- 29 Nisan 2016
- 1.422
- 4.253
- 133
Yemek yedirdi, kendi ısmarladı :) diye sevinen bir hemcinsimi okuyunca moralim bozuldu. Bu size nasıl normal gelebiliyor ya bende mi sorun var?Evet
Bir önceki olayda epey saydırdığım için bu sefer ödeme konusunda iyiydi sen ödersin vs demedi zaten verdim kendi payıma düşeni. Son günde güzel bi yerde yemek yedirdi sağolsun kendi ısmarladı:)
Hayır bu kadar düşkün ama gel sen masrafları ben karşılarım iş bulana kadar diyor
Bu adam yutdisindamiydi? Ne iş yapiyorduTabiki öyle kaç gram istenir onu da bilmiyorum
bana mı dedinizŞaka gibi, romantik bir jest olmasi gereken seyler zorunluluk olmuş. Başlik parasina tükaka ama burma bilezikler, tek taslar, alyanslar hepsi takilacak...
Neden ki yurtdışına gidip herşeyimi ödemesini mi beklemeliydim:)Yemek yedirdi, kendi ısmarladı :) diye sevinen bir hemcinsimi okuyunca moralim bozuldu. Bu size nasıl normal gelebiliyor ya bende mi sorun var?
evet kuzenim evlenirken kız tarafı istedikleri.her şeyi kağıda yazıp verdiler. üstüne süt parası istediler. şok olmuştum
Evet bankacıBu adam yutdisindamiydi? Ne iş yapiyordu
20 lira olsa iyiSütün kilosu olmuş 20 lira…
Evet yaa değil mi bu ara havalar iyi gidiyor güneşli güneşli :)Neden ki yurtdışına gidip herşeyimi ödemesini mi beklemeliydim:)
siz kimsinizbana mı dediniz
Erkeklerin geneli böyle. Görürsün.Herkes aynı olacak diye birşey mi var ki
Anlamadım pek güneşli değil burada:)Evet yaa değil mi bu ara havalar iyi gidiyor güneşli güneşli :)
İnsanlık için küçük olsa da Raşel için büyük bir olay.Yemek yedirdi, kendi ısmarladı :) diye sevinen bir hemcinsimi okuyunca moralim bozuldu. Bu size nasıl normal gelebiliyor ya bende mi sorun var?
Hiç değişmeyen çok tanıdığım var bu adam da aynı devam edecek bence öyle hissettiriyorErkeklerin geneli böyle. Görürsün.
İma vardı orada burada olduğu gibiİnsanlık için küçük olsa da Raşel için büyük bir olay.
zorunlu demedim ama seven insan yapar dedim. sizden önce de başlık parası yorumu yapmıştımsiz kimsinizgenel olarak konu sahibine ve zorunlu olarak takilmali yonunde yorum yapanlara dedim. konu sahibi disinda nick fln pek dikkat etmedim.
demek ki o kadının sütünün değeri 25 gram altındı...20 lira olsa iyi
Bana mı dediniz hiç üzerime alınmamışımsiz kimsinizgenel olarak konu sahibine ve zorunlu olarak takilmali yonunde yorum yapanlara dedim. konu sahibi disinda nick fln pek dikkat etmedim.
biz doğulu değiliz kızın ailesi doğuluydu. evet durumları iyiydi de zoruna gitti bizimkilerin. hiçbir şey yapmak istemediler sonra. gösteriş uğruna bi arkadaşım da 8 ayar bilezik aldırdı ailesi dedi dostumuz düşmanımız var diye. evlilik aşamasındayım ben de ondan dikkatimi çekiyorBen açıkçası kadın mı yok derim o ne ya sütünden bana ne yani.herşeyin usulü ve ölçüsü var kadını gözetmek amaçlı bir şeyi nerelere getirmişler nerde o sadelik ve zerafet herkeste gösteriş meraklısı erkekleri böyle böyle soğuttular evlilikten hadi aşiret olursun diğer tarafta aşirettir okey birşey diyemem de bu dımdızlak ailelerden istenmesi skandal genele vurunca tabi dediğim sizin aile de zengindir bilemem de saçma yani.
Ne kadar? En son 20’den almıştık20 lira olsa iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?