Allahim kabul etsin! Insallah dualar kabul olur! Allah razi olsun!
:)) Tamam canim o zaman sen misafir odani ayarla simdiden :)) Rabbim yuzumuzu guldurur insallah bu sefer :)
ayarlarım hemen! :)
Bu arada bügün doktora gittim ve buyuk ihtimal perşembe günü yumoşlarım toplanacak.....çok heycenlıyım çok
kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansımRabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:
Ayyyy canim insallah bir sorun cikmaz ve hayirlisi ile transferin gerceklesir insallah amin.Allah yardimcin olsun ve bu sefer yuzunu guldursun insallah.Hbaer ver merak ederim ben :)
Konuya caevap diyen yaziyi basarak cevapliyordum simdi goremiyorum...
Hayal canim senin bir yumurtligin varsa tupler aciksa hamile neden kalamiyorsunuz? baska bir sebebi var mi? Yasi genc insallah sansi yuksek diyiyordum bu zamana kadar amelaytlar yumurtanin alinmasi cok seyler yasamissin? 3 tup bebek denemesi Dr ne diyorlar?
Yuyo ve edanur Allah yardimciniz olsun! Insallah hersey gonlunuzce olup insallah kisa zamanda bebislerinize kavusursunuz!Duaciyiz haberlerinizi bekliyoruz
Unnuseleme canim sende nasil sorun var? Kac senedir bebek icin tedavi oluyorsunuz?
Allaha emanet olun!
ayarlarım hemen! :)
Bu arada bügün doktora gittim ve buyuk ihtimal perşembe günü yumoşlarım toplanacak.....çok heycenlıyım çok
kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansımRabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:
hayırlı olsun canım işallah sorunsuz gerçekleşir transferin.. Allah tamamına erdirsin..hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım..tutunmaya yardımcı ne varsa ye canım ..ikiside tutar işallah
Hiçbir müslüman yoktur ki, Allaha dua atsin de, Allah duasına şu 3 halden biri ile cevap vermesin: Kişi dua ettiğinde, Allah, onun karşılığını dünyada acilen (peşin) verir. Duanın karşılığını ahirete erteler. Yaptığı dua kadar, o kuldan bir dert ve sıkıntıyı giderir. Bu sözü işitince sahabiler sevinç içinde: Öyleyse, bizler çok dua ederiz, dediler. Allah Resulü de şu açıklamayı yaptı: Allahın kabul etmesi, sizin duanızdan daha çoktur.
Hadis (Müsned).
etkilendım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?