Tekrar Tup Bebege Basliyacak Olanlar Buraya Burada Buluşalım!!

kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansım Rabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.
:18:

ayarlarım hemen! :)
Bu arada bügün doktora gittim ve buyuk ihtimal perşembe günü yumoşlarım toplanacak.....çok heycenlıyım çok

Hadi hayirli canim insallah rabbim bu sefer yuzunu guldurur.persembe gunu haber vermeyi unutma merak ederim:)

Ayyyy canim insallah bir sorun cikmaz ve hayirlisi ile transferin gerceklesir insallah amin.Allah yardimcin olsun ve bu sefer yuzunu guldursun insallah.Hbaer ver merak ederim ben :)

Yemedigim sey kalmadi ya polen kûrû kestane bali kûrû omega 3 tablet.incir kuru.ceviz ananas kuru kayisi keciboynuzu pekmezi.Vitaminden olucem

Konuya cevap ver diyen yaziyi basarak cevaplandiriyordum simdi goremiyorum...

Hayal canim senin bir yumurtaligin varsa tupler aciksa hamile neden kalamiyorsunuz? baska bir sebebi var mi? Yas olarak genc insallah sansi yuksek diyordum bu zamana kadar amelaytlar yumurtanin alinmasi cok seyler yasamissin? 3 tup bebek denemesi Dr ne diyorlar?

Yuyo ve edanur Allah yardimciniz olsun! Insallah hersey gonlunuzce olup insallah kisa zamanda bebislerinize kavusursunuz!Duaciyiz haberlerinizi bekliyoruz

Unnuseleme canim sende nasil sorun var? Kac senedir bebek icin tedavi oluyorsunuz?

Allaha emanet olun!

Son düzenleme:
Ayyyy canim insallah bir sorun cikmaz ve hayirlisi ile transferin gerceklesir insallah amin.Allah yardimcin olsun ve bu sefer yuzunu guldursun insallah.Hbaer ver merak ederim ben :)

amin canim sagol insallah Rabbim nasip eder bizlere

bir yumurtaligimin tupu alinmis.digeri duruyor allaha sukur bir problem yok.doktor tek yumurtalikla normal sekildede hamile kalabilirsin ama biraz zor olur ve zaman kaybi olur dedi.bizde direk tup bebege basladik canim.tutmamasinin disinda bir problem yok diye biliyoruz cunku degerler oyle gosteriyor ama doktorum yinede rahime ve kana bakicak bir suru test yapicakmis.insallah kotu birsey cikmaz testlerden bakalim.rabbim ol diyecekki olacak.insallah bu sefer ol der ve olur insallah.amin.rabbim cumlemizin yuzunu gulkdursun insallah.

Dedim; Rabbim, Bu hüzün boyumdan büyük gelirse bana ? Dedi; ''Feinne meâl usri yüsren, inne meâl usri yüsra..''
‎"Şüphesiz güçlükle beraber bir kolaylık vardır."

hayırlı olsun canım işallah sorunsuz gerçekleşir transferin.. Allah tamamına erdirsin..hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım..tutunmaya yardımcı ne varsa ye canım ..ikiside tutar işallah

“Lâ tahzen, innAllahe meânâ.” (Üzülme, Allah bizimle beraberdir...)
..............................​......
[ Tevbe sûresi ,40. ayet]

hayırlı olsun canım işallah sorunsuz gerçekleşir transferin.. Allah tamamına erdirsin..hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım..tutunmaya yardımcı ne varsa ye canım ..ikiside tutar işallah

Amin canim sagol insallah bende ikiz olsun cok istiyorum ama Rabbim nasip etsinde bir tane bile yeter bana

Hiçbir müslüman yoktur ki, Allah’a dua atsin de, Allah duasına şu 3 halden biri ile cevap vermesin: Kişi dua ettiğinde, Allah, onun karşılığını dünyada acilen (peşin) verir. Duanın karşılığını ahirete erteler. Yaptığı dua kadar, o kuldan bir dert ve sıkıntıyı giderir. Bu sözü işitince sahabiler sevinç içinde: Öyleyse, bizler çok dua ederiz, dediler. Allah Resulü de şu açıklamayı yaptı: Allah’ın kabul etmesi, sizin duanızdan daha çoktur.
Hadis (Müsned).

etkilendım ya

Dua
Acele etmediği müddetçe herbirinizin duasına icâbet olunur Ancak şöyle diyerek acele eden var: "Ben Rabbime dua ettim duamı kabul etmedi" Hadis-i Şerif
Allah dostlarını araya koyarak dua edin, onlara karşı tevazu ve sevgi gösterin ki, onlarda sizin için dua etsinler Murat Tevetzade
Allah'a dua eden herkese Allah icâbet eder Bu icâbet, ya dünyada peşin olur, ya da ahirete saklanır, yahut da dua ettiği miktarca günahından hafifletilmek süretiyle olur, yeter ki günah taleb etmemiş veya sıla-ı rahmin kopmasını istememiş olsun, ya da acele etmemiş olsun Hadis-i Şerif
Dua ağızdan değil, yürekten gelmelidir Paul Rcher
Dua, bela gelmeden önce yapılır Bela geldikten sonra razı olmaktan ve sabretmekten başka çare yoktur Ebu Muhammed Ceriri
Dua bir umut çığlığıdırAlfred De Mussed
Dua ibadetin kendisidirHadis-i Şerif

Dua, inen ve henüz inmeyen her musibet için faydalıdır Kazayı sadece dua geri çevirir Öyle ise sizlere dua etmek gerekir Hadis-i Şerif
Dua iki şekilde tecelli eder: ya bizi korkutan şeyi ortadan kaldırır Yahut da onu yenmemiz için bize güç ve cesaret verirH E Posdic
Dua ile başlayan her eser, iyilik, şeref ve zaferle süslüdürKleist
Dua ve ibadet, Allah ile olmaktır Allah ile olan kimse için ölüm de, ömür de hoşturMevlana
Dua ve ilahi sevginin lezzetini tadanlar, Allah'a dua edip onunla başbaşa kalmanın lezzetinin ne kadar yüksek bir hal olduğunu bilirlerMüslim Bin Yesar
Duadan bıkkınlık göstermeyiniz Çünkü dua ile beraber olan hiç kimse helak olmamıştırHadis-i Şerif
Duadan çekinme! Dua etmek en tabii hakkındır Ümit ediyorsan mutlaka dua etColoridge
Ezanla kaamet arasında yapılan dua reddedilmezHadis-i Şerif
Hiç kimse karşılığını almadığı bir dua etmemiştirEmerson
Kardeşinin gıyabında dua eden hiçbir mü'min yoktur ki melek de: "Bir misli de sana olsun" demesin Hadis-i Şerif
Kime dua kapısı açılmış ise ona rahmet kapıları açılmış demektir Hadis-i Şerif
Kişi üzerine farz olan borçları öder, farzlarını yerine getirir ve ondan sonra dua ederse dileği kabul olunur Sen farzlardan sonra bizi dua ile an, biz de sana dua edelim Umulur ki Allah, dualarımızı kabul buyurur Abdulhalik Gücdüvani
Sizden biri dua edince "Ya Rabb! Dilersen beni affet! Ya Rabb dilersen bana rahmet et!" demesin Bilâkis, ısrarla istesin, zira Allah Teâlâ Hazretleri'ni kimse zorlayamazHadis-i Şerif
Üç dua rededilmez:Mazlumun duası, müsâfirin duası, babanın evladına duası Hadis-i Şerif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…