Temizlik hastası olmuş olabilir miyim bu aşırı mı?

loren80545

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2025
52
59
3
28
Kızlar size günlük yaptığım ev rutinimden bahsetmek istiyorum sizin rutinleriniz nelerdir benimki biraz aşırı mı?
Öncelikle belirtmek isterimki her konuda titiz değilim mesela dolaplarımın içi biraz pis gibi ve buzdolabımın içi erteliyorum ama onun haricinde her gün sabah kahvaltıdan sonra evi siler toz alır balkonu ve tuvaletleri yıkarım cam pervazlarını silerim camlarımı haftada bir siler perdelerimi yastıklarımı iki haftada bir yıkarım bazen canım sıkılır banyo temiz olsada bir günde ikinci kere silerim mutlaka günde Eve 2 kere fix villada atarım yerde toz olduğunu olmasada düşünüyorum sonra bişey dökülür dökülmez eğile eğile mendille silerim dağınıklık görünen yerlerde nefret ediyordum sanırım evi silme takıntım var ve toz alma bu yazdıklarım günlük temizlik için normal mi villada ile yapışık yaşıyorum abartı olduğunu düşünüyorlar günde en az iki bazen 3 kere ev silmeyi evde küçük değil 160 m2 dublex kilo verdim valla fjfjfj normal bunlar diyin rahatlıycam ama rutinden şaşarsam korkunç rahatsız oluyorum hasta olsam da o villada elimde

Ama şunu eklemek isterim evim çok aşırı toz alan bir ev sabah sil akşam ayağın kara oluyor aslında beni tetikleyen durum bu

Tavsiyem robotlardan alın bırakın evde gezsin canınıza yazık
Bendeki aslında biraz farklı nasıl anlatsam evi günde iki kere silmezsem içim huzursuz oluyor silincede dünyanın en mutlu insanıyım temiz evde durmaktan keyif aldığım için yapmak rahatsızlık asla vermiyor da ama çevrem biraz bunaldı bişey dökülse yerken sinirlemiyorum otururken eşim koltukları bozsa çıldırıyorum gibi gibi

Temizlik iyi bişey tabi ama kararında
Bi hobiniz var mı? Başka bir şeye yönelmeniz iyi gelir bence
3 kez değil de 1 kez silersiniz.
Her zaman 3 silmiyorum aslında fix öğlen ( geç kalkıyorum) birde akşam saatleri silerim bazen rüzgar olduğu için 3 oluyor aslında evim gerçekten toz alan bir ev boş yere silmiyorum sabah sildiğim evde gezerken akşama doğru ayaklarım siyah oluyor aslında beni tetikleyen şey bu 2 kere silmezsem uyuyamam o gece aslında mutluyum ama evdekilere pek nefes aldırmıyorum dökme etme bozmadan otur yeni sildim otur kalkma gibi ama temizlik yapmak benim için hobi oldu djdjdj bide üşenmesem spora gidiyorum arada oldukça zayıfım ama hobi olarak işte ama zor gelio

Benim eve de gelin hep özenmişimdir sizin gibilerine.

Yapmadığınız oluyor mu bi yere gittiğiniz vs. Yoksa bunları yapmadan hiçbir şey yapamiyor musunuz?
Günlük hayatınızı etkiliyorsa üzgünüm ama okb

Fazla bence. Robot alın rahat edersiniz. Onun temizligine guvenmem demeyin valla bende ilk oyle diyordum ama simdi rahatligina alışınca senden güzel temizliyormus gibi geliyor hem robotun modlari var en yüksek modda calistirirsan cok iyi süpürüp siliyor

Yapmadığınız oluyor mu bi yere gittiğiniz vs. Yoksa bunları yapmadan hiçbir şey yapamiyor musunuz?
Günlük hayatınızı etkiliyorsa üzgünüm ama okb
Yapmadan çıkmam okb isemde keyif alıyorum aslında bunları yapmaktan ama mesela dolabımın içi biraz pislendi silmedim her konuda titiz değilim sanırım belli şeylere takıntı var ama genel görüşe göre titizim

Ama o silerse ben kendi içimde kendimi tatmin edemem silmediğim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…