Kizlar yarin rahim testi icin hastaneye gidicem insallah iyi gecer ve kotu birsey cikmaz bana dua edin(
bir yumurtaligimin tupu alinmis.digeri duruyor allaha sukur bir problem yok.doktor tek yumurtalikla normal sekildede hamile kalabilirsin ama biraz zor olur ve zaman kaybi olur dedi.bizde direk tup bebege basladik canim.tutmamasinin disinda bir problem yok diye biliyoruz cunku degerler oyle gosteriyor ama doktorum yinede rahime ve kana bakicak bir suru test yapicakmis.insallah kotu birsey cikmaz testlerden bakalim.rabbim ol diyecekki olacak.insallah bu sefer ol der ve olur insallah.amin.rabbim cumlemizin yuzunu gulkdursun insallah.
Insallah canim hic bir sorun cikmaz sana dua edecegim.
Ben gunde bir cay kasık arı sutu kullaniyorum, hicbirsey ile karıştırmıyorum
Canim insallah testlerden bir problem cikmas . Hangi testleri oneriyor dr haber verirmisin?
2-asilama ve iki tup bebek tutmadi ben rahim ic zari genel olarak ne durumda belki sorun orda olabilir mi diye supheleniyorum. 2010 senesinden baslayarak her regl sonunda 7gun regl oluyorum 2-gun kahve akinti sonra 3-gun su gidiyor.
insallah hersey yolunda olur!
Kizlar yarin rahim testi icin hastaneye gidicem insallah iyi gecer ve kotu birsey cikmaz bana dua edin(
Kizlar ben bu kurleri fazlami abarttim yoksa usttummu anlamadim yaa ayiptir soylemesi kucuk abdestte kasiklarim kasiliyor karnim tas gibi ve sisti karnimin alt tarafinda sanci var ay ne oluyor bana yaaa yarin doktorada gidicem bakalim ne diycek((
Gerçekten de arı sutunde alkogol ne gezerAldigim ari sutunu geri vericem canim ari sutu ile karisik bal aldim onun icine poleni koyup yiycem.cunku aldigim ari sutu sutten cok alkol.%47'si alkol gerisi sut..
kizlar yarın büyük gün sabah 2tane blastosı dondurulmus bebeklerım cözülecekler Rabbımın ıznıylen eger saglikli ve hayirlisiylan cözülürlerse yani sorun cıkmazsa saat 15.15te transferım gerceklesecek Rabbımın ıznıylen Insallah.
bu 3.denemem ama ılk defa dondurulmuslarlan deneyecegım bana dua edın ne olur canlar
bu benım ıcın son sansımRabbım bana bunları ınsallah nasıp eder.bana önerecegınız bırsey varsa yazın lütfen yarın heralde laptoptan uzak dururum ama carsamba haber verırım.:18:
canim sen kimden bunu duydun? Cunku ben tam tersi biliyorum, vitamin A bebege cok iyimis hatta bunu okuduktan sonra hemen internette baktim ve herhangi bir zarar hakkinda yazmiyor. Hatta polivitaminlerde de vitamin A var ve havuc suyu gebelikte cok cok iyi oldugunu biliyorum, onda da vitamin A var :44:A vitamini var buda fazla olursa bebeğe zarar verebiliyormuş canımm :)
Gerçekten de arı sutunde alkogol ne gezerbelki de bozulmasın benimki saf arı sutu, ama tadı çok fena)))) yapacak bişey yok her sabah suyla yütüyorum ve plastik kaşık kullanıyorum.
Poleni de bir içiyorum bir içmiyorum....incir falan pek yemiyorum
canim sen kimden bunu duydun? Cunku ben tam tersi biliyorum, vitamin A bebege cok iyimis hatta bunu okuduktan sonra hemen internette baktim ve herhangi bir zarar hakkinda yazmiyor. Hatta polivitaminlerde de vitamin A var ve havuc suyu gebelikte cok cok iyi oldugunu biliyorum, onda da vitamin A var :44:
canım yinede dikkat etmek lazım bizim bebişler zaten nazlı geliyor bide bişi olmasın :)Balık yağları 2 şekilde üretilir. Balığın bedeninden çıkarılan balık yağları ve de balığın karaciğerinden elde edilen balık yağları. Balığın karaciğerinden elde edilen yağlar yüksek oranda A vitamini içerir. Karaciğerden çıkarılan balık yağlarını hamileler kullanmamalıdır. Yüksek orandaki A vitamini anne karnındaki bebeğe zarar verici nitelik taşır. Gebelikte balık yağı kullanımı için balığın bedeninden üretilen balık yağları tercih edilmelidir.
sen yinede doktorunun verdiği isimdeki balık yağını al derim ..bilmiyorum belkide fazla tütüz davranıyorum yuyo :)
edanur86 nerdesin ne yapiyorsun transferin gerceklestimi bebislerinlemisin canim nerdesin haber ver...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?