Tektaş almamak için mi?

klasik altın de başka birşey deme onlar da bilemiyorum hiç anladığım konular değil. Gereken şeyler de özen verilsin yeter bende.
Bir doğulu kız vardı tabi ki isticez ve alıcak mecbur demişti bende durumu yoksa diye kaç kez sordum hani almak zorunda dedi.

ben de öyle bilmiyordum. o yola girince anlaşılıyor ben de öyle düşünüyorum ya seven insan isteyen insan kendini zorlar yapar. durumu yoksa durumunun olmasını bekler

ben de öyle bilmiyordum. o yola girince anlaşılıyor ben de öyle düşünüyorum ya seven insan isteyen insan kendini zorlar yapar. durumu yoksa durumunun olmasını bekler

Hayat akıp gider bence gereksiz. Abartı altınlar istenmesi. Gereken neyse yapılsın sadece kadın kemerden bahsediyor gerdanlık takım diyor bu ne ya
Beklesin kukuman kuşu gibi sanki ayrı bir özeliği var diğer kadınlardan.
Altın fiyatları mağlum ondan doğulular artık açılıyor dışarıya ithal gelin çook

çoğunun ayarı düşük oluyormuş zaten. 22 ayar olsa bozdurunca değeri düşüyo.

Sen atarsın beğendiğini mi demek istedi acaba ben de kendi teklif yüzüğümü seçmiştim shsjsj benim takık olmamla alakalı ama hiç sevmediğim biseyle de gelebilirdi klasik tektaş sevmiyorum diye göstermiştim ne sevdiğimi

Evet evet öyle dedi

önceki konularınızı vs. bilmiyorum, ama bana sadece bu diyaloğa bakarak cok zorlama bir teklif hissi geldi bana. cocukken yılbaşı hediyemi annemle alıp bana bunu ver der ağacın altına koyardım yeni yıl akşamı aynı ona benzemiş.

parası yok diyelim, bunu sizin zaten bilmeniz ve o adamdan tektaş beklememeniz lazım. ha bu fedakarlığı yapmak zorunda mısınız? hayır. bu devirde parasız adam istemem diyen kadını yerden göğe anlarım.

bu tarz bi zorlama teklif sizi mutlu ediyor mu? sadece bunu sormak istedim. daha ilişkinin en başında en heyecanlı günlerde, en heyecanlı anlarda ben böyle bi zorlama teklife aşırı bozulurdum.​

Artık seviyorum
düzelme var pintilikte
açtığınız konuya bakınca pek öyle görünmüyor ...
özür dilerim ama çok mu gençsiniz veya çok mu tecrübesizsiniz ?
bunu ilişki özelinde sormuyorum genel anlamda insanları tanıma açısından
atıyorum iyi niyetli ile kötü niyetliyi , yalancıyla dürüstü ayırt etmekte zorlanan biri misinizdir ?
adamın "sizin demenizle" tektaş alacağının farkında mısınız mesela ?

Yani ben söylemesem de ailesi kardeşi söylerdi muhtemelen.
söylediklenizde zorlanan biri değilim 33 yaşındayım çok da ilişkim oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…