Kizlar nasilsiniz?
Hayalciyim tabii dua ediyoruz herzaman duaciyiz insallah bu sefer yuzun guler/// Kaslarinin agirmasi bence iyi insallah hamilleligin ilk belirtisi diyelim ki oyle olsun!!! moralini bazacak seylerden uzak tut///Estradiol ve progesteron mu kullaniyorsun? ilaclarina dikkat et! Vajinadan yapilacak ilaclari yaparken mutlaka kalca kisimina yastik gibi bir sey koyarak yapmaya calis ve 20 dk yatarak dinlendikten sonra kalkmaya calis. Canim duaciyiz.....
yuyocum nasilsin? baya gorusemedik///yazini okuyunca iyi haberleri vardir diye dusundum....Nasilsin canim?
Edanurcum nasilsin canim? evet bu tutmama problemi bende de var..arkadaslarim yeni bir tedavi seklinden bahsediyorlar....Suan onu dusunuyorum... haber verecegim....Hamile kalan arkadaslarim var ama sorunlari bizden farkli hamile kalip dusuk yasayanlar.... Neler uyguluyorsun??? Benim artik yasim 39.5 oldu ben tup bebek konusunda hala bir kararimi veremedim insallah hayirlisi diyorum....
herkese merhaba sizlere birsey sormak istiyorum benim rahmimde perde varmis yani rahmim T seklindeymis dogustan gelen bir rahim anomalisiymis.Acaba aranizda boyle veya buna benzer sorunu olan varmi cevap verirseniz cok sevinirim..ben subatta tup bebek yaptirdim cok sukur tutmustu ama malesef dusuk yaptim 3 aylik..doktorum kirkin cikinca gel ameliyat edeyim dedi rahimdeki perdeyi alacak o perde yuzunden dusuk veya erken dogum oluyormus..sizden ricam bu sekilde olupta ameliyat olan varsa bana bilgi vermeniz..insallah rabbim herkese saglikli hayirli evlatlar nasip eder..dert veripte derman aratmasin mevlam..
selam canim iyiyim seni sormali ya nerelerdesin?canim heralde PGTyi diyorsun doktorda genelde düsük ve kromozon bozuk olanlara yapiliyor bu yönte ama suanda tutunmuyanlarada yapiliyormus bazen hic bir sorun olmasada kromozon bozuklugu olmasada bu yöntem cok ise yariyormus en iyi embiryoyu yani embiryoya genetik test yapip en iyisini transfer ediyorlar doktorum bana seni gibi bir hastamiz vardi dedi hic bir sorun yoktu ama tutunmuyormus bunu denedik oldu dedi sanada yapalim dedi bakalim tekrar yaparsam kesinlikle bunuda yapicam artik hayirlisi ne yapicagiz herseyide deneyecegiz Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin insallah.Canim yasa takma Rabbim isterse olur bizim yasimiz 26tida ne oldu sanki.
Rabbim insallah sana mucizeni verir tüpe bile gerek kalmadan Insallah.
Ha bide esinde problem yoksa bence sen kür felen dene
Edanur86 canim rabbim razi olsun senden bende dun gece yagmur yagarken icten ice rabbimle konusurken once senin icin sonra burada cocuk isteyen herkez icin dua ettim insallah rabbim kabul eder dualarimizi.kalp kalbe karsiymis dun gece demekki.rabbim yuzumuzu guldurur insallah olmazsada yapacak birsey yok dinlenicem o zaman cunku cok yiprandim 4 kez ust uste esimde bende yiprandik.bakalim hayirlisi canim dualarini eksik etme sen benim dualarim hep seninle.
Edacim amin! Allah buyuktur. PGT yontemini genelde hromozom ve genetik sorunlari olanlar veya dusuk yasayanlara tavsiye ediyoruz demisti DR....Ben dogal tedevi hakkinda yazmistim....
PGT yumurta zaten az bizim icin avantajli olmiyor ... Sende yumurta rezervin nasil? Canim 26-yas yeni de umit var yeni teknolojiler gelisiyor insallah sizlere faydasi olur...PGT yontemini dusunuyorsun Dr deigi gibi insallah baska arkadaslarin yasadigi mutlulugu yasmana sebep olur duaciyim....
Yas ilerledikce insan sasiriyormus. Insallah diyelim ki..Ben uzun zamandir tupler ne alemde oldugunu bilmiyorum cekim yaptirmamistim simdi onu yaptirip hemen dogal yoldan hamilelle kalabilsem bir mucize olurdu...
