hayırlısı olsun canım ...dualarımız sennle
kızlar allah rızası ıcın cvb verın.benımde dondurulmuslarım var adetın 2.gunu gtıım ama dr 21 .gunu lucrınle baslıcaz dedı?neden acaba sımdı sızde estroderm ı duyurym nenden bana lucrın?ufffffffffffffffffffff kafam karısık18::18::18::18:
kızlar allah razı olsun.eksık etmeyın dualarınızı...yenı geldım dr dan .bılıyrsnz benım gecen yaz olumsuz bır tup bebek denemem var.donmus embrıyolarla denemeyı ıstedık tekrar bılıyrsnz gıttık ...bugun adetın 2.gunu fakat dr 21.gunu lucrınle baslatmayı uygun gordu..kızlar benım bıldgm estrofem le baslanıyr adetın 2.gunu..ama nedense 21.gunu lucrın le baslancakmıs..kafam karısık.sonucta benım donmus embrıyolar var.neden lucrın?bılgısı olan varsa paylasabılır mı? rabbım yardımcınz olsun ınsalah dualrımdasn..kızlar acve hurmasına hangı dular kacar tane okuncaktı bılen var mı?dua edelım ınsaalah
kızlar allah razı olsun.eksık etmeyın dualarınızı...yenı geldım dr dan .bılıyrsnz benım gecen yaz olumsuz bır tup bebek denemem var.donmus embrıyolarla denemeyı ıstedık tekrar bılıyrsnz gıttık ...bugun adetın 2.gunu fakat dr 21.gunu lucrınle baslatmayı uygun gordu..kızlar benım bıldgm estrofem le baslanıyr adetın 2.gunu..ama nedense 21.gunu lucrın le baslancakmıs..kafam karısık.sonucta benım donmus embrıyolar var.neden lucrın?bılgısı olan varsa paylasabılır mı? rabbım yardımcınz olsun ınsalah dualrımdasn..kızlar acve hurmasına hangı dular kacar tane okuncaktı bılen var mı?dua edelım ınsaalah
benim doktorum izmirde erol tavmergen.bana iki embriyo transfer demeyeceğini söyledi.bu sistem böyle olmaz ki,doktordan doktora değişiyor. bazısı ilk denemede bile 2 embriyo koyuyor.
mensin 2. nü estrafem tb 3*1 kullanmaya başlıyorsun .12. gün gittik endometrium kalınlığına baktı hocam progesteron ovül 3*1 başladık. eswtrafem i 2*1 e geçtik. takriben mens siklusun 16. günü transfer yapıldı.
hayırlısı bakalımmm
Merhaba doktorumuz aynı olduğu için soruyorum, Yasin kaç? 2 embriyo demiş sana. Bir de memnun musun doktorundan?
merhaba arkadaşlar ben de dondurulmuş emruyomu deneyeceğim bu ay 3 tane dondurulmuş embriyom var 1 tane taransfer edilecek Allah nasip ederse inşallah 1 tanesini de genetik testte kullanıcaklar 4 temmuzda estrofem, elevit ve çocuk aspirinine başladım adetimin 7. günüydü ama doktor olsun bişey olmaz başlayalım hemen dedi 3 tane test için de kan aldılar yarın 15. günüm usg de bakacaklar test sonuçlarımda çıkmıştır belki bakalım ne olacak hepimizin allah yardımcısı olsun inşallah pozitif sonuçlarımızı da yