telefon şifresi hakkında

siz niye telefonu kullanmıycam deyince ikna oldunuz ki.. telefon kullanmayan mı kaldı.. telefonun kilidini açıp sizin elinize verseydi ikna olmanız gerekirdi..
konuya gelicek olursak bu şekilde köşe bucak tel saklayan adama güvenilmez ispata gerek yok bence..

Format atmis olursun telefonu ucak modunda kullaniyor demissin o zaman su kilit tusuna cok uzun basarsan ses midu ucus modu kapat cikiyor ya ucak modundan cikar telefonu online islemlerden bildirim geliyor ya o sifeeyi al sonra telefonu ucus moduna al o zaman hicbisey anlamaz sende bakarsin ne yapmis ..

Sende aynısını yap ve hic ilgilenme onunla kendi hayatini yapıyormuş gibi yap ki ben gercekte yaptim bende ewliyim esim tlfna asla sfre koyamaz kirarim tlfnu biz kavga ettigimizde gercekten esimi onemsemiyorum benimde elimden tlfn düşmez oluyo bende sakliyorum tlfnumu falan erkekler yapiyoda bayanlar neden yapmasin

Aynen bende oyle dusunuyorum .bizimki gidecek telefona sifre koyacak banada soylemeyecek oyle mi alir atarim telefonu sonra kendi telefonumada sifre koyarim ..ayrica su erkek yapar diyenlere de sinir oluyorum erkek yaparsa kadinda yapar kim yani erkekler padisah mi kral mi da onlar yapar biz yapamayiz asla sevmiyorum hemen tepkimide koyarim bu konuda ..

bende öyle yapıyorum esimede diyorum isine gelirse.

kızlar birde şöyle yapsam acaba olurmu
avea bayisine gitsem eşimin nufus cüzdanıyla onun adına
desem ki bundan sonra görüşme detayları faturayla beraber maile gelsin
kendi mailimi veririm acaba böyle birşey mümkünmü bilen varmı

Telefon kilitlendimi ekrana gmail geliyo sifresiyi giriyosun aciliyoo tlfn sifresiz
canım şöyle yapsam onun telefonundan kendime bir hesap açtırsam büyük ihtimalle telefonunda kapamaz hesabı yada kapatsada bi bahane bulup açtırırım
sonra gece o uyuduktan sonra dediklerini halletsem
böyle olur mu sence
bugün söylediklerini yapmaya çalışcam

Telefon açarken deseni ciziyoruz ya.. ekran kapalıyken telefonu hafif yan tuttugunda ekran şekli belli oluyor. Bi boş anında onu uygula ama sakliyormusta telini.

A-L-D-A-T-I-Y-O-R.
Yok yan yatti camura battisi yok malesef. Sifre kirmak mumkun mu bilmiyorum, telefonun pin ve puk kodunu biliyorsan bi şekilde hallolur ancak sanırım, ama kırdığın şifreyle göreceklerin bence kalbini daha çok kıracak.
1 yıl sabretmişsin maşallah.

sabretmedim canım
anlattığım gibi kavgalar terketmeler herşey var
şimdi eğer gerçekten aldatıyorsa ben bunla yüzleşmek istiyorum
ve bundan güç alıp hayatımı yönlendirmek
pinini bilsem zaten o farketmeden online şifre alır kimle görüştüğünü bilirim
ama bilmiyorum işte

Olabilir aslinda benim gorumcemde oyle yapiyor esinin gorusmelerine maile gelir git soyle bakalim ne olacak ..

Arti bende cok cektim aldatildim sfre koymaz ama bi gün ewe geldi tlfnunu temizlemis bu ne dedim ya cok dolmuştu tm dedim bide biz anlastik esimin tlfnunu ben benim tlfnumu esim temizleyecek hic bisey silmek yok hee tek tek siler ne anliycan diye biseyde yok hattina ait sfre alip netten bakıyorum kimle ne kadar konuşmuş neyse ertesi gün bidaha temizlemis o gün bisey demedim sfryi aldim netten baktim yakalidim ayrilma noktasina geldik ama birakmadi 5 yillik ewliyim ilk seneler cektim he bide severek ewlendik suan iyi cok sukur ama gözüm üstünde

işte benimde o netten şifreyi alabilmem lazım ama naasıılllll telefonunu bile saklıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…