Tektaş almamak için mi?

Yemek yedirdi, kendi ısmarladı :) diye sevinen bir hemcinsimi okuyunca moralim bozuldu. Bu size nasıl normal gelebiliyor ya bende mi sorun var?

evet kuzenim evlenirken kız tarafı istedikleri.her şeyi kağıda yazıp verdiler. üstüne süt parası istediler. şok olmuştum

Ben açıkçası kadın mı yok derim o ne ya sütünden bana ne yani. herşeyin usulü ve ölçüsü var kadını gözetmek amaçlı bir şeyi nerelere getirmişler nerde o sadelik ve zerafet herkeste gösteriş meraklısı erkekleri böyle böyle soğuttular evlilikten hadi aşiret olursun diğer tarafta aşirettir okey birşey diyemem de bu dımdızlak ailelerden istenmesi skandal genele vurunca tabi dediğim sizin aile de zengindir bilemem de saçma yani.

zorunlu nerelerde ya. aklıma geldi nedense

siz kimsiniz genel olarak konu sahibine ve zorunlu olarak takilmali yonunde yorum yapanlara dedim. konu sahibi disinda nick fln pek dikkat etmedim.
zorunlu demedim ama seven insan yapar dedim. sizden önce de başlık parası yorumu yapmıştım

siz kimsiniz genel olarak konu sahibine ve zorunlu olarak takilmali yonunde yorum yapanlara dedim. konu sahibi disinda nick fln pek dikkat etmedim.
Bana mı dediniz hiç üzerime alınmamışım
Yani o kadar romantik olmuyor sanki günümüzde çevremde de pek romantik örnek görmüyorum gibi

biz doğulu değiliz kızın ailesi doğuluydu. evet durumları iyiydi de zoruna gitti bizimkilerin. hiçbir şey yapmak istemediler sonra. gösteriş uğruna bi arkadaşım da 8 ayar bilezik aldırdı ailesi dedi dostumuz düşmanımız var diye. evlilik aşamasındayım ben de ondan dikkatimi çekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…