Allah buyuktur insallah hamile kalarak bebeislerimizi elimize almayi Rabbim cocuk isteyen herkeze insallah nasip eder.!!!! Herkeze duaciyim..
selam, canim! Evet, çok sık girip yazmıyorum artık, annem geldi, fazla İnternet'e giremiyorum. Ama hersey yolundayuyocum nasilsin? baya gorusemedik///yazini okuyunca iyi haberleri vardir diye dusundum....Nasilsin canim?
....
selam canim iyiyim seni sormali ya nerelerdesin?canim heralde PGTyi diyorsun doktorda genelde düsük ve kromozon bozuk olanlara yapiliyor bu yönte ama suanda tutunmuyanlarada yapiliyormus bazen hic bir sorun olmasada kromozon bozuklugu olmasada bu yöntem cok ise yariyormus en iyi embiryoyu yani embiryoya genetik test yapip en iyisini transfer ediyorlar doktorum bana seni gibi bir hastamiz vardi dedi hic bir sorun yoktu ama tutunmuyormus bunu denedik oldu dedi sanada yapalim dedi bakalim tekrar yaparsam kesinlikle bunuda yapicam artik hayirlisi ne yapicagiz herseyide deneyecegiz Rabbim cabalarimizi bosa cikarmasin insallah.Canim yasa takma Rabbim isterse olur bizim yasimiz 26tida ne oldu sanki.
Rabbim insallah sana mucizeni verir tüpe bile gerek kalmadan Insallah.
Ha bide esinde problem yoksa bence sen kür felen dene
Edanur86 canim rabbim razi olsun senden bende dun gece yagmur yagarken icten ice rabbimle konusurken once senin icin sonra burada cocuk isteyen herkez icin dua ettim insallah rabbim kabul eder dualarimizi.kalp kalbe karsiymis dun gece demekki.rabbim yuzumuzu guldurur insallah olmazsada yapacak birsey yok dinlenicem o zaman cunku cok yiprandim 4 kez ust uste esimde bende yiprandik.bakalim hayirlisi canim dualarini eksik etme sen benim dualarim hep seninle.
Ebrulicim oyle birsey yasamadim canim rabbim sifani verir insallah eger ameliyatla duzelicekse takma kafana rabbim yardimcin olsun canim.
Canim merhaba! Ben 2006-senesinde Dr histeroskopi yapalim demisti asilama oncesi galiba hatirlayamadim neyse yaptiktan sonra Rahim orumcek agi gibi torlarin olusmus hatta perde gibi ortuldugunu (TIPTA ISMI BILE VAR ) ultrasyonda goremediklerini soylemisti.... histeroskopi yapildigi zaman herseyi temizlemislerdi... Suanki aklim olsaydi o amalyettan sonra yada tuplere pritubasyon yapildiktan sonra hamile kalmak icin buyuk cabalar gosterecektim ben ise Dr guvenerek sadece asilamalar sonucunu ve kendiliginden olur dusuncesi ile 4-5 seneyi kaybettim.
Durum ayni mi bilemiyorum ama benimki gibi ise histeroskopi ile temizlenir sadece yapacagin 1-ay sonra hamil;e kalabilmek icin hic birseyi ertemelem canim...Gecmis olsun! Insallah korkulacak birsey degildir temizlenir sorun cikmaz....Allah yardimciniz olsun!
amin canim insallah doktorda öyle dedi genelde bu yöntemi düsük veya kromozon bozuklugu icinmis ama benim gibi sebebsiz tutunmamalardada ise yariyormus ne yapalim artikherseyi deneyecegiz.
yumurta rezervelerime gelince ilk denemede cok az ilac kullandim 10tane yumurta cikti ama ikincide cok ilac kullanmama ragmen 14tü sonra 7bos cikti sadece diger yedisini kullandilar yani gittikce rezervelerdede azlik oluyor bende bundan korkuyorum ya yine az cikarsa o zaman ne yaparim bilemiyorum.
Canim takma yasa valla bak cogu senin yasinda olmalarina ragmen ikizleri bile oluyor yeterki Rabbim ol desin o yüzden yasa felan takma sen kafani hem kür felan dene iyi gelir.
Bak bunu icten söylüyorum Rabbim benden önce sana nasip eder insallah önce sen Anne olursun insallah senin güzel haberlerinide duyacagiz burda canim Rabbim senin kucagini bos birakmasin tez zamanda mucizeni nasip etsin Insalllahhhhh.....
selam, canim! Evet, çok sık girip yazmıyorum artık, annem geldi, fazla İnternet'e giremiyorum. Ama hersey yolundaAllaha şükür suanda 11 haftadayiz
Sen nasılsın? Ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?