- 1 Ağustos 2025
- 52
- 59
- 3
- 28
- Konu Sahibi loren80545
-
Ay ağzın bal yesin yaa evet kendi kendime oyalanıyorum işteSizin hobiniz olmuş biraz. Mutluysaniz devam edin amaaan sıkılınca birakirsiniz
Gebelikten dolayı ayrıldım canım ama ben oldum olası yapmayı sevmiyorum haftada bir kocam silip süpürüyorAhah yerim seni çalışıyor musun
Nasıl mutluysanGebelikten dolayı ayrıldım canım ama ben oldum olası yapmayı sevmiyorum haftada bir kocam silip süpürüyorbizim bünye alışık değil temiz eve
Ne duyar kastın sende ya ön balkonum küçük yarım villada su döküyorum teras büyük ona villada atıyorumKafamdaki tek soru su .
Hergun balkon yıkamak mı ? Çocuklarımızın geleceği ne olacak
Kendinize çocucuğuna eşinize vakit ayırabiliyorsanız ne mutluYapmadan çıkmam okb isemde keyif alıyorum aslında bunları yapmaktan ama mesela dolabımın içi biraz pislendi silmedim her konuda titiz değilim sanırım belli şeylere takıntı var ama genel görüşe göre titizim
inan bana bu dediklerim fazla gibi göründü ama güne yayılan şeyler o yüzden sıkıntı olmuyor kocada sabah gidiyor gece geliyor iştenKendinize çocucuğuna eşinize vakit ayırabiliyorsanız ne mutlu
Niye villada diyorsunuz şuna ya, lüks villalı bir cümle gelecek sanıyorum hep.Ne duyar kastın sende ya ön balkonum küçük yarım villada su döküyorum teras büyük ona villada atıyorum
Ah keşkem keşkem djcbcncncncn hayaller villada hayatlar vilada ( ipone T9 nasıl kapatılıo acil )Niye villada diyorsunuz şuna ya, lüks villalı bir cümle gelecek sanıyorum hep.
Ben de onu kullanıyorum ama vileda yazabiliyorum ya. Bu arada bence de fazla ama imrendim, keşke bu motivasyon bende de olsa. Ailenizin vaktinden çalmıyorsanız, halinizden memnunsanız devam edin ne olacak.Ah keşkem keşkem djcbcncncncn hayaller villada hayatlar vilada ( ipone T9 nasıl kapatılıo acil )
Duyar mı kastım bir gün bir damla suya muhtaç kaldığında anlarsın yarım kova suyun kıymetinin ne olduğunu . Büyük konuşmayınNe duyar kastın sende ya ön balkonum küçük yarım villada su döküyorum teras büyük ona villada atıyorum
Allah razı olsun keyif alıyorum gerçektenBen de onu kullanıyorum ama vileda yazabiliyorum ya. Bu arada bence de fazla ama imrendim, keşke bu motivasyon bende de olsa. Ailenizin vaktinden çalmıyorsanız, halinizden memnunsanız devam edin ne olacak.
Elbette ama bence lüx otellere filan bu serzenişi yapmak gerekiyorDuyar mı kastım bir gün bir damla suya muhtaç kaldığında anlarsın yarım kova suyun kıymetinin ne olduğunu . Büyük konuşmayın
Eee neden buraya anlatıp sordunuz o zamaninan bana bu dediklerim fazla gibi göründü ama güne yayılan şeyler o yüzden sıkıntı olmuyor kocada sabah gidiyor gece geliyor işten
Biraz dertleşmek istedim aslında ama evim cidden çok aşırı toz alıyor yani nasıl desem sabah sil akşam ayaklar kara oluyor benim silme dürtümü tetikleyen buEee neden buraya anlatıp sordunuz o zamanbence hastalık.
Ayda bir ev süpürüyorum- 6 ayda bir cam silme diceklerim bu kadarElbette ama bence lüx otellere filan bu serzenişi yapmak gerekiyorbohumuzda mı boğulak bacım
Mutluysan kime ne herkes nasıl mutlu ise öyle olsunAyda bir ev süpürüyorum- 6 ayda bir cam silme diceklerim bu kadar
( yazar okurken bayıldı djdjdj )Ayda bir ev süpürüyorum- 6 ayda bir cam silme diceklerim bu kadar
Aşkım doktora gideyim ben çok temizim beni biraz pis yap mı diyim djdjdj şaka bi yana eski oturduğum ev 80 m2 mahalle arası toz almayan bir evdi iki günde bir silerdim ama elimle ve günde 3 kere tüm mutfağı küçük olduğu için elle silerdim sadece mutfak diğer odalar değil ama yeni eve taşındım aşırı büyük bana göre ve dublex cadde üzeri manyak derecede toz alıyor ayaklarım kara oldukça silesim gelioParke silme sayın fazla gibi
geçiçi bir dönem gibi hissettim artarsa bir uzman desteği alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?