Bana bugune kadar biyamuk yapmadi ama yinede guven olmaz erkeklere en iyisi bile yapiyor bunun icin hep bi supheyle geziyorum .hep radar gibi kontroldeyim :))Arti bende cok cektim aldatildim sfre koymaz ama bi gün ewe geldi tlfnunu temizlemis bu ne dedim ya cok dolmuştu tm dedim bide biz anlastik esimin tlfnunu ben benim tlfnumu esim temizleyecek hic bisey silmek yok hee tek tek siler ne anliycan diye biseyde yok hattina ait sfre alip netten bakıyorum kimle ne kadar konuşmuş neyse ertesi gün bidaha temizlemis o gün bisey demedim sfryi aldim netten baktim yakalidim ayrilma noktasina geldik ama birakmadi 5 yillik ewliyim ilk seneler cektim he bide severek ewlendik suan iyi cok sukur ama gözüm üstünde
telefonu açık yakalamak mııBak cnm tlfnu acik yakalarsan bigun msj bölümüne gir s yazip 7000 e gonder ordan gelen sfr ile netten bakabilirsin baska olmaz bide kactirmadan elini takip et sifreyi olyede çözebilirsin.
Senı kesın aldatıyor aha ben sana diyim.ayda iki yada üç desem
yani hiç yok değil ama var gibide değil işte
aldatsın umurumda değil kaybeden kendi olurSenı kesın aldatıyor aha ben sana diyim.
Ya ne kanıtlaması için alıyormu bu adamın sana dokunmasını falanaldatsın umurumda değil kaybeden kendi olur
Allah a şükür çalışıyorum ailem tamamen destek
ona ihtiyacım yok
tek derdim yapıyorsa kanıtlayabilmek
evet kesinlikle zorYa bide cnm bu tlfnunun peşine bukadar düşmüssun haklısında biseyler yaptigida kesin diyelimki bigün hallettin tlfnu actin falan yakalayinca ne yapmayi düşünüyorsun yada hic düşündünmu çünkü cok zor bi durum insan o an nasıl davranacagini bilemiyor.
yetiyor zaten kuzum, içten içe hissettiklerimi kimse bilemezzYa ne kanıtlaması için alıyormu bu adamın sana dokunmasını falan
böyle bir şüphe bile insanın midesini bulandırmaya yetıyor.
Yok ben senın gibileri anlamakta güçlük çekıyorum.yetiyor zaten kuzum, içten içe hissettiklerimi kimse bilemezz
ona bakarken aklımdan neler neleerr geçiyorrrrr
Abinizde uçak moduna alıyormuydu?Aaaa inanmıyorum !!
Bakın abim yengemi çok seviyor arkadaşıyla içerde kimse yokken konusurlarken duydum. Ben ona yanlış yapmam kardesim çok üzülüyorum dedi bana guvenmemesi çok koyuyor bana diye .. Bakın beni dikkatli dinleyin lütfen kesinlikle birsey karıştırmiyor. Boğalar inatcidir bunu yaparsanız soğur ve uzaklaşır. Telefona kafayı taktiginizi biliyor ve gıcık olmuş durumda. Bir yandan üzülüyor size sadece sinirini gosteriyordur. Lütfen adamı rahat bırakın sırf siz ona güvendiniz diye açacaktır ve gözünüze sokacaktir. Ama sakın öyle yaptığında bakmayın ozaman tekrar kitle baya uzun süre sabredin başka şeylere odaklanın lütfen. Sizin burcunuz neydi ?? :) çok merak ettim
Suan onda hesap kurulu hesabini silsen yine telefonunu almak zorunda kaliyosun simdi su hesap sifresini bulman lazim onu bul tamamdir bi sekil kandir yapamazsan bunlari samimi bi arkadasina esinin tlfnunu arattir sana vermesini soylesin mecbur kalir sende o arada dersin ki benim tofnun sarjda falan yada esinin elinde tlfn acik halde tlfnla ugrasiyosa al elinden kac odaya kilitle kapiyi pin kodu var mi peki telefn degistirin mesela eger fazla anlamiyosa birakircanım şöyle yapsam onun telefonundan kendime bir hesap açtırsam büyük ihtimalle telefonunda kapamaz hesabı yada kapatsada bi bahane bulup açtırırım
sonra gece o uyuduktan sonra dediklerini halletsem
böyle olur mu sence
bugün söylediklerini yapmaya çalışcam
2. üyelik.
görmemişim pardon..2. üyelik.
Diğer hesabı eşi mi ne biliyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?