- 17 Eylül 2013
- 739
- 1.319
- 43
yani aslında şüphelendircek hareketleri yok yada ben safım anlamıyorum, konduramıyorum
mahallede çok arkadaşları var onlarla takılır gece geç gelir 12 gibi
yani bana söylediği bu
şiddete eğilim yok öyle biri değil
sabretmiyorum..1 senedir saklıyo ve sen sabrediyosun öylemi.
Ben olsam annesinin babasının yanında, telefon saklanıyo açmıyo bile evde ya burda herkesin yanında açarsın yada bidaha eve gelmezsin der onların yanında sıkıştırırdım
terazi canımAaaa inanmıyorum !!
Bakın abim yengemi çok seviyor arkadaşıyla içerde kimse yokken konusurlarken duydum. Ben ona yanlış yapmam kardesim çok üzülüyorum dedi bana guvenmemesi çok koyuyor bana diye .. Bakın beni dikkatli dinleyin lütfen kesinlikle birsey karıştırmiyor. Boğalar inatcidir bunu yaparsanız soğur ve uzaklaşır. Telefona kafayı taktiginizi biliyor ve gıcık olmuş durumda. Bir yandan üzülüyor size sadece sinirini gosteriyordur. Lütfen adamı rahat bırakın sırf siz ona güvendiniz diye açacaktır ve gözünüze sokacaktir. Ama sakın öyle yaptığında bakmayın ozaman tekrar kitle baya uzun süre sabredin başka şeylere odaklanın lütfen. Sizin burcunuz neydi ?? :) çok merak ettim
Vallahi yengemde terazi canım :) İnanmıyorum:) ben burclara inanırım abim gerçekten çok inatçı sırf onu inat ve oyun haline getirebilir :) Yani sizi sinir etmek hoşuna bile gidiyordur sürekli bu Sekilde devam eder güvenin hiç umursamayin bakın o zamn ne oluyor :) Ama uzun süre çünkü biraz çakal oldukları için boğalar kısa süreyi yemezler :)terazi canım
inşşalh dediğin gibidir
siz konu sahibi misiniz? nickiniz farklı daevet saklıyor hemde saçma sapan yerlere
pazar günü çamaşr yıkıcaktım oğlumun kirlilerini topluyordum
çamaşırların arasından pat diye birşey düştü bir baktım telefon
yuh dedim yani bu kadarda olmaz
bide bana yan yan bakıyo telefonu gördüm diye
Ben hiç öyle düşünmüyorum. Dışarda annemi arıcam diye telaşla telefonu istiyo onda bile bikaç dk lığına vermiyo ve saklıyo. Oyun olsa kapatır ortaya koyar gözüne sokar.Vallahi yengemde terazi canım :) İnanmıyorum:) ben burclara inanırım abim gerçekten çok inatçı sırf onu inat ve oyun haline getirebilir :) Yani sizi sinir etmek hoşuna bile gidiyordur sürekli bu Sekilde devam eder güvenin hiç umursamayin bakın o zamn ne oluyor :) Ama uzun süre çünkü biraz çakal oldukları için boğalar kısa süreyi yemezler :)
telefon androidse sifreyi cok denedim mi kilitleniyo bisey indirmek ixcin google plat storeye uye oluyosun ya onun sifreni bull tleen kilidi sifre icinde cok dene kilitlensin sonrada o sifreyle ac tlfnu bu kadar gizliyorsa emin olmalisin ki biseyler var bi bayan var demek istemem amam bu tlfn saklamalarin altindan hep bayan cikar baska bise ne olacak ki gizlesinn direk sor yanii niye gizliyosun diye al kir telefonu hafiza karti varsa al bak yada bi dava ac bakalim ne yapacak dene bleger bayan varsa bunun altinda hicbisey demedn bosa emege yazikkkkkızlar merhaba
gerçekten yardımınıza ihtiyacım var..
eşimle 4 yıldır evliyiz birde oğlumuz var
sorun şu ki eşimin telefonu yaklaşık bir yıldır şifreli ve ben onu açamıyorum, yani bırakın açmayı telefonuna dokunamıyorum bile saklıyor birşekilde.
ve evde telefonu uçak modunda hep kapalı.
