tekirdağlılar akıl verin :(

Sahibinden'e dikkatli bakmadın galiba, 100bin peşinat olabilir beğendiğin o evler. Çünkü Beylikdüzünde 1+1, net 60metrekare evler 200bin civarı oluyor.

Dolandırıcı emlakçılar da olabiliyor malum. Görseldeki ev olmuyor gittiğin yer veya o ev satıldı, ben sana şu evi düşündüm diye seni iki katı kirası olan küçük bir eve götürüyorlar.
800lira kira İstanbul'da sıfır ev için bu zamanda bulunmaz ayrıca. İki sene önce bile bizim kiramız daha fazlaydı. Şehir dışı sayılır benim oturduğum yer de. Şimdi 1500lira kiralar burada.

Azarlamak için yazmadım, daha gerçekçi düşün diye yazdım. Bu devirde 4-5bin lira maaşlı iş de öyle pat diye geri çevrilmez. Piyasalar durgun, çoğu iş yeri eleman çıkarıyor.

Allah aşkına saldırmayın artık bi sakin yorum yapın kızlar zaten kafam karışık.
Bir istanbullu tekirdağda yaşayabilir mi sizce nasıl bir yer Bilen söylesin dedim sadece vurmayın artık

Süleymanpaşa Tekirdağ'ın merkez ilçesidir. Denizi olan gayet nezih ve sakin bir yer bence, ben beğeniyorum. Tek AVM olduğu doğru. Istanbul'lu olarak canınız sıkılabilir, fakat is imkanı bulduysanız kaçırmayın derim.
Ayrıca istanbul ile arada sanki okyanuslar var gibi konuşmuşsunuz. Arabaya atlasanız 1 saate varmadan gidersiniz. Bu kadar abartmaya gerek yok.
Not: corlu da oturuyorum.

bursalı mısın

Bir istanbullu tekirdağda yaşayabilir mi sizce nasıl bir yer Bilen söylesin dedim sadece vurmayın artık

yaşar annemın memleketi. tekirdağ deyip küçümseme on numara şehir. sokakta bir tane surıyelı yok. gecen yaz tatılınde gıttım gormedım yada denk gelmedi sokaklar temiz gidip gez ön keşif yap haklı olduğumu gorceksın ve tekirdağ edirne pahalı şehirler nedense sınıra yakın olduğu için herhalde.

aa pahalı mı? e bu adam bana diyor rahat geçiniriz falan. ay annesine yakın olmak için beni kandırıyorsa annemle altlı üstlü oturturum onu valla

Bence sen Tekirdağı çingenliği felan geç.
Adam annesinin ağzının içine bakıyor diyorsun o konuya yoğunlaş.
Asıl skandal olan bu konu.

NOT: Tekirdaglı değilim.

Benim ailem Tekirdağ'da yaşıyor. Ben de orda liseyi okudum . Çok sevdiğim rahatça yaşanabilecek bir yerdir. Süleymanpaşa ' da Tekirdağın merkezidir. İnsanları sevimlidir. Kimseden kötülük gelmez. Beylikdüzünde serserilerin içinden şehrin en uzak noktasından ev almaktansa Tekirdağ'dan almayı yeğlerim.

Görende Istanbulun göbeğinden çıkıyorsunuz sanacak. Arkadaslarin cogu okadar mantikli yanitlar vermisler siz halaa Istanbulluyum Istanbulluyum... İstanbuldan çıkan ölmüyor bunu merak ediyorsanız. Yaşanıyor yani.

Tekirdağa yakınız.Bence çok guzel bir şehir. Sahili var avmsi var. Köftesi var. Ayrıca üniversitesi var gelişmiş bir yer. İstanbula da cok yakin.Ama siz sevmiyorsunuz anlaşılan. Üniversitede bir arkadaşım da siz çingene misin demişti. Değiliz ama bu insanı insandan ayırmak niye. İyileri de var kotuleri de var. Her yerde olduğu gibi Öyle düşünün.

aa pahalı mı? e bu adam bana diyor rahat geçiniriz falan. ay annesine yakın olmak için beni kandırıyorsa annemle altlı üstlü oturturum onu valla

yaşamak için iyi bir yer sessiz sakin yoğun değil. ama pahalı nedense ya bir marketten su ile ekmeğin üstüne sürülen çokokrem aldım 10 lira ödedim herhalde esnaf kazığı da yemiş olabilirim. ön yargı yapma git gör gez ondan sonra kararını ver derim.

