telefon şifresi hakkında

Şifreli telefon değil de, sen içeriğini merak etmene rağmen kavga çıkartıp ısrarla telefonu gizli tutması merak uyandırıcı. Bu hareketinin seni işkillendirdiğini bilmeli. Sen de telefonuna şifre koy, bilgisayarına. Aklına gelecek her yere, madem öyle işte böyle olayıyla empati yapsın.

sabretmiyorum..
kavga ettim ediyorum
bıraktım ailemin yanına gittim
o da olmadı kendi babasına söyledim
ama sonuç yok ortada
anlamıyorum ki illa adliyeye gidip dilekçemi verim
böyle olacak zaten sonunda
varmı başka bir yol geliyormu aklına
inanki düşünemiyorum çare bulamıyorum ne yapim

terazi canım
inşşalh dediğin gibidir

terazi canım
inşşalh dediğin gibidir
Vallahi yengemde terazi canım :) İnanmıyorum:) ben burclara inanırım abim gerçekten çok inatçı sırf onu inat ve oyun haline getirebilir :) Yani sizi sinir etmek hoşuna bile gidiyordur sürekli bu Sekilde devam eder güvenin hiç umursamayin bakın o zamn ne oluyor :) Ama uzun süre çünkü biraz çakal oldukları için boğalar kısa süreyi yemezler :)

siz konu sahibi misiniz? nickiniz farklı da

Ben hiç öyle düşünmüyorum. Dışarda annemi arıcam diye telaşla telefonu istiyo onda bile bikaç dk lığına vermiyo ve saklıyo. Oyun olsa kapatır ortaya koyar gözüne sokar.
Hiç iyi niyet göremiyorum ben

telefon androidse sifreyi cok denedim mi kilitleniyo bisey indirmek ixcin google plat storeye uye oluyosun ya onun sifreni bull tleen kilidi sifre icinde cok dene kilitlensin sonrada o sifreyle ac tlfnu bu kadar gizliyorsa emin olmalisin ki biseyler var bi bayan var demek istemem amam bu tlfn saklamalarin altindan hep bayan cikar baska bise ne olacak ki gizlesinn direk sor yanii niye gizliyosun diye al kir telefonu hafiza karti varsa al bak yada bi dava ac bakalim ne yapacak dene bleger bayan varsa bunun altinda hicbisey demedn bosa emege yazikkkk

Gizlice kimliğiyle sim kartın yedeğini çıkarttırın. O kapatınca siz onu başka telefona takın. Olabilirmi bilmiyorm ama deneyin bence

siz konu sahibi misiniz? nickiniz farklı da
canım anlatmak istediğini anlayamadım
beni bi yönlendirsene bu konuda

hani bu tlefon ilk aldiginda biseyler indirmek icin google play store ye uye oluyosun gmail.com varya bunun sifreni bilmen lazim ornek veriyim mesela ben tlfn sifremi unuttum cok denedim kilitledim tlfnu gmail geldi ekrana gmailimi girdim sifremi girdim actim tlfnu simdi bu gmaili bulman lazim esinin tlfnunda ayni msn gibi

Valla ben kuskulandim su an telefonu sifreli ve sana vermiyor kose bucak sakliyor he vay be ne adammis ama hangi telefondan kullaniyor soylede ona gore sifre kirma yontemi soyleyelim .

benim gmailim irem3434@gmail.com sifre mesela 1234 bu ornek bununla beraber tlfnum kilitlense bile acibilir her tlfnun farkli meseka sen tlfn aldin bunu kuruyosun bu hesap tlfnu karistir anlarsin netten arastir tam anlamadim bende bazilari tlfbu kilitlendimi tlfnucuya getirir actirmak icin bu hesabi kendin acitosun sifreni bildin mi tleefn kilidini unut bisey olmuyo

söylemezki o şifresinide
benimde telefnuna dokunamadığma göre nasıl bulcamm
ya de ki sildim hesabimi almayi bilmiyorum senin hesabi bna girelim de sana baska aliriz de biseyler sacmala yada de ki kilitlendi tofnum senin sifreyi ver seninkinle ayni bi yokla bakalaim netten arastir biseyler kat yokla sifreyi gmaili dogru alirsan esinin tlfnundan uyudumu 3 5 dkklik isin var hemen ele alirsin tlefnu

deneyceğim canım çok teşekkür ederim
telefonu kitledikten sonra peki tam olarak ne yapcam

Orta tusa kilit tusuna ve asagi ses tusuna basacaksin ayni anda basili tut ki ekrana sansung isareti gelene kadar sonra telefon kendi kendine sifirlanir acilir sende bi mail hesabi acarsin kendin bilirsin sifresini sonrada girer ne var ne yok bakarsin
Cok kizdim su an hic acamadim mi alir kirarim telefonu gorsun o zaman nasil oluyormus telefon saklamak ..

kendi kendine sıfırlanır derken formatmı atıyo içindeki bilgiler gidiyormu
aslında benim hattına erişmem lazım hattından online servis şifresi alıp şu ana kadar kimle ne görüşmüş bunların dökümünü çıkarmam lazım
sizin yöntemi uygulasam telefon normal açılıyormu yoksa formatmı atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…