tedavin hayırlı olsun allah tamamına erdirsin canımmm ...sağlıklı hayırlı evlatlar versin.. aminn bu karışımı adetliykemi kullandın..
sagol canim amin insallah.evet adetimin 3.üncü gününde basladim yani adetliyken basladim 10gün kullandim bugün onuncu gün tamamlandi,günde iki defa kullaniyordum zaten anlamistim yumurta gelisti diye cok akintim var dünden beri.
canim benim insallah rabbim bu sefer yuzunu guldurur dua etmeye devam et.rabbim hepimizin yuzunu guldursun insallah.
amin canim Rabbim insallah emeklerimizi bosa cikarmaz
edanur çok tşkr edrm cnm..sanada bol şans diliyorum...
Evet bu sorulara cevap veren yokmu arkadaslar....
kimin tedavisi ne asamada kizlar.ve ben kestane bali kûrû ile polen kûrûnu bir arada kullaniyorum kizlar birsey olurmu
hiç bir şey olmaz canımm ama alerjin varsa bala polene karşı kendin zaten daha önceden yemişssindir alerjin olsa zaten bilirdin değilmi yoksa hiç bir sakıncası yok
Kizlaaaarrrr azonce doktordan geldik 4.denememizi yapicaz allahin izniyle ama doktorumuzu degistirdik normal doktordan profesore gectik profesor bir suru test istedi hepsini yaptiricaz insallah ama onun disinda bir problem olmadigini soyledi bu bile bir umut benim icin tek sorun tutmamasi.ama testlerden birsey cikarmi bilmem insallah kotu birsey cikmaz sizlerde dua edin.rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.
Kizlaaaarrrr azonce doktordan geldik 4.denememizi yapicaz allahin izniyle ama doktorumuzu degistirdik normal doktordan profesore gectik profesor bir suru test istedi hepsini yaptiricaz insallah ama onun disinda bir problem olmadigini soyledi bu bile bir umut benim icin tek sorun tutmamasi.ama testlerden birsey cikarmi bilmem insallah kotu birsey cikmaz sizlerde dua edin.rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah.
tedavin hayırlı olsun canımm bu tedavinde işallah bebişlerine kavuşursun Allah tamamına erdirsin sağlıklı hayırlı evlatlar versin ..tedavi sürecini paylaş canımm bak buğday çimi (wheat grass :)tutunmatı kolaylaştırıyotmuş bi araştır istersen..Allah yar ve yardımcın olsun
selam canim hayirli olsun insallah bu sefer son olur Rabbim sana bu tedavinde ikiz evlat nasip etsin Insalllahhhhh hepimiz bundan sonra hamileliklerimizi paylasiriz Insalllaaaahhhhhhhhh...........
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah bu defa olumlu olur...hangi testleri istedi doktor
canım tedavın hayırlı ugurlu olsun.....insallhhh hersey gönlune göre olsun.... bende bugun sogankurune basladım kıstım var dıye bakalımm etkısıolacakmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?