden başlıyor 120 130 bine gayet düzgün evler var. aynı parayı verdikten sonra neden tekirdağ yani çok gereksiz ama işi olunca bişey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?