- 29 Şubat 2012
- 7.898
- 15.458
- 298
Teşekkür ederim desteğiniz için, ailem de savcılığa şikayette bulunmamı söyledi ama uluslararası ilişkiler öğrencisiyim, diplomat olma hedefim var şimdi mahkeme süreci falan ileride sicilimde böylesi saçma bir olay gözüksün istemedim..
Tamam canım anladım seni de benim demek istediğim senin de karşı karşıya geldiğin ve gösterdiği muamele sebebiyle rahatsız olduğun kişi gibi muameleler, aşağılayıcı bakışlar beni ilgilendirmiyor. Sen de üzülme sakın.. Asıl acınacak halde olanlar bu kişi gibi sığ düşünceli olup aşağılayıcı tavırlar sergileyenlerdir.ZehranurHifa
Heyecan yapmadım ama hala asıl derdimi pek kimse anlayabilmiş değil ve size verecekleri cevaplardan tartışma çıkıp kimsenin üzülmesini istemiyorum.. Haşa kimse Allah ın emrinin önünde duramaz ama ben feracemle Birleşik Arap Emirliklerinde, Suudi Arabistan'da "çıplak" muamelesi görürüm, hacca umreye gidenlerden duymuşsunuzdur belki.. Onlara göre gözlerin dahi örtünmesi gerekiyor ama İslamda farz değil gözlerin örtülmesi.. Türkiye'de burka giyinildiğinde gözleri üzerimizden uzaklaştırmıyoruz aksine daha da dikkat çekiyor.. Demek istediğim toplumun beğenisi değil..
Değil mi bende hemen alacaklarımdan vaz geçip orayı terk ediyorum. Müşteri kaybediyorlarMaalesef tartışma anında kadını basının açık olusuyla ya da kapalı olusuyla vurmaya çalışan saçma insanlar her yerde..
Müşteriye kötü davranmak zaten sanırım iyi davranmaktan daha çok var..
Biz eşimle bakkal amca ters baksa alışverişi kesiyoruz.. etrafimiz bu huyumuzla dalga geçer genelde.. en güzel cezanın alışveriş yapmamak olduğunu düşünüyorum..
Değil mi bende hemen alacaklarımdan vaz geçip orayı terk ediyorum. Müşteri kaybediyorlar
Hahaha ben de bi ton şey alacaktım valla lak diye bırakıp çekip gittim kendi kaybetti :))Bazen çok begendigimiz birsey oluyor pat diye bırakıp çıkıyoruz :) sikayetimizi de hemencecik yapip:) sonra alamadık amaaa diye bi sıkıntı geliyor ama tepkisiz kalmamanin hafifliği ağır basıyor :)
Biz senide seviyoruz, o gorevliyi de.siz kimin için varsınız acaba? siz alt tarafı ne iş yapıyosunuz? bu ne aşağılayıcı bir yorumdur, adamın yaptığı terbiyesizlik ama sizin yapmış olduğunuz bu aşağılama daha da beter...
Konuya gelirsek. Bi dunya sey soyleyebilirim cunku bende satis isini yaptim ve bu iste iyi oldugunu soyleyenlerdenim. Fakat o sizin alici olmadiginizi anladi ve o yuzden o sekilde davranmaya basladi. Durumu anlayip tesekkur edip cikmaniz baska bi magzadan bakmaniz icap ederdi. Tabi bu isin icinde olmadiginiz icin karsinizdaki sizi ne denli cozdu size nasil davranir vs bunu analiz edebilseydiniz zaten ilk cumleyi kurduktan sonra ayrilirdiniz ama olan olmus. Daha cok gencsiniz. Hayat daha size ne dersler verecek. Burda ben hakliydim sikayet ettim her gittigim yer benimle sonsuz ilginelecek mantiginida bir kenara birakin. Hep oyle gitmeyecek. Baktiniz ilgilenilmedi o tesekkuru edip cikmasinida bileceksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?