Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

selam canim iyiyim seni sormali ya nerelerdesin?canim heralde PGTyi diyorsun doktorda genelde düsük ve kromozon bozuk olanlara yapiliyor bu yönte ama suanda tutunmuyanlarada yapiliyormus bazen hic bir sorun olmasada kromozon bozuklugu olmasada bu yöntem cok ise yariyormus en iyi embiryoyu yani embiryoya genetik test yapip en iyisini transfer ediyorlar doktorum bana seni gibi bir hastamiz vardi dedi hic bir sorun yoktu ama tutunmuyormus bunu denedik oldu dedi sanada yapalim dedi bakalim tekrar yaparsam kesinlikle bunuda yapicam artik hayirlisi ne yapicagiz herseyide deneyecegiz Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin insallah.Canim yasa takma Rabbim isterse olur bizim yasimiz 26tida ne oldu sanki.
Rabbim insallah sana mucizeni verir tüpe bile gerek kalmadan Insallah.
Ha bide esinde problem yoksa bence sen kür felen dene

herkese merhaba sizlere birsey sormak istiyorum benim rahmimde perde varmis yani rahmim T seklindeymis dogustan gelen bir rahim anomalisiymis.Acaba aranizda boyle veya buna benzer sorunu olan varmi cevap verirseniz cok sevinirim..ben subatta tup bebek yaptirdim cok sukur tutmustu ama malesef dusuk yaptim 3 aylik..doktorum kirkin cikinca gel ameliyat edeyim dedi rahimdeki perdeyi alacak o perde yuzunden dusuk veya erken dogum oluyormus..sizden ricam bu sekilde olupta ameliyat olan varsa bana bilgi vermeniz..insallah rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eder..dert veripte derman aratmasin mevlam..

Edanur86 canim rabbim razi olsun senden bende dun gece yagmur yagarken icten ice rabbimle konusurken once senin icin sonra burada cocuk isteyen herkez icin dua ettim insallah rabbim kabul eder dualarimizi.kalp kalbe karsiymis dun gece demekki.rabbim yuzumuzu guldurur insallah olmazsada yapacak birsey yok dinlenicem o zaman cunku cok yiprandim 4 kez ust uste esimde bende yiprandik.bakalim hayirlisi canim dualarini eksik etme sen benim dualarim hep seninle.

Ebrulicim oyle birsey yasamadim canim rabbim sifani verir insallah eger ameliyatla duzelicekse takma kafana rabbim yardimcin olsun canim.

Canim merhaba! Ben 2006-senesinde Dr histeroskopi yapalim demisti asilama oncesi galiba hatirlayamadim neyse yaptiktan sonra Rahim orumcek agi gibi torlarin olusmus hatta perde gibi ortuldugunu (TIPTA ISMI BILE VAR ) ultrasyonda goremediklerini soylemisti.... histeroskopi yapildigi zaman herseyi temizlemislerdi... Suanki aklim olsaydi o amalyettan sonra yada tuplere pritubasyon yapildiktan sonra hamile kalmak icin buyuk cabalar gosterecektim ben ise Dr guvenerek sadece asilamalar sonucunu ve kendiliginden olur dusuncesi ile 4-5 seneyi kaybettim.

Durum ayni mi bilemiyorum ama benimki gibi ise histeroskopi ile temizlenir sadece yapacagin 1-ay sonra hamil;e kalabilmek icin hic birseyi ertemelem canim...Gecmis olsun! Insallah korkulacak birsey degildir temizlenir sorun cikmaz....Allah yardimciniz olsun!

Edacim amin! Allah buyuktur. PGT yontemini genelde hromozom ve genetik sorunlari olanlar veya dusuk yasayanlara tavsiye ediyoruz demisti DR....Ben dogal tedevi hakkinda yazmistim....

PGT yumurta zaten az bizim icin avantajli olmiyor ... Sende yumurta rezervin nasil? Canim 26-yas yeni de umit var yeni teknolojiler gelisiyor insallah sizlere faydasi olur...PGT yontemini dusunuyorsun Dr deigi gibi insallah baska arkadaslarin yasadigi mutlulugu yasmana sebep olur duaciyim....

Yas ilerledikce insan sasiriyormus. Insallah diyelim ki..Ben uzun zamandir tupler ne alemde oldugunu bilmiyorum cekim yaptirmamistim simdi onu yaptirip hemen dogal yoldan hamilelle kalabilsem bir mucize olurdu...

Allah buyuktur insallah hamile kalarak bebeislerimizi elimize almayi Rabbim cocuk isteyen herkeze insallah nasip eder.!!!! Herkeze duaciyim..

HAYALCIM insallah diyelim iyi seyleri dusunelim umitsizligin olmasi normaldir ama moral bozmak kotu seyleri dusunmeyi birakalim sadece umit edelim Allah buyuktur!!!

