Format atmis olursun telefonu ucak modunda kullaniyor demissin o zaman su kilit tusuna cok uzun basarsan ses midu ucus modu kapat cikiyor ya ucak modundan cikar telefonu online islemlerden bildirim geliyor ya o sifeeyi al sonra telefonu ucus moduna al o zaman hicbisey anlamaz sende bakarsin ne yapmis ..kendi kendine sıfırlanır derken formatmı atıyo içindeki bilgiler gidiyormu
aslında benim hattına erişmem lazım hattından online servis şifresi alıp şu ana kadar kimle ne görüşmüş bunların dökümünü çıkarmam lazım
sizin yöntemi uygulasam telefon normal açılıyormu yoksa formatmı atıyor
Telefon kilitlendimi ekrana gmail geliyo sifresiyi giriyosun aciliyoo tlfn sifresizdeneyceğim canım çok teşekkür ederim
telefonu kitledikten sonra peki tam olarak ne yapcam
Aynen bende oyle dusunuyorum .bizimki gidecek telefona sifre koyacak banada soylemeyecek oyle mi alir atarim telefonu sonra kendi telefonumada sifre koyarim ..ayrica su erkek yapar diyenlere de sinir oluyorum erkek yaparsa kadinda yapar kim yani erkekler padisah mi kral mi da onlar yapar biz yapamayiz asla sevmiyorum hemen tepkimide koyarim bu konuda ..Sende aynısını yap ve hic ilgilenme onunla kendi hayatini yapıyormuş gibi yap ki ben gercekte yaptim bende ewliyim esim tlfna asla sfre koyamaz kirarim tlfnu biz kavga ettigimizde gercekten esimi onemsemiyorum benimde elimden tlfn düşmez oluyo bende sakliyorum tlfnumu falan erkekler yapiyoda bayanlar neden yapmasin
bende öyle yapıyorum esimede diyorum isine gelirse.Aynen bende oyle dusunuyorum .bizimki gidecek telefona sifre koyacak banada soylemeyecek oyle mi alir atarim telefonu sonra kendi telefonumada sifre koyarim ..ayrica su erkek yapar diyenlere de sinir oluyorum erkek yaparsa kadinda yapar kim yani erkekler padisah mi kral mi da onlar yapar biz yapamayiz asla sevmiyorum hemen tepkimide koyarim bu konuda ..
canım şöyle yapsam onun telefonundan kendime bir hesap açtırsam büyük ihtimalle telefonunda kapamaz hesabı yada kapatsada bi bahane bulup açtırırımTelefon kilitlendimi ekrana gmail geliyo sifresiyi giriyosun aciliyoo tlfn sifresiz
canım eşim hesabımı biliyordu o farkeder diye başka hesap açtım ama sonra kendi kendimi ele verdimYalniz ben anlamadim elizaan simdide kurbagaprensve hayaller cikti bu ne bicim is anlamadim
sabretmedim canımA-L-D-A-T-I-Y-O-R.
Yok yan yatti camura battisi yok malesef. Sifre kirmak mumkun mu bilmiyorum, telefonun pin ve puk kodunu biliyorsan bi şekilde hallolur ancak sanırım, ama kırdığın şifreyle göreceklerin bence kalbini daha çok kıracak.
1 yıl sabretmişsin maşallah.
Olabilir aslinda benim gorumcemde oyle yapiyor esinin gorusmelerine maile gelir git soyle bakalim ne olacak ..kızlar birde şöyle yapsam acaba olurmu
avea bayisine gitsem eşimin nufus cüzdanıyla onun adına
desem ki bundan sonra görüşme detayları faturayla beraber maile gelsin
kendi mailimi veririm acaba böyle birşey mümkünmü bilen varmı
hatta ilk önce kendim gidim baktım olmadı başka bayiye bi erkek tanıdığımı gönderim belki nufus cüzdanındaki resme bakmadan yaparlarOlabilir aslinda benim gorumcemde oyle yapiyor esinin gorusmelerine maile gelir git soyle bakalim ne olacak ..
işte benimde o netten şifreyi alabilmem lazım ama naasıılllllArti bende cok cektim aldatildim sfre koymaz ama bi gün ewe geldi tlfnunu temizlemis bu ne dedim ya cok dolmuştu tm dedim bide biz anlastik esimin tlfnunu ben benim tlfnumu esim temizleyecek hic bisey silmek yok hee tek tek siler ne anliycan diye biseyde yok hattina ait sfre alip netten bakıyorum kimle ne kadar konuşmuş neyse ertesi gün bidaha temizlemis o gün bisey demedim sfryi aldim netten baktim yakalidim ayrilma noktasina geldik ama birakmadi 5 yillik ewliyim ilk seneler cektim he bide severek ewlendik suan iyi cok sukur ama gözüm üstünde
hat sahibi olmadan bisey yapmazlarkızlar birde şöyle yapsam acaba olurmu
avea bayisine gitsem eşimin nufus cüzdanıyla onun adına
desem ki bundan sonra görüşme detayları faturayla beraber maile gelsin
kendi mailimi veririm acaba böyle birşey mümkünmü bilen varmı
Bak cnm tlfnu acik yakalarsan bigun msj bölümüne gir s yazip 7000 e gonder ordan gelen sfr ile netten bakabilirsin baska olmaz bide kactirmadan elini takip et sifreyi olyede çözebilirsin.işte benimde o netten şifreyi alabilmem lazım ama naasııllllltelefonunu bile saklıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?