birşey değil.çok dikkatli olmalısın.mesafeni her zaman koru.sağol dileğin için
Her türlü olasılıgı düsünmelisin.. Karşı taraf evlide olabilir,psikopatda,potansiyel sapıkta akannehir sohbet etmekten hoslanıyor olabilirsin ama güvenmemelisin bir arkadasımızın yorumunda belirttigi gibi sanırım bosluktasın yoksa böyle birseyi hic birsekilde mantıklı bulamazdın yinede dikkatli ol,umarım hersey istedigin gibi olur
birşey değil.çok dikkatli olmalısın.mesafeni her zaman koru.
msnde bile sen ona cam açma o sana açsın.aman hep 10 adım geride dur.
1 adım demiyorum bak dikkatini çekerse.
niyetin nedir diye sor,böyle şeyleri sevmediğini ve onun niyetinin ne olduğunu anlamaya çalıştığını söyle.konuşma sebebinin de bu olduğunu vurgula.
o aradığında belki sen evli olabilirdin,evli bir kadını arıyor olabilirdi?sadece bir numara değil mi ortada olan.belki sen küfür edicektin,oda ısrarla arıcaktı ya da aramıcaktı.
ama mesaj attığında sen boşlukta olduğun için konuştun.sonra da telefonda görüştün.
durum mantıklı değil aslında.
ama sen hep mantıklı olmalısın.sert çık ona..sert ol.
demesin sonra aa kıza bak nasıl eridi iki lafımla diye...
aman diyeyim kardeşim.kendine dikkat et her zaman...yerimseniben
bayramda izne gidecek memleketine o zaman görücez birbirimizi msnde
önce msnde gör yuzyuze karsılasmayı onaylama sölemedı deme
hıc begenmezsen hayal kırıklıgı olabılır ne olursa olsun artık sevıyorum dıye dusunebılırsın ama sanal yanı hayal ettıgın farklı olabılır :hulya:
ne yapçağını biliyorsun.vereliniortaksamimi konuşmuyorum zaten hep sert konuşuyorum
konuşmamak en mantıklısı galiba ama ne yapsam bilmiyorum
kızım yaşın kac basın kaç uğraştığın şeylere bak...kalkmış sapık diye dusundugun biriyle korkmadan ikinciye sohpet etmeye cesaret edebiliyorsun..hadi ilkinde kimdir nedir anlama maksadıyla mesajlastın anladın ki tanımıyrsun ne demeye devam ettin ki...yaptığına kaşınmak denir...Doğru düzgün bir erkek böyle bi tanısır sence...hey ALLAHIM ne günlere kaldık..şimdi eleştirime kızıp bazılarının yaptıgı gibi yazmayın bilmem ne diyebilirsin şimdiden söyliyim yazmıcam bi daha ..arayan mevlasını da bulur belasını da.
bana desenki "sen olsan ne yaparsın?"
sana derimki "ben msjdan sonra aradığında o tlfnu açmazdım bile"
bi insan hoşlanmadığı bi insandan tlfda konuşmktan zevk almaz.. hem demişsinki çok güzel muhabbet edioruz hemde sert konuşuorum ben, ikisi nası aynı anda oluo anlamadım
yani ben sert konuşurken çok güzel sohbet edemem...
bence yanlış yapıosun, açtığın konu başlığı bile herşeyi açıklıo zaten, şuanda istediği kadar cnm cicim desin(ki bence çok saçma) senin gözündeki imajı belli "tlf sapığı"
olayın gizemi çekiodur seni belkide, duymak istediğin şeyleri sölemeside eklenince üstüne...
bana sorarsan önce kafandan at ve bidaha olmıcak de, sonra git tlf numaranı değiştir yeni bi hat al kendine.. ama dayanamayıp yeni numaranı vericeksen bunun bi anlamı yok tabi, herşeyden önce kararlı olmalısıın çünkü a.s
tabi hayat senin, biz sadece tavsiye verebiliriz dinleyip dinlememek sana kalmış..
hakkında hayırlısıa.s.
yaşı kaç, resmını bıle görmedın mı?
ya farklıysa kendını tanıttığı kışı değılse?
21 yaşında haftaya izne memleketine gittiğinde msnde görücez birbirimizi
bence de gör, araştır vs. ondan önce güvenme
ama belkı de çok ıyı bırıdır.
sen yıne de önce kötüsünü düşün ki iyi çıkarsa sevınırsın :)
yorumlarında haklısın ama bu kadar kırıcı olmandaki maksat ne anlayamadım
şimdilik tanımaya çalışıyorum
izne gidicek bayramda o zaman kamerada görecek askerlik bittiğindede istanbula gecelecek
samimi konuşmuyorum zaten hep sert konuşuyorum
konuşmamak en mantıklısı galiba ama ne yapsam bilmiyorum
kızım yaşın kac basın kaç uğraştığın şeylere bak...kalkmış sapık diye dusundugun biriyle korkmadan ikinciye sohpet etmeye cesaret edebiliyorsun..hadi ilkinde kimdir nedir anlama maksadıyla mesajlastın anladın ki tanımıyrsun ne demeye devam ettin ki...yaptığına kaşınmak denir...Doğru düzgün bir erkek böyle bi tanısır sence...hey ALLAHIM ne günlere kaldık..şimdi eleştirime kızıp bazılarının yaptıgı gibi yazmayın bilmem ne diyebilirsin şimdiden söyliyim yazmıcam bi daha ..arayan mevlasını da bulur belasını da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?