- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 448
- 32
bursalı mısıneli yüzü düzgün bi evin fiyatı 100binden başlıyor. e aynı paraya o evin daha iyisi var zaten istanbulda.
sıfırlarda bir hata mı yaptınız acaba
100bin e istanbul da ev nerede
çok ciddiyim bir kaç tane alalım
zira bursa da 2+1 ler 250 den aşağı değil de
Allah aşkına saldırmayın artık bi sakin yorum yapın kızlar zaten kafam karışık.
Bir istanbullu tekirdağda yaşayabilir mi sizce nasıl bir yer Bilen söylesin dedim sadece vurmayın artık
yaşar annemın memleketi. tekirdağ deyip küçümseme on numara şehir. sokakta bir tane surıyelı yok. gecen yaz tatılınde gıttım gormedım yada denk gelmedi sokaklar temiz gidip gez ön keşif yap haklı olduğumu gorceksın ve tekirdağ edirne pahalı şehirler nedense sınıra yakın olduğu için herhalde.
Allah aşkına saldırmayın artık bi sakin yorum yapın kızlar zaten kafam karışık.
Bir istanbullu tekirdağda yaşayabilir mi sizce nasıl bir yer Bilen söylesin dedim sadece vurmayın artık
aa pahalı mı? e bu adam bana diyor rahat geçiniriz falan. ay annesine yakın olmak için beni kandırıyorsa annemle altlı üstlü oturturum onu valla
anam ben napiiiim memleketler arasında 20 saatcik mesafe var o zaman bir istanbullu bulun he şunuda söyliyim bende trakyalıyım öyle yerleride mumla arasan bulamazsın ben doğuda sayılırım mesela trakyalıyım ama arada uçurumlar var insan olarakta yeryüzü şekli olaraktaburdakiler çirkef dedikoducu fesat diyebilirim he orada yokmu var elbet heryerde vardır elbet ama ben memleketimde bu kadar dedikodu içinde olmadım mesela burdakiler beni saf bilirler o yüzden halbuki alakası yok elimde olsa koşa koşa giderim ama elden bişey gelmiyo seviyosan katlanacaksın katlanamayacaksanda yol ver uzatma bence herkesin kendi hayatı kendi kararı kimseyi zorla istediğin yere çekemezsin çeksende huzur getirmez bu sana
100bine ev? Istanbul? Kusura bakma da senin tabirinle eli yuzu duzgun ev 500binden basliyor! O da baslama fiyati yani dikkatini cekerim.
imkansızBakın beylikdüzü taraflarında 100binden başlıyor 120 130 bine gayet düzgün evler var. aynı parayı verdikten sonra neden tekirdağ yani çok gereksiz ama işi olunca bişey diyemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?