yani şimdi sorcaksınız bunun için kavga etmiyormusunuz diye
tabiki ediyorum yapmadığım kalmıyor ama sonuç değişmiyor, kullanmicam telefon diyor tabi beni anlık kandırıyor sonra yine herşey aynı
ya ben bu durumun üstesinden gelemiyorum ne yazıkki
lütfen bana bir yol gösterin bununla nasıl başaçıkabilirim
birde şöyle birşey var ben bu yüzden onunla kavga edip annemlerin yanına gittim bir hafta kaldım beni ikna etmek için telefon kullanmicam dedi ama yine aynı. ben o telefonla ne haltlar karıştırdığını bilmiyorum. e tekrar terketsem yine aynı şeyler olacak sıkıştım kaldım.
bu telefon şifresini onun haberi olmadan nasıl kırabilirim acaba, baksam ne haltlar yiyo
yani bi haltlar yiyorki saklıyor ama benim kanıtlamam lazım k
siz konu sahibi misiniz? nickiniz farklı da
canım anlatmak istediğini anlayamadımtelefon androidse sifreyi cok denedim mi kilitleniyo bisey indirmek ixcin google plat storeye uye oluyosun ya onun sifreni bull tleen kilidi sifre icinde cok dene kilitlensin sonrada o sifreyle ac tlfnu bu kadar gizliyorsa emin olmalisin ki biseyler var bi bayan var demek istemem amam bu tlfn saklamalarin altindan hep bayan cikar baska bise ne olacak ki gizlesinn direk sor yanii niye gizliyosun diye al kir telefonu hafiza karti varsa al bak yada bi dava ac bakalim ne yapacak dene bleger bayan varsa bunun altinda hicbisey demedn bosa emege yazikkkk
hani bu tlefon ilk aldiginda biseyler indirmek icin google play store ye uye oluyosun gmail.com varya bunun sifreni bilmen lazim ornek veriyim mesela ben tlfn sifremi unuttum cok denedim kilitledim tlfnu gmail geldi ekrana gmailimi girdim sifremi girdim actim tlfnu simdi bu gmaili bulman lazim esinin tlfnunda ayni msn gibicanım anlatmak istediğini anlayamadım
beni bi yönlendirsene bu konuda
benim gmailim irem3434@gmail.com sifre mesela 1234 bu ornek bununla beraber tlfnum kilitlense bile acibilir her tlfnun farkli meseka sen tlfn aldin bunu kuruyosun bu hesap tlfnu karistir anlarsin netten arastir tam anlamadim bende bazilari tlfbu kilitlendimi tlfnucuya getirir actirmak icin bu hesabi kendin acitosun sifreni bildin mi tleefn kilidini unut bisey olmuyocanım anlatmak istediğini anlayamadım
beni bi yönlendirsene bu konuda
samsun s4 canmValla ben kuskulandim su an telefonu sifreli ve sana vermiyor kose bucak sakliyor he vay be ne adammis ama hangi telefondan kullaniyor soylede ona gore sifre kirma yontemi soyleyelim .
hesap sifresini bul telefonun sifresini dene kilitle hesap sifresiyle tlfnu ac uyudumu yap bunusamsun s4 canm
söylemezki o şifresinidehesap sifresini bul telefonun sifresini dene kilitle hesap sifresiyle tlfnu ac uyudumu yap bunu
ya de ki sildim hesabimi almayi bilmiyorum senin hesabi bna girelim de sana baska aliriz de biseyler sacmala yada de ki kilitlendi tofnum senin sifreyi ver seninkinle ayni bi yokla bakalaim netten arastir biseyler kat yokla sifreyi gmaili dogru alirsan esinin tlfnundan uyudumu 3 5 dkklik isin var hemen ele alirsin tlefnusöylemezki o şifresinide
benimde telefnuna dokunamadığma göre nasıl bulcamm
deneyceğim canım çok teşekkür ederimya de ki sildim hesabimi almayi bilmiyorum senin hesabi bna girelim de sana baska aliriz de biseyler sacmala yada de ki kilitlendi tofnum senin sifreyi ver seninkinle ayni bi yokla bakalaim netten arastir biseyler kat yokla sifreyi gmaili dogru alirsan esinin tlfnundan uyudumu 3 5 dkklik isin var hemen ele alirsin tlefnu
kendi kendine sıfırlanır derken formatmı atıyo içindeki bilgiler gidiyormuOrta tusa kilit tusuna ve asagi ses tusuna basacaksin ayni anda basili tut ki ekrana sansung isareti gelene kadar sonra telefon kendi kendine sifirlanir acilir sende bi mail hesabi acarsin kendin bilirsin sifresini sonrada girer ne var ne yok bakarsin
Cok kizdim su an hic acamadim mi alir kirarim telefonu gorsun o zaman nasil oluyormus telefon saklamak ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?