teknoloji marketindeki hakaret ve aşağılık hissi..

son zamanlarda malesef o kadar cogaldi ki. cok sasiramadim yazdiklariniza.
kapalilara tepki veren aciklara tepki veren diye ikiye ayriliyorlar sanirim.
kapalilara cahil aciklara fahise olarak yaklasiliyor...
uzucu. kebdiniz olun emin olun insanlar ilk.olarak kiyafetleri ile selamlansalar da akillari ile ugurlanirlar..

Sicil derken adli sicil kaydından (sabıka kaydı) bahsetmiyorsunuzdur umarım.

Ben açığım -yani saçım açık diyim daha doğrusu, yoksa şu devirde pek moda olan "saçı kapalı altı taytlı" kadından daha kapalıyım aslında- ben de zaman zaman bu tür şeylerle karşılaşıyorum hatta en unutamadığım, hala "neden tepkisiz kaldım ki" diye aklıma geldikçe sinirlendiğim bir olayı da aynen böyle bir teknoloji markette yaşamıştım bende. İnsanın havasına, kapalı ya da açık gözetmeksizin üzerindekilerin kalitesine bakan tipler çok evet...

Niye bu kadar takıyorsun canım, cahılmiş işte de geç boşver, şikayet etmişsin doğru olanı yapmışsın

Esim teknosada gezinmek.icin girmis.hemen buyrun yardimci olalim demis.birsey de diyememis.cikmis geri..

Tamam canım anladım seni de benim demek istediğim senin de karşı karşıya geldiğin ve gösterdiği muamele sebebiyle rahatsız olduğun kişi gibi muameleler, aşağılayıcı bakışlar beni ilgilendirmiyor. Sen de üzülme sakın.. Asıl acınacak halde olanlar bu kişi gibi sığ düşünceli olup aşağılayıcı tavırlar sergileyenlerdir.

Maalesef tartışma anında kadını basının açık olusuyla ya da kapalı olusuyla vurmaya çalışan saçma insanlar her yerde..

Müşteriye kötü davranmak zaten sanırım iyi davranmaktan daha çok var..

Biz eşimle bakkal amca ters baksa alışverişi kesiyoruz.. etrafimiz bu huyumuzla dalga geçer genelde.. en güzel cezanın alışveriş yapmamak olduğunu düşünüyorum..

Değil mi bende hemen alacaklarımdan vaz geçip orayı terk ediyorum. Müşteri kaybediyorlar

Ayy o kim oluyormus da seni assagliyormus ki?! Onun görevi orda seni bilgilendirmek, mankenlik kilik kiyafet yarisina mi girildi hayret yaa...sonuna kadar git sikayetinin arkasinda dur seni aglatmaya ne hakki var ya

Aklima görümcemle gezerkene pahali bir çanta magazindaki yasadigimiz olay geldi...ben gayet sIk giyinmistim isten ciktigim icin, görümcem ise benden 10 yas genc kareli gömlek kot gayet salas giyinmisti. Cantalara bakarkene buna kizdi görevli, neymis camlara fazla yaklasilmicakmis hemde ters bi sekilde söyledi...acaip kavga basladi...ama herkes o sekil bakiyordu görümcem de bunu belirtti.. ve disari attilar onu...sadece giyimindendi...

Son düzenleme:
terbiyesiz yaa. istersen çıplak git istersen çarşaflı. kime ne. sana dogru duzgun davranmak zorunda. cok sinir oldum!!!!

Değil mi bende hemen alacaklarımdan vaz geçip orayı terk ediyorum. Müşteri kaybediyorlar

Bazen çok begendigimiz birsey oluyor pat diye bırakıp çıkıyoruz :) sikayetimizi de hemencecik yapip:) sonra alamadık amaaa diye bi sıkıntı geliyor ama tepkisiz kalmamanin hafifliği ağır basıyor :)

Bazen çok begendigimiz birsey oluyor pat diye bırakıp çıkıyoruz :) sikayetimizi de hemencecik yapip:) sonra alamadık amaaa diye bi sıkıntı geliyor ama tepkisiz kalmamanin hafifliği ağır basıyor :)
Hahaha ben de bi ton şey alacaktım valla lak diye bırakıp çekip gittim kendi kaybetti :))

