Telefon sapyla ak?!

Jumblante

Guru
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2009
7.437
987
363
klava:yardım edin önce bi anlatıyım

birgün bi anda mesaj geldi ben.... diye ben cevap vermedim
diğer gün aradı askermiş telefonu gizli kullanıyo
2 aydır her gün konuşuyoruz daha birbirimizi görmedik ama o bana aşık olduğunu beni sevdiğini söylüyo görüşürüz falan diyo
ama ben inanmıyorum sevdiğine
fakat bende telefon elimde arasın istiyorum
çünkü çok güzel sohbet ediyoruz zaman nasıl geçiyo anlamıyorum
ne bu şimdi daha hiç görmeden telefonda ?

Son düzenleyen: Moderatör:
insan sadece telefonda konuşarakta aşık olabilir
ama doğru insanmı bi geleceğiniz olur mu bunu şuan bilemezsin
madem seninde hoşuna gidio bu konuşmalar sende devam et ama fasla kaptırma kendini sonra üzülebilirsin

neden yüzünü görmediğin biriyle 2 aydır konuşuyorsun ki?

tanıdık biri senle dalga geçmeye çalışıyo olabilirmi peki

"sapık" diye nitelendiriğin biri ile görüşmeye devam ediyorsan aklından zorun mu var diye sorarlar adamasengözlerimebaksanab

kaptırmamaya çalışıyorum

"sapık" diye nitelendiriğin biri ile görüşmeye devam ediyorsan aklından zorun mu var diye sorarlar adamasengözlerimebaksanab

ilk başlarda sadece telefon sapığıydı
ama şimdi konuşmaktan keyif aldığım aramasını beklediğim biri

ilginç bir durum... abazanın tekı olmasın bide. valla bu devırde guven işi zor, evlı barklı bırı bıle olabılır. senı uzmek ıstemem ama göruşeceksen bile sakın tek gıtme...şimdı herşey guzel de sonra iş ciddiye binince kafana kakmasın senin, tanımadıgın adamla telefonda konuştun dıye... valla erkek mılletınden herşey beklenır. iyi düşün derım.

ee ne ozaman sorun ne, konuşmaya devam et . madem keyif veriyor sana . yaşın 19 sanırım.

evet haklısın ama bişey olduğu yok şimdi bayramda izne gidiyomuş kamerada görecek beni yani o zaman görmüş olacak askerlik bitincede görüşücez

ilk başlarda sadece telefon sapığıydı
ama şimdi konuşmaktan keyif aldığım aramasını beklediğim biri
bekle duur o zaman

gün geldiğinde "cee eeeeeeeeeee ben aslında ... yim...seni kandırdık,kekledik :roflol:" derse o zaman ne yapacaksın:jeyyar:

veya gerçekten sapıksa ne yapacaksınsengözlerimebaksanab

asker adam sadece seninle vakit geçirmek için beraber olduğunu öğrendiğinde ne yapacaksın

birilerinin malzemesi olmak hoşuna mı gidecekşakkıdı

bir telefon sapığı ile bir insan nasıl konuşmaya başlar.......-tatlicadiarzu-

sadece komik bir durum:roflol:

yorumlarında haklısın ama bu kadar kırıcı olmandaki maksat ne anlayamadım
şimdilik tanımaya çalışıyorum
izne gidicek bayramda o zaman kamerada görecek askerlik bittiğindede istanbula gecelecek

kim kimi tanıyor, senin numaranı nereden bulmuş ben anlamadım.

kim kimi tanıyor, senin numaranı nereden bulmuş ben anlamadım.

ben orda asker olan birini tanıyorum
babamın akrabası bu gerzek benim telefon numaramı dağıtmış bu x kişide bi arkadaşının defterinde görmüş almış telefon numaramı
ama defterde bırakmamış silmiş

babana söylesene bu gerzeği ne diye senin numaranı dağıtıomuş

senin akraban neden tlfnunu dağıtmış ki . garip .
sana keyif veriyorsa, devam ediceksen , şimdi burada bizden ne istiyorsun.yani ne dememiz gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…