- 18 Şubat 2023
- 2.866
- 2.722
- 63
- 35
Pınar 1 litresi 34.50 du .Ne kadar? En son 20’den almıştık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pınar 1 litresi 34.50 du .Ne kadar? En son 20’den almıştık![]()
Dost süte devam, o da 23,5 şu andaPınar 1 litresi 34.50 du .
Ben de şaşkınımKonu tektaştan nasıl sütün kilosuna geldi acaba![]()
İngiltere'de Bim var mı RachelBen de şaşkınım
biz doğulu değiliz kızın ailesi doğuluydu. evet durumları iyiydi de zoruna gitti bizimkilerin. hiçbir şey yapmak istemediler sonra. gösteriş uğruna bi arkadaşım da 8 ayar bilezik aldırdı ailesi dedi dostumuz düşmanımız var diye. evlilik aşamasındayım ben de ondan dikkatimi çekiyor
Anca bu kadar düzelmiş.Artık seviyorum
düzelme var pintilikte
ben de öyle bilmiyordum. o yola girince anlaşılıyorklasik altın de başka birşey deme onlar da bilemiyorum hiç anladığım konular değil. Gereken şeyler de özen verilsin yeter bende.
Bir doğulu kız vardı tabi ki isticez ve alıcak mecbur demişti bende durumu yoksa diye kaç kez sordum hani almak zorunda dedi.![]()
Yok ama muadilleri varİngiltere'de Bim var mı Rachel?
İngilterede de yaşanmaz bence konu dışı ama. İngilterede yaklaşık 6 bin sterlin maaş alıyorsa iyidir durumu. vize bulup gidebiliyor musunuzYok ama muadilleri var
ben de öyle bilmiyordum. o yola girince anlaşılıyorben de öyle düşünüyorum ya seven insan isteyen insan kendini zorlar yapar. durumu yoksa durumunun olmasını bekler
çoğunun ayarı düşük oluyormuş zaten. 22 ayar olsa bozdurunca değeri düşüyo.Hayat akıp gider bence gereksiz. Abartı altınlar istenmesi. Gereken neyse yapılsın sadece kadın kemerden bahsediyor gerdanlık takım diyor bu ne ya![]()
Beklesin kukuman kuşu gibi sanki ayrı bir özeliği var diğer kadınlardan.
Altın fiyatları mağlum ondan doğulular artık açılıyor dışarıya ithal gelin çook![]()
Evet evet öyle dediSen atarsın beğendiğini mi demek istedi acaba ben de kendi teklif yüzüğümü seçmiştim shsjsj benim takık olmamla alakalı ama hiç sevmediğim biseyle de gelebilirdi klasik tektaş sevmiyorum diye göstermiştim ne sevdiğimi![]()
Aslında işin raconu böyle kız kendi sevdiğini ya gösterir ya belli eder ya bir arkadaş gösterir çocuğa genelde böyledirEvet evet öyle dedi
açtığınız konuya bakınca pek öyle görünmüyor ...Artık seviyorum
düzelme var pintilikte
Merkezi olmayan şehirleri daha uygun ve çok güzel yaşanmaz olur mu hiçİngilterede de yaşanmaz bence konu dışı ama. İngilterede yaklaşık 6 bin sterlin maaş alıyorsa iyidir durumu. vize bulup gidebiliyor musunuz
açtığınız konuya bakınca pek öyle görünmüyor ...
özür dilerim ama çok mu gençsiniz veya çok mu tecrübesizsiniz ?
bunu ilişki özelinde sormuyorum genel anlamda insanları tanıma açısından
atıyorum iyi niyetli ile kötü niyetliyi , yalancıyla dürüstü ayırt etmekte zorlanan biri misinizdir ?
adamın "sizin demenizle" tektaş alacağının farkında mısınız mesela ?