Televizyon yüzünden tartistik

Haklısınız ama bunun nedeni de eşim. Ne olur sanki biz gidene kadar sabretse. Bebeğimin dikkatini çekmeye çabalıyorum tabii ki ama yemek vb derken pek mümkün olmuyor. Zaten yemekten sonra odama gidiyorum.

Anlamadım. Adam tv ile mi evlenmiş?

Bunun diğer versiyonunu da ben anlatayım : Kadın bütün gün evdedir. Temizliğini yapar, çocuğuna bakar, güzel yemekler yapar, özlemle kocasını bekler. Kocam gelse de iki sohbet etsek, çocuğumuzla oyunlar oynasak, karşılıklı birer kahve içsek diye düşünür. Kocasının gelmesi için vakit sayar. Kocası gelir, eline kumandayı alır, öküz gibi kanepeye serilir, saatlerce saçma sapan şeyler izler... Bazen gerçekten kadınlara acıyorum.

Ne yapiyorsam bebeğim icin yapıyorum. Onu huzursuz etmek isteyeceğim en son şey ama bebeğimi de dusunmem lazim. TV çok zararlı ve ben bunu inatçı eşime kabul ettiremiyorum.

Bebeğinizin uyku düzenini sağladıysanız artık en geç 20.00'de gece uykusuna yatması lazım. O saatte programlar yeni başlıyor zaten. Bu kadar fedakarlığı da yapıversin.
Uyku düzeni ve 20.00’de uyuyan çocuk işte bunu başarabilene cidden saygı duyarım.
Valla püf noktası falan varsa diyin, uyku eğitimleri vs hepsini denedim gece 12’den önce uyumaz sabah da kalkmaz bi kızım var.

İste bu yuzden kadin calisacak! Kadin merkezine esini koymayacak. Es olmadan da plan yapabilecek. Herkesin kendi fikri. Ben buraya 1000 yorumda atsam da seni ikna edemem hos ayni sekilde senin icin gecerli.

Bizim evimizde tv yok evlenirken almadik o zaman kendimiz icinde istemedik..bos bir aptal kutudan ibaret her turlu pislik ordan cikiyor..filmlere bakin konu sadece entrika yalan dolan baş roller hep cok guzel yada çok yakisikli erkekler.. baş rol erkek eve hergun ciceklerle gelir cooookk romantiktir..yani insanlarin aklını bozmaktan baska bir sey degil..insanlari hayal aleminde yasamaya hapsettiler..faydali seylerde var yok degil ama kac insan izliyor muamma..kizlardaki bu romantik yakisikli kocam olsun meraklari nereden geliyor..bide bunlar gorunen kisimlari coooķk masumca izledigimiz disneyin cizgi filmlerinde ne bilinçaltı mesajlari var. Ve biz bunlari hic bilmeden izledik..tv sadece cocuklara degil bizede yazik o kadar vaktimizi aliyorki..cagimizin bu kadar bozulmasinda kesinlikle subliminal mesajlarin cok buyuk bir payi var..inanin zor degil tv izlemeden yasamak nisanliyken her kes yapamassin diyordu cok sukur 4 yildir almadik..izlemiyoruz hic eksikligide olmuyor..lutfen cocuklariniza seçip izletin her cizgi film izletilmemeli..en tehlikeli olanlarida zaten reklam ve cizgi filmler secip bilgisardan indirip izletin..trt cocuk çok guzel ordanda izletebilirsiniz.

Her cocuk farkli otizm formunu okumanizi tavsiye ederim ordaki anneler tv izlettirdikleri icin ne kadar pisman bu kadar uzmanlar tv yasak ekranlardan uzak tutun diye bosuna soylemiyorlar

Her kelimenize harfi harfine katiliyorum.benim esimde oglumun izledigini farkedince kapatir oglumla oyun oynamaya baslar

uykuya dokuz gibi götürün bence nasıl uyuyor bılemıyorum... evde de teror estirmeyın yani ben hep izledim yavrum bakmazdı arada baardı ona oyun verırdım kafasını çevirirdim ... ne zaman yasaklama aşamasına geldik daha çok merak etti...

Tv yuzunden otizm olmaz ama en ufak dikkat eksikligi hiperaktivite varsa tetikler.bu yuzden gerileyen bebekler biliyorum.

Bende sizin gibiydim ama eşimede anlayış gösterdim. Adam işten geliyor kafasını dağıtmak istiyor. Bu kadar çocuk odaklı yaşarsanız eşinizle aranıza uçurumlar girmesi yakındır. O çocuk illaki büyür ama eşinizi kendinizden ne kadar uzaklaştırdığınızı farkettiğinizde çok geç olabilir.

Adam bebeği ve eşini mi umursuyor yoksa tv yi mi? Nesine acıdınız ki baba olmuşsa evine gelince çocuğuyla ilgilensin.

Erkeklerin işten gelince kafa dağıtmaya hakkı var peki tüm gün bebekle ilgilenen anne ne zaman kafasını dağıtacak? Ben eşim kapıdan girer girmez çocuğu kucağına veriyordum açıkçası. İtiraz etmeye de hakkı yok çünkü ikimiz de yoruluyoruz neden sadece anne kendini feda etmeli?
Adam tv izlerken anne yine bebeğiyle oynamak zorunda. Baba ne zaman ilgilenecek ?

Ay olur mu hiç adam evden soğur mazallah.

Bu tv nin zararlari konusunda butun uzmanlar fikirbirligi yapmisken, masallah elinde hicbir bilimsel veri olmadan burada aman nolcak yaa denebiliyor. İlginc.

O zaman sizin cocugunuzu tv buyutsun. Ama cocugunu yetistirirken tv karsisinda hipnoz etmek istemeyen annelere de sayginiz olsun, cunku onlar dogru ve zor olani yapiyorlar.

Sonra biz egitimciler goruyoruz işte annenin ve tv nin buyuttugu cocuklarin arasindaki farklari...

Konu sahibi, esin tvsiz yapamiyorsa diyecek bir sey yok. Seni bu konuda desteklemiyorsa, cocugun uyku saatini biraz erkene çekebilirsin. Boylece sen esinle biraz vakit gecirirsin, bebek de tvye maruz kalmamis olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…