telefon şifresi hakkında

Bana bugune kadar biyamuk yapmadi ama yinede guven olmaz erkeklere en iyisi bile yapiyor bunun icin hep bi supheyle geziyorum .hep radar gibi kontroldeyim :))

Bak cnm tlfnu acik yakalarsan bigun msj bölümüne gir s yazip 7000 e gonder ordan gelen sfr ile netten bakabilirsin baska olmaz bide kactirmadan elini takip et sifreyi olyede çözebilirsin.
telefonu açık yakalamak mıı
imkaansızzz adam telefonu köşe bucak saklıyoo
bırak yakalamayı telefonu görmüyürom bilie

Ya bide cnm bu tlfnunun peşine bukadar düşmüssun haklısında biseyler yaptigida kesin diyelimki bigün hallettin tlfnu actin falan yakalayinca ne yapmayi düşünüyorsun yada hic düşündünmu çünkü cok zor bi durum insan o an nasıl davranacagini bilemiyor.

bir insan bi haltlar cevirdiğini bu kadar göze sokar mı yaaa

telefonu bulablrsen eğer git bi telefoncuya kırdır kilidini öğren ne var ne yok
içinden hattı bile çıkarsan olur bence numaralar simde kayıtlıysa o zaman da ortaya cıkar ne haltlar döndüğü

Ya telefonu bulman lazım o en önemlisi
Sonrada hattını başka bir telefona tak bakalım o şifre kalıyo mu aklıma geldi birden
Umarım işe yarar
Whatsapp falan çoğu mesaj da yüklenir diye düşünüyorum

Sonra ben senin yerinde olsam bişeyler yakaladın demi o telefonu da hattı da sakın ona geri verme derim
tavsiye
Ayrıca face si falan yok mu onun da şifresini mail üzerinden kırmayı dene
Maile sorduğu sorular genelde saçma ve kolay cevaplar olur
Muhtemelen sizin de bildiğiniz cevaplardı

Alenen telefon mu saklıyor Çamaşır sepetinde mi buldunuz Yok artık.
Kusura bakmayında sırf eşi karıştıriyor diye telefon saklamaz bir insan. Kesinlikle bir haltlar karıştıriyor ve ayrıldığınızda telefon kullanmayacaģim dön demeside "ben aldatıyorum,bir daha olmaz"demek gibi birsey birnevi itiraf yani.
Bulduğunuzda alın telefonu ve siz saklayın,eşiniz bulamasın. Sorarsa görmedim deyip gećin. Sonrada telefoncuya götürüp actirın şifreyi. Gerekirse şifreyi değiştirirken yanlış girmişim,açamıyorum deyin ve bakın ne varmış bu kadar saklayacak.

aldatsın umurumda değil kaybeden kendi olur
Allah a şükür çalışıyorum ailem tamamen destek
ona ihtiyacım yok
tek derdim yapıyorsa kanıtlayabilmek
Ya ne kanıtlaması için alıyormu bu adamın sana dokunmasını falan
böyle bir şüphe bile insanın midesini bulandırmaya yetıyor.

evet kesinlikle zor
şimdiden onu da kara kara düşünüyorum

Abinizde uçak moduna alıyormuydu?
Sanmam ama...?

Suan onda hesap kurulu hesabini silsen yine telefonunu almak zorunda kaliyosun simdi su hesap sifresini bulman lazim onu bul tamamdir bi sekil kandir yapamazsan bunlari samimi bi arkadasina esinin tlfnunu arattir sana vermesini soylesin mecbur kalir sende o arada dersin ki benim tofnun sarjda falan yada esinin elinde tlfn acik halde tlfnla ugrasiyosa al elinden kac odaya kilitle kapiyi pin kodu var mi peki telefn degistirin mesela eger fazla anlamiyosa birakir

kesınlıkle bı halt yıyor
benım esımde durduk yere telefonunu saklasa garıp garıp hakeretler yapsa bende suphelenırım
yanı bırı aradıgında musaıt olmadıgında rahatlıkla tele sen bakarmısın demıyorsa
sureklı gızlı kapaklıysa bınde bır mılyon halt yıyor demektır
bunun ıcın ıspata gerek yok

onemlı nokta su:
eger tavrınızı koyup guclu durup yapmanız gerekenı yapmıcaksanız hıc kurcalamayın gormeyın duymayın bılmeyın
kurcalar bulur sıkıstırır ortaya cıkarırda evlılıge devam edersenız kocanızın gozunde sızden gurursuzu olmaz daha beterını yapmaya devam eder

başımdan aşağı kaynar sular döküldü,pes,pess,yanı bu adamlarla nasıl duruyosunzu pes,bir erkek arkadşımdan telefonuna bakıcam dıye laf ettim,yenıyız fılan,güvenden laf geldi,kii asla bakmam,yakıştımam,saklıyorsa daha gerisini konuşmam zaten,bana aynen şöle dedi,için rahat edecekse yenı numara alayım bılmem nee,hiçç uzatmadım,dahada görüşmedım,artık ne haltları varsa yenı numara alayım dıyor,kızlar kednıze gelin,kımse durup dururken tel mail gibi özel şeylere bakmaz,demkkı adamlar sıze bakma ıhtıyacı hissetiriyor,haa bakmama ızın vermeyen adamın ne açıklaması olur,istemem açıklama,bitmiştir

O sıfıreyi bi şekilde kır.
Kiramazsan hiicc çekinmeden bulduğun anda al o teli bi tlfncuya gotur şifresini kirdirt.

Ne halt yiyosa kanıtlarını sakla ve yuzune vur.

Sonrada ona telefonuyla mutluluklar dile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…