Temizlik hastası olmuş olabilir miyim bu aşırı mı?

Ah keşkem keşkem djcbcncncncn hayaller villada hayatlar vilada ( ipone T9 nasıl kapatılıo acil )
Ben de onu kullanıyorum ama vileda yazabiliyorum ya. Bu arada bence de fazla ama imrendim, keşke bu motivasyon bende de olsa. Ailenizin vaktinden çalmıyorsanız, halinizden memnunsanız devam edin ne olacak.

Ben de onu kullanıyorum ama vileda yazabiliyorum ya. Bu arada bence de fazla ama imrendim, keşke bu motivasyon bende de olsa. Ailenizin vaktinden çalmıyorsanız, halinizden memnunsanız devam edin ne olacak.
Allah razı olsun keyif alıyorum gerçekten
Bide 13 ün acemesiyim 11 vardı onda böyle bir sorun yoktu kendi düzeltiyor yanlış yanlış yeni aldım pek karıştıramadım gerçekten kapatamadım sorun olmaya başladı yarın Bir telefoncuya uğrarım

Biraz
Parke silme sayın fazla gibi
geçiçi bir dönem gibi hissettim artarsa bir uzman desteği alın
Aşkım doktora gideyim ben çok temizim beni biraz pis yap mı diyim djdjdj şaka bi yana eski oturduğum ev 80 m2 mahalle arası toz almayan bir evdi iki günde bir silerdim ama elimle ve günde 3 kere tüm mutfağı küçük olduğu için elle silerdim sadece mutfak diğer odalar değil ama yeni eve taşındım aşırı büyük bana göre ve dublex cadde üzeri manyak derecede toz alıyor ayaklarım kara oldukça silesim gelio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…