Ben sevdim eşinizin huyunu belki hastadır ama temiz insanı severim bu arada ilişkiden sonra eşimin yılları döküldüğü için muhakkak nevresim i sirkeler evi ertesi güne supururum
Yere basmadan nasıl banyoya gidiyor ..Biz öncesinde çarşafın üzerine ek bir örtü sereriz , yanımıza havlu peçete alırız . Sonrasında ise vajınusmus oldugumdan ötürü birsey olmuyor ama çarşafı ,pikeyi , yastık kılıflarını vs kirli sepetine atar yatak koruyucuyu da güzelce sileriz. İlişki sonrası kesinlikle yere basılmasını istemez ( cünüplükten ötürü ) .
Biz öncesinde çarşafın üzerine ek bir örtü sereriz , yanımıza havlu peçete alırız . Sonrasında ise vajınusmus oldugumdan ötürü birsey olmuyor ama çarşafı ,pikeyi , yastık kılıflarını vs kirli sepetine atar yatak koruyucuyu da güzelce sileriz. İlişki sonrası kesinlikle yere basılmasını istemez ( cünüplükten ötürü ) .
Terlikle.Yere basmadan nasıl banyoya gidiyor ..
Ayyyy işin çok zor ... Uç noktadaymis
Yatak koruyucuyu silmek... 2 tane sivi gecirmez alez alin da onlari kullanin bari, ya da almayin, bu adamla ugrasilmaz...
Onceki konunuzda da yazmistim bence siz vajinismus degilsiniz, inanin normal duzenli cinsel yasami olan kadinlarin bile cogu, şu seramoni karsisinda kasilir kalir, iliskiye giremez. Adam ikinizin de bedenlerine pis muamelesi yapiyor, bu cok ciddi bir sorun. Normal bir obsesyon degil yani...
Not: obsesyon tedavisi gormus/hala farkli nedenlerle ilac tedavisi goren bir insanim, esinizi anlayabiliyorum ama sizi de anlayabiliyorum. Adam hasta diye alttan ala ala siz de ruh sagliginizi kaybedeceksiniz. Kendinize bu kotulugu yapmayin.
Çıplak ayak bende asla gezemem ama eşinizin sebebi çok değişikTerlikle.
Merakimdan soruyorum, oldu da yemekte saç cikti. O zmn ne yapiyor ?
Yedi miBaşka bir evde yemek yerken çıkarsa yemez , ama benimde miğdem almaz böyle bi durumda. Evde 1 kez oldu onuda yedi.
Daha ne yapacağıdın ki :)Adam hstaymis,haliyle onun yaptigiyla bizim yaptigimiz temizlik arasinda fark olur yani. 23 aylik bir oglum var,her gun evi supurup siliyorum,banyo wc temizliyorum. Mutfak tezgahi ve ocagi da ayni sekilde her gun temizliyorum. Evde bir tane hali var ,3 ayda bir yikamaya veriyorum. Stor perdeler ve normal tul perdeleri de yilda bir defa yikamaya veriyorum. Mutfak dolaplari in iclerini 6ayda bir,kapaklarini ise oglum kirlettikce siliyorum.Hepsi o. Daha fazlasiyla ugrasamam
Kiz perde kornislerinin iclerini silen insan var. O insansa ben bitkiyim. Ya da o bile degilimDaha ne yapacağıdın ki :)
İnci artık Allah sana sabır vermesin tatlım.Biz öncesinde çarşafın üzerine ek bir örtü sereriz , yanımıza havlu peçete alırız . Sonrasında ise vajınusmus oldugumdan ötürü birsey olmuyor ama çarşafı ,pikeyi , yastık kılıflarını vs kirli sepetine atar yatak koruyucuyu da güzelce sileriz. İlişki sonrası kesinlikle yere basılmasını istemez ( cünüplükten ötürü ) .
Tabii herkesin uyku ihtiyacı farklı.:) Ben o şekilde yapsam migreni aratmayan baş ağrıları yaşıyorum.Sabah 6 da kalkarım gece 2 de yatarım :)
Kızım öğlen 3 saat uyur ordan da zaman kazanıyorum
Birde ev hep temiz olduğundan normalden çabuk bitiyor elde bezle gezince...
Tabii herkesin uyku ihtiyacı farklı.:) Ben o şekilde yapsam migreni aratmayan baş ağrıları yaşıyorum.
Ama ben o kadar bol vakitle temizlik yerine başka şeyler yaparım sanırım. :)
Sahi şimdi hatırladım ev resimleriniz vardı. Fotoğraflar dan belli aslında ne kadar titiz olduğunuz.
Allah kolaylık versin cidden. Ben de çarşafa ek bir örtü seriyorum ama herşeyi yıkayıp yatak koruyucu yu silmek çok abartı. İkna edin tedaviye böyle ömür mu geçer?Biz öncesinde çarşafın üzerine ek bir örtü sereriz , yanımıza havlu peçete alırız . Sonrasında ise vajınusmus oldugumdan ötürü birsey olmuyor ama çarşafı ,pikeyi , yastık kılıflarını vs kirli sepetine atar yatak koruyucuyu da güzelce sileriz. İlişki sonrası kesinlikle yere basılmasını istemez ( cünüplükten ötürü ) .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?