tekirdağlılar akıl verin :(

offf biraz herşeyin fazlası yani. aşırı rahatlar. aşırıııı
ay sen benim derdimi anlayacaksın ben sana bi mesaj atayım
asiri rahattirlar ama cokta iyidirler ben dogma buyume edirneliym biz ayirmayiz birbirimizi babaannemn komsulari bile var.at canm sorun degil ama kiyma kendine derim esin iyidir ama evlenirken sadece esle degil aileylede evlenilir.

Bu arada şunu belirteyim,
Evet sıkıntı çekersiniz, şu açıdan; Tekirdağ küçük bir yer, fazla gezilecek vakit geçirilecek yerleri yok. Belli başlı yerler var sadece merkezde.
Üniversiteye yakın yerlerde var cafeler vs. Orası da Süleymanpaşa"ya çok yakın değil açıkçası.
Ha birde İstanbul'un keşmekeşinden sonra alıştığınız zaman orası daha güzel gelir emin olun.Sakin güzel bir yer. Ailesiyle olan sorunlarınıza birşey diyemeyeceğim.
Ama eşiniz yanınızdaysa bence nerde olduğunuz önemli değil
Öyle bir yerde kaldım ki ben dudağınız uçuklar
Biri yazmış yol çalışmasını ek olarak belirteyim o yol çalışmaları hiç bitmiyor

Durun bir Trakyalı daha geldii
Valla bizim insanımız sıcak kanlıdır bi kere Ama fenasına denk gelme
İşin ciddi kısmına gelirsek Tekirdağ güzeldir ya biraz sakindir ama İstanbula oranla o maaşla krallar gibi yaşarsınız
Yazlarıda bol bol denize gidersiniz mis gibi işte..

bizim nerden geldigimiz belli selanikliyiz ordan kırklareline gelmisler en modern sehir edirne trakya tekirdag kırklarelidir bee bi tane olay bulamazsın kimse kimse karısmaz kücük izmir dir benim icin ayrıcaaaaaaaaaa cingene ararsan trakyada degil orta bölgelerde ara hatta doguda

ooooo tekirdaggg pasa gibi yer denizi var istanbula ve yakın sehirlere yakın köftesi tatlısı insnalar kızları harikadırrrrrr beee kim icmi kim ne yapmıs karısmaz kendince namaz kılan tiplerin sehirlerinde niye oruc tutmuyosun diye su icenleri döverler ama traktadanın genelinde böyle bisey göremezsin kimse ne oruc tutuyorum diye gösteris yapar neden tutmuyo diye topa tutulurr trakyada bi olay bulamazsınız beee

Konu sahibi Kesan li oldugunu soyluyor
Ama bence degil

tatlım bak bi trakyalı olarak tekirdag en güzel bölgesi denizi insanı cennet cennet diyim sana ayrıca istanbulda artık esenyurtta bile 100 bine ev yok bunu anla tekirdag ayrıca deniz bölgesi yani 100 e ev bulursan hicccc kacırmaa

tekirdağ dediğin şurası yahu.. sanki doğuya ücra bir yere gidecekmişsin gibi davranmaya gerek yok..
istanbulda 100 bine evi nerede gördünüz ..
trakya insanı eğlencelidir ayrıca..
seni sevdiö hem trakyayı tuttun hemde THE WALKİNG DEAD izliyosun sanırım :)))) sevdim seniii

bu konuyla kırmızı kısmın ne alakası var limonatam?

ayyy kesanlım vayyy kesanlım olsana benim nisanlımmmmmmm

kesanın neresi yaz bakalım sanırkm ya hic gitmedin trakyaya en azından genel olarak bilmen lazım trakya insanı nasıldır diyee

Ama bence degil

Sarosluyuz canım. Yayla sahilinde geçti çocukluğum. Edirneyi gördüm ama tekirdağa hiç gitmedim bilmiyorum insanını bilmiyorum havasını suyunu bilmiyorum sosyal olanaklarını bilmiyorum. Çingeneyle trakyalı arasındaki farkıda biliyorum. Kusura bakmazsan kütüğümün fotoğrafını atma ihtiyacı hissetmiyorum.

Ama bence degil

ayyy kesanlım vayyy kesanlım olsana benim nisanlımmmmmmm

kesanın neresi yaz bakalım sanırkm ya hic gitmedin trakyaya en azından genel olarak bilmen lazım trakya insanı nasıldır diyee

Ayrıca ben insanını da sormadım ki tekirdağ nasıl bi şehir dedim. İnsanıyla ne alakası var. He erkek arkadaşımın ailesi çingene dedim diyeyse gerçekten çingeneler trakyalı oldukları için demedim ki onu. Öyle olsa biz de çingene olurduk sorun kalmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…