Ben anlayamadım İstanbul'da ev fiyatları mı uygun?
Yapmayın Allahaşkına.
Tekirdağ'ı bilmem ama İstanbul'da yaşam gerçekten zor.
Ve ayrıca annesinin ağzının içine bakan erkek dizinin dibinde de fizanda da zordur bilesiniz.
Yaşamak istediğiniz yerden önce böyle her daim annesini dinleyen bir eşle yapabilir misiniz onu düşünün derim.

anam ben napiiiim memleketler arasında 20 saatcik mesafe var o zaman bir istanbullu bulun he şunuda söyliyim bende trakyalıyım öyle yerleride mumla arasan bulamazsın ben doğuda sayılırım mesela trakyalıyım ama arada uçurumlar var insan olarakta yeryüzü şekli olarakta burdakiler çirkef dedikoducu fesat diyebilirim he orada yokmu var elbet heryerde vardır elbet ama ben memleketimde bu kadar dedikodu içinde olmadım mesela burdakiler beni saf bilirler o yüzden halbuki alakası yok elimde olsa koşa koşa giderim ama elden bişey gelmiyo seviyosan katlanacaksın katlanamayacaksanda yol ver uzatma bence herkesin kendi hayatı kendi kararı kimseyi zorla istediğin yere çekemezsin çeksende huzur getirmez bu sana

yok biz zaten ikimizde doğma büyüme istanbulluyuz. onun ailesi 2 yıl önce yerleşti oraya memleketleri diye. yoksa ailesi bile istanbullu.
fakat biraz değişik insanlar. seviyorum yani o bana bir adım atıyor ben ona atıyorum anlaşıyoruz. gitmeyelim desem mırın kırın etsem bi sarılıp iki öpsem ikna olur başıma da vurmaz ama niye iyi şartlarda olabilecekken sıkıntı çekelim?

ama tabi varlık içinde de yokluk çekmem istemem alışır mıyım diye tereddütlüyüm

tekirdağı pek bilmiyorum ama orada doğmuşum bir kaç defa gitmişliğimde vardır ama çok bilmem istanbula göre daha ucuz olduğuna trafik sıkıntısı çekmeyeceğine eminim beylikdüzündende senmi bahsettin bilmiyorum ama orada yaşayabileceğini sanmıyorum 10-11 sene kaldık bizde orada ve aynı bizde memleketimize yerleştik beylikdüzünün aklımda son kalan hali tüm tanıdıklarım burada artık yaşanmaz diyip herkes kaçıyordu sebebi ise gerçektende terörist kılıklıların bolca bulunmasıydı bizim oturduğumuz muhittede evler en son 350 milyarcıktı 3 oda bir salon şimdi 500 olmuştur deprem bölgesinin olduğu yerlerde ev fiyatları ucuz yoksa oranın ucuz olduğundan değil kaliteli yaşam olarak kıyaslarsan tekirdağı tek geçerim

Pardon da siz İstanbul'da yaşadığınıza emin misiniz. İstanbul gibi bir yerde nerede 100 bine ev buluyorsunuz? orada hiç olmazsa 100 binden başlıyormuş İstanbul'da 200 binden başlıyor artık. 800 tl İstanbul'da nasıl kiralık ev bulmayı düşünüyorsunuz kaldı ki yok eğlenceye keyife düşkünüm diyorsunuz madem düşkünüz hiç evlenmeyin eğlenin gezin tozun yan, Tekirdağ şartlarıyla İstanbul bir olur mu ayrıca askerliğini yapmadan da evlenmeyin ne aceleniz var?

Baydınız yahu ailesi çingene, Tekirdağ bilmem ne, Trakya öyle....istemiyorsanız evlenmeyin gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…