Merhabalar!
Coktan yazmadım buraya ama telefondan devamli girip okuyorum sizi. Telefondan yazmak zor oluyor.
Ilk once Hayalcim yeni tedavin hayirli olsun, insallah bu son olur ve anne olacaksin!
Edanur, senin icin dua ediyorum insallah tutar bu sefer ve saglikli evlatlarina kavusursun!
Kardelenberk, canim cok sevindim, yazdigin icin cok tesekkur ederim, darisi bizim basimiza.
Boyle haberler gercekten cok moral veriyor.
Bu arada ben ignelere devam ediyorum. Suanda 21-23 tane yumurta var gibi gorunuyor. Emdometrium da cok iyi. Doktorum soyledigi gibi hersey yolunda gidiyor.Obur haftanın sonuna dogru yumuslarim toplanacak ve ben embrio genetik tani yaptiracagim.
Bu benim 5 denemem ve hala da heycanlaniyorum, gittikce de daha cok. Umudum cok ama artik kendimi cok umutlanmaktan da korkuyorum, ne bilim, vallah Allah bize yardimci olsun, cok zor!
Merhabalar!
Coktan yazmadım buraya ama telefondan devamli girip okuyorum sizi. Telefondan yazmak zor oluyor.
Ilk once Hayalcim yeni tedavin hayirli olsun, insallah bu son olur ve anne olacaksin!
Edanur, senin icin dua ediyorum insallah tutar bu sefer ve saglikli evlatlarina kavusursun!
Kardelenberk, canim cok sevindim, yazdigin icin cok tesekkur ederim, darisi bizim basimiza.
Bu arada ben ignelere devam ediyorum. Suanda 21-23 tane yumurta var gibi gorunuyor. Emdometrium da cok iyi. Doktorum soyledigi gibi hersey yolunda gidiyor.Obur haftanın sonuna dogru yumuslarim toplanacak ve ben embrio genetik tani yaptiracagim.
Bu benim 5 denemem ve hala da heycanlaniyorum, gittikce de daha cok. Umudum cok ama artik kendimi cok umutlanmaktan da korkuyorum, ne bilim, vallah Allah bize yardimci olsun, cok zor!
Bu arada vitaminden olebilirim:))) sabahlari ac karnina
1 tatli kasigi kestane bali kûrû
1 tatli kasigi polen kûrû
1 tatli kasigi keci boynuzu pekmezi
gun icinde ceviz hurma kuru kayisi ( bu arada bence transferden sonra bol bol kuru kayisi yiyin kizlar kabizi onluyor kayisi)
sonra bol bol meyve ananas mandalina vs..
1-2 gun sonra incir kurunede basliycam insallah.rabbim merhamet eyle bu sefer yuzumuz gulsun insallah.
canım hurmayı doğum yaklaşınca yenmesi gerekiyormuş dikkatli yemeni tavsiye ederim canım...neolur neolmaz Allah yardımcın olsun..
Merhabalar!
yuyo canım inşallah emeklerin boşa çıkmaz hadi güzel haberlerini bekliyoruz
tedavin hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağına al işallah... güzel haberlerini beklioyoruz ..tedavin dışında neler yiyip içiyosun özel yaptığın bir şey varmı canım
insallah canim benim insallah bu son denememiz olur ve hayirlisi ile hamile kalip saglikli hayirli evlatlar dunyaya getiririz insallah.
Kesinikle öyle olacak! Sonra bebeklerin ile bize Antalyaya tatile gelirsin canim!!:)inşallah
cok sagol canim insallah seninde bu son denemen olur ve hayirlisi ile bebisini kucagina alirsin.hurmeyi birakiyim o zaman ama senin dedigin omega 3'u nasil alicaz birde balik yagi haplari var bunlarda iyi geliyormus.onu ye bunu ye duba gibi olucam yakinda kapilardan sigmiycam.zaten igneler olmaya baslaninca vucudum acayip sisiyor ama sonradan gidiyor sislikler.
Merhaba kizlar Yazilarinizi okudum Allahim bizlere yardimi olsun! konuyu acan arkadasa tsk ederim.
Ben 39 yasindayim 2-asilama yapildi 2-cisi anestezi verilerek yapildi. 2-TUp bebek denemesi sonuc negatif.
Ayni kaderi paylasiyoruz. herkezin tup bebek konusunda ayri-ayri olarak deneyimleriniz var onlari paylasabilirmisiniz?
Tahliller sonucu esimiz ve bende tupler ne alemde bilmiyorum genel olarak sorun yok gibi. Suan icin HLA ve kariotip tahllleri yaptirmak istiyoruz.
3-tup bebek icin her konuda hersey olarak Allahin yardimiyla haziriz dedigimiz zaman girsek diyoruz.
Kizlar sizler hangi tahlilleri yaptirdiniz? Nelere once dikkat etmeliyiz. Bu topikten mumkun olursa bir-birimize yardimci olalim.
Ben simdi yas olarak bu deneyimler sonucu negatif olunca ne yapacagimi sasirmaktayim umit azaliyor zamana karsi hareket etmeliyiz yani acele etmeliyiz ama hersyi gozden gecirip not ederek sirasiyla hazirliklari yapalim dedik.
senin sorun neydi canım.. benimde yai 41 oldu yumurta rezervimde azalma var tüp bebek denedim malesef negatif işllah bidahakine hepimizin yüzü güler..Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlalar versin ..aminnn tedavi öncesi yaptığın özel şeyler varmı kür felan yapıyomusun...ben incir kürü yapıyorum birde buğdağ çimi tablet kullanıyorum dhea da içmek istiyorum ama malum hormon olduğu için korkuyorum Allah yar ve yardımcımız olsun..
Neler yapiyorsunuz? Immunolojik olarak psikolojik olarak hazirmisiniz?
Cok korkuyorum bu sefer olmasa ne yapacagim bu benim icin son deneme olacak bundan sonra halimiz ne olacak bunun gibi dusunceler icindeyim.
Bizim evliligimizin 14 senesi. yas 39. Simdi hersey korkutuyor....
Hepimize ALLAHIm yardimci olsun!
hamilelere doktorlar marincap marka balık yağını tavsiye ediyorlar canımm çünkü diğer satılan balık yağlarında A vitamini var buda fazla olursa bebeğe zarar verebiliyormuş canımm ben marincap kullanıyorum tüm eczanelerde var aslında cevizdede omega var ayrıyeten içmeye gerek yok ama işte bebek olsun diye herşeyi yiyoruz :)
senin sorun neydi canım.. benimde yai 41 oldu yumurta rezervimde azalma var tüp bebek denedim malesef negatif işllah bidahakine hepimizin yüzü güler..Allah tez zamanda hayırlı sağlıklı evlalar versin ..aminnn tedavi öncesi yaptığın özel şeyler varmı kür felan yapıyomusun...ben incir kürü yapıyorum birde buğdağ çimi tablet kullanıyorum dhea da içmek istiyorum ama malum hormon olduğu için korkuyorum Allah yar ve yardımcımız olsun..
Bu arada kizlar bu yakinlarda evimde mevlut okutucam bu seferki tup bebek denememizin olumlu sonuclanip hayirlisi ile anne olmak icin ve sizlerinde rabbimin yuzunu guldurmesi icin.Daha gun belirlemedim ama sanirim cuma gunu okutucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?