Kizlar bu arada birsey soylemeyi unuttum size transfer gunu yumoslarim transfer edilirken ilk defa rahimin hangi tarafina ve ne kadar ileri yapilacagi soylenerek yapildi neden acaba oraya tutunmalari daha rahat ilur diye belkide ama ilk defa boyle birseyle karsilastik sasirdik.insallah tutunmustur yumoslarim ama olmadiysada rabbimden olduysada rabbimden hayirlisi.

selam canim amin diyorum önce dualarin icin Rabbim insallah dualarimizi kabul eder ama icimden bir ses sen hamilesin diyor valla bak genelde kolay kolay hissetmem yani bence ikiside Rabbimin izniylen tutnmustur insallah.
desene canim dün ayni anda dua etmisiz insallah Rabbim kabul etmistir.
umarim 4denemen son olurda gerek kalmaz bundan sonra cocuklara hazirlanirsin artik onlar seni yorsun.....
safak 4

amin canim insallah doktorda öyle dedi genelde bu yöntemi düsük veya kromozon bozuklugu icinmis ama benim gibi sebebsiz tutunmamalardada ise yariyormus ne yapalim artikherseyi deneyecegiz.
yumurta rezervelerime gelince ilk denemede cok az ilac kullandim 10tane yumurta cikti ama ikincide cok ilac kullanmama ragmen 14tü sonra 7bos cikti sadece diger yedisini kullandilar yani gittikce rezervelerdede azlik oluyor bende bundan korkuyorum ya yine az cikarsa o zaman ne yaparim bilemiyorum.
Canim takma yasa valla bak cogu senin yasinda olmalarina ragmen ikizleri bile oluyor yeterki Rabbim ol desin o yüzden yasa felan takma sen kafani hem kür felan dene iyi gelir.

Bak bunu icten söylüyorum Rabbim benden önce sana nasip eder insallah önce sen Anne olursun insallah senin güzel haberlerinide duyacagiz burda canim Rabbim senin kucagini bos birakmasin tez zamanda mucizeni nasip etsin Insalllahhhhh.....

Kukacim insallah dogal yolla hamile kalirsin tez zamanda canim edanurcum insallah hislerimiz bosa cikmaz opuyorum sizleri canlarim benim.

yuyocum nasilsin? baya gorusemedik///yazini okuyunca iyi haberleri vardir diye dusundum....Nasilsin canim?

....
selam, canim! Evet, çok sık girip yazmıyorum artık, annem geldi, fazla İnternet'e giremiyorum. Ama hersey yolunda Allaha şükür suanda 11 haftadayiz
Sen nasılsın? Ne yaptın?

Evet, canım, bak bizim kromozom bozuklulugu yoktu, genetik problemimiz de yoktu, ama 4 denemede ya tutmuyordu ya da düşüyordu, doktorlar sasirirdi, ama bu sefer hastaneyi değiştirdik, ve yeni doktorumuz özellikle PGT yapılmasını istedi, bunun için biraz fazla ilaç kullandık ve 28 yumurta toplandı, ondan 18 dollendi ve PGTden sonra sadece 2 sağlam çıktı!!! Geri kalanı da kromozom bozukluğu vardı. Ama onlarda 5 güne kadar güzel güzel geliştiler, ama hiç birsey yaramazlar. Şaşırdık. İyiki de PGT yaptırdık. Bu yöntemi size de tavsiye ediyorum!

Cok sagol canim insallah rabbim hepimizin yardimcisi olsun

Tesekkur ederim canim bilgi verdigin icin senin rahatsizliginin ismi tam olarak neydi benimki T seklinde uterus yani rahimde perde var dedi doktor rahim filmine baktigimda bende gorebiliyorum peki ameliyattan sonra duzeldimi sorunun yada baska bir problem oldumu ve suanda ne durumdasin neler oldu ameliyattan bu gune kadar....zaman kaybetmeye kesinlikle niyetim yok tabi rabbim verirse nasip ederse ameliyattan sonra tup bebek yaptiricaz yine.... dusunmekten delirmek uzereyim ruyalar kabuslar goruyorum surekli doktorlar hemsireler offf....Allah buyuk herkesin yar ve yardimcisi olsun kimseyi caresiz birakmasin

Son düzenleme:
Yuyocum cok sevindim herseyin yolunda olmasina bizlere dua etmeyi unutma canim dualarini eksik etme rabbim bebisini hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin insallah.

Edacim Allah razi olsun!!! amin amin amin!!!!.Boyle dua edebilmen duygulandim kalbimin derinliklerinden bir ses insallah cocugun olur demis gibi oldu tsk ederim! Insallah en kisa zamanda sen de hamileyim haberini kendin alarak bizlere duyurmayi Rabbim nasip etsin!!! Duaciyim canim!

hayalcim ayni dualarin sana da insallah az kaldi nasip eder. bilmiyorum edanurun deigi gibi sen tup bebege baslarken benim de icimde sanki olur diye hisetmisgibi oldum insallah bu hislerimiz gerceklessin!

bol bol dua edlim arkadaslar !!!

selam, canim! Evet, çok sık girip yazmıyorum artık, annem geldi, fazla İnternet'e giremiyorum. Ama hersey yolunda Allaha şükür suanda 11 haftadayiz
Sen nasılsın? Ne yaptın?

Masallah!!! cok cok sevindim insallah saglikli bir sekilde Rabbim eline bebeislerini almayi nasip etsin!!!! Gercekten Allaha sukur!!! yuyocum kacinci tedavide hamile kalabildin?
Dua ederken beni lutfen duandan eksik etme! canim ben sukur iyiyim bir degisiklik yok insallah olur insallah rabbim nasip eder diyorum! duaciyim canim!

O kadar bos seyler icin dua eden yada olmayinca isyan eden insanlar varki.biz sadece hak yolunda yetistirebilecegimiz hayirli ve saglikli bir evlat istiyoruz.insallah rabbim tez zamanda nasip eder ve yuzumuzu guldurur.

allah tamamına erdirsin işallah... nasıl gidiyor belirtiler varmı..umarım bebişlerine hayırla sağlıkla kavuşursun hepimize umut olursun..allah yar ve yardımcımız olsun..pozitif haberler hepimize umut oluyor cesaret veriyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…