Gectigimiz yaz evde kimse yoktu bakkala gittim biraz abur cubur birazda kasar salam alıp evde ekmek arasi biseyler yapacaktim. Alacaklarimi aldim ordan bi tanede pakette dilim kasar istedim. Bakkaldaki amcada bana ama onun fiyati 4 tl dedi
tamam aliyim dedim aldim ciktim.
Sonra bi kac dakika neden caba oyle dedi dye dusunum aman ne icin dediyse dedi diyip gittim eve bi guzelde kaşarı yedim
Konuya gelirsek. Bi dunya sey soyleyebilirim cunku bende satis isini yaptim ve bu iste iyi oldugunu soyleyenlerdenim. Fakat o sizin alici olmadiginizi anladi ve o yuzden o sekilde davranmaya basladi. Durumu anlayip tesekkur edip cikmaniz baska bi magzadan bakmaniz icap ederdi. Tabi bu isin icinde olmadiginiz icin karsinizdaki sizi ne denli cozdu size nasil davranir vs bunu analiz edebilseydiniz zaten ilk cumleyi kurduktan sonra ayrilirdiniz ama olan olmus. Daha cok gencsiniz. Hayat daha size ne dersler verecek. Burda ben hakliydim sikayet ettim her gittigim yer benimle sonsuz ilginelecek mantiginida bir kenara birakin. Hep oyle gitmeyecek. Baktiniz ilgilenilmedi o tesekkuru edip cikmasinida bileceksiniz. Bu boyle olmali mantiginda bi gururun pesine takilip orda tartisma sonra sikayet daha sonrasi ruhsal soruna dogru gider.
Ben ders cikarin derim. Hayat bazen susup yola devam etmeyide ogretir insana.. hakli olup tartistigim ve hakli olup dustugum olaylara baktigimda keske hepsinde sussabilseymisim diyorum. Ne olur ne eksilir. Yada bastan sorunu kesip atabilseymisimlerle dolu gecmisim. Olan olmus biten bitmis. Ne yasadigini at çöpe. Ne ders cikarmalisin. Bundan sonra o bir kisi degil butun dunya sana degil sen insanlara nasil davranmalisin. Onu koy onune yola devam et.

siz kimin için varsınız acaba? siz alt tarafı ne iş yapıyosunuz? bu ne aşağılayıcı bir yorumdur, adamın yaptığı terbiyesizlik ama sizin yapmış olduğunuz bu aşağılama daha da beter...
Biz senide seviyoruz, o gorevliyi de.
Merak etme

Ulkede kimsenin kimseye saygisi yok. Bu sadece sizin feracenizle ilgili degil. Dovmeli, piercingli, mini etekli gibi uc örnekleri gectim sisman kiz tayt giymesin, kisa boylu olanlar uzun mont giymesin gibi bir suru sacmalik mevcut.
Asagilik kompleksi olan insanlar kendilerine benzemeyenleri ilgi odagi yaparak dikkatleri kendi ustlerinden ceker. Boylece kendisinde eksik gordugu seyi baskalarinin gormesini engelledigini dusurur. Bir yandan da Karsisindakini asagilayarak egosunu sisirir. Kafana takmana degmez

Ben anlamadım demek istediğinizi yani atıyorum ben alıcı olmasam bakıcı olsam ya da bir ürün için fikir almaya gelmiş olsam benimle ilgilenmemesi normal mi? Satış temsilcisinin görevi benim bildiğim satış yapmakla beraber o ürünü de müşteriye tanıtmak benim alnımda yazmaz ki alıcı mıyım bakıcı mıyım. Mesela paspal bir giyim tarzı olup milyonlarca lira alışveriş yapanlar var, sen bakıcısın ilgilenmem sen alıcı gibi duruyorsun ilgileneyim diye bir şey olamaz üzgünüm. O mağazaya giren ve soru soran herkesle ilgilenmek görevidir.

Sorun tamamen adamda çünkü 4 sene boyunca şehir dışında okudum, bir sürü başörtülü arkadaşım, tanıdığım vs oldu, tanımadıklarım da çok fazlaydı. Kimseye tuhaf bakıldığına şahit olmadım. Aksine, yanlış anlaşılmasın ama hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, bir kadına tecavüz edildiği zaman ya da bir kadın tacize uğradığı zaman "mini etek giymiş" falan filan gibi garip ithamlara maruz kalabiliyor, "kapansa kimse yapmazdı" gibi aşağılayıcı laflar vs. bu da ayrı iğrençlik. Sorun adamda yani. Pahalı o falan filan demesi. Belki de kafası güzeldi... Ne yaptığını bilmiyordu. Belki sorunları var psikoljik, bilemeyiz.

Herkes işini adam akıllı yapmak zorunda. Sonuç olarak ekmek parası için oradaysa gelen müşteriye saygıyla sabırla yaklaşıp bilgilendirme yapması gerekiyor. Ya da başka iş yapacak..

Böyle satis sorumlularinin kafasini asfalta sürtüp kivilcim cikarmak istiyorum. Benim sorularimi cvplamak icin maas ödeniyor sana be adam !!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…