Temmuz 2011 dondurulmuş tedavisine başlayacaklar...

merhabalarrr herkese.
ilk tüp denemem malesef dış gebelikle sonuçlandı ve sezaryenle alındı şubat ayında.
kendimi toparlamam epey zamanımı aldı.haziran adetimle dondurulmuş tedavisine başladım fakat rahim yeterli kalınlığa ulaşmadı iptal ettik transferi.şimdi farlutal kullanıyorum regl olmak için.hemen akabinde bi aksilik olmazsa yeniden başlayacağım.temmuz ayı bitmeden benim de transferim olur herhalde :)

kızlar allah razı olsun.eksık etmeyın dualarınızı...yenı geldım dr dan .bılıyrsnz benım gecen yaz olumsuz bır tup bebek denemem var.donmus embrıyolarla denemeyı ıstedık tekrar bılıyrsnz gıttık ...bugun adetın 2.gunu fakat dr 21.gunu lucrınle baslatmayı uygun gordu..kızlar benım bıldgm estrofem le baslanıyr adetın 2.gunu..ama nedense 21.gunu lucrın le baslancakmıs..kafam karısık.sonucta benım donmus embrıyolar var.neden lucrın?bılgısı olan varsa paylasabılır mı? rabbım yardımcınz olsun ınsalah dualrımdasn..kızlar acve hurmasına hangı dular kacar tane okuncaktı bılen var mı?dua edelım ınsaalah

kızlar allah rızası ıcın cvb verın.benımde dondurulmuslarım var adetın 2.gunu gtıım ama dr 21 .gunu lucrınle baslıcaz dedı?neden acaba sımdı sızde estroderm ı duyurym nenden bana lucrın?ufffffffffffffffffffff kafam karısık18::18::18::18:

lucrin FSH VE LH salgılatan beyinden salgılan hormonların depo hali..dolayısıyla fsh ve lh nı sen salgılatıcan böylece östrojen ve progesteronu gene senin vücudun salgılıcak..mens siklusun 14. gününden sonra vücutta lh ve progesteron artar gebelik yoksa sıfırlanır ve yaklaşık28-30. günde adet olunur... hekimin neden öyle karar vermiş bilemicem sen yine bir görüş istersen aklınsa soru işareti kalmasın .....

DENZDEN saol canım cvb ın ıcın..kızlar sızler bılmıyr musunuz bılen yok mu adetın 21. gunu lucrınle neden baslanıyr?

canım tedavin hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın acve hurmasının üzerine sekine duasını oku aynı zamanda en büyük şifa duası olan tahmidiyeyi oku hayırlı cumalar

canım lucrine 21.gun baslaman aynı tüp tedavisinde ki uzun protokole benziyor.yani dondurulmuşs tedavisindede uzun ve kısa protokol var.kısa olan da adetin 2. gunu estrofem e baslıyorsun 17-19 gun suruyor tedavin transfer oluyor.uzunda ise lucrinle baskılanmayı saglıyor yada burun spreyi verebiliyorlar böylelikle tedavi süresi uzuyor.keske doktorun seni rahatlatana kadar ona soru sorsaydın.vardır bi bildigi bence.senin için belki böylesi daha uygundur.

benim doktorum izmirde erol tavmergen.bana iki embriyo transfer demeyeceğini söyledi.bu sistem böyle olmaz ki,doktordan doktora değişiyor. bazısı ilk denemede bile 2 embriyo koyuyor.

Merhaba doktorumuz aynı olduğu için soruyorum, Yasin kaç? 2 embriyo demiş sana. Bir de memnun musun doktorundan?

teşekkür edrim,hayırlı olsun

rana 82 hayırlı olur senin adına inşallah,bende ağustos ayında dondurulmuşlarla denemeyi düşünüyorum,yeni topic nasıl açılıyor araştırdım ama bulamadım...

merhaba arkadaşlar ben de dondurulmuş emruyomu deneyeceğim bu ay 3 tane dondurulmuş embriyom var 1 tane taransfer edilecek Allah nasip ederse inşallah 1 tanesini de genetik testte kullanıcaklar 4 temmuzda estrofem, elevit ve çocuk aspirinine başladım adetimin 7. günüydü ama doktor olsun bişey olmaz başlayalım hemen dedi 3 tane test için de kan aldılar yarın 15. günüm usg de bakacaklar test sonuçlarımda çıkmıştır belki bakalım ne olacak hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah pozitif sonuçlarımızı da yazarız buraya

inşallah,sen nerede tedavi görüyorsun?

Selam kızlar, bende temmuz ayında dondurulmuşlar ile tedaviye başlıyanlardanım, şu anda climara forte bant kullanıyorum. Umuyorum sonuna kadar herşey yolunda gider...

Selam kızlar, bende temmuz ayında dondurulmuşlar ile tedaviye başlıyanlardanım, şu anda climara forte bant kullanıyorum. Umuyorum sonuna kadar herşey yolunda gider...

inşallah.......hep pozitif olmak, pozitif düşünmek gerekiyor........hayırlı olsun şimdiden

selam arkadaşlar bugün usg ile rahime baktı doktor tamam hazır cuma günü taransfer yapabiliriz dedi genetik test cuma ya kadar yetişirse eğer cuma günü transferim yapılacak yetişmezse birkaç gün sonra yapılacakmış bugün progestan ve prednol da ekledik ilaçlara estrofeni de aynı anda 4 taneye çıkardık içim dışım ilaç oldu valla neyse bebişime kavuşayımda sağlıklı bir şekilde razıyım bütün herşeye forumda okudum ananas suyunu da öneriyorlardı bazı arkadaşlar gidip ananas aldı eşim hergün 1 dilim yiyeceğim onu da çok yemeyin zararlı olur dediler her gün 1 dilim kafi sanırım benden haberler şimdilik bunlar umarım sizlerden de güzel haberler gelir

Pardon ben yalnis okumusum. Evet benim dondurulmuş transferim var Perşembe gunü. senin?

hayırlı olsun.ben ilaç içiyorum ne zaman olacağı belli değil henüz.ben cyclo kullanıyorum,sen ne kullanıyorsun ilaç olarak?

kaç embriyo konulacak?kaçıncı denemen?

benim ilk tüp denemesi olmadı.bu ikinci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…