Temizlik hastası olmuş olabilir miyim bu aşırı mı?

Senin ki titizlik değil takıntı olmuş kurmuşsun kendini. Çok temiz olsan dolapları asla söylediğin gibi bırakmazsın. Bende aynı sen gibiyim günde yeri geliyor 2-3 kere süpürüp siliyorum çünkü ayağıma gelen saç tüğ kırıntı hiç bişey olsun istemiyorum. Ama gözükmeyen yer gözüme batmıyor. Annemden bi örnek veriyim sana. Annem tam bir temizlik hastası. Dolap içleri jilet gibi. Günlük temizlik yaparken bile dolap içlerini temizliyor. Hatta küçükken bizi koltuğa oturtmazdı yastıklar ezilmesin diye. Şaka yapmıyorum hep yerde otururduk. Halılara çekpasla yön veriyor ve halının üstüne basmamıza izin vermiyor kenarından geçiyorduk hep. Masa üstü bilgisayarımız vardı parmak izi oluyor diye kullanmamıza izin vermiyordu. Şimdi büyüdük evlendik artık karışmıyor ama doktor bidaha sedyeyle gelirsin belini koruman lazım dedi iş işten geçti yani anlıcağın. Evet bende temizim ama kendime annem gibi olmamak için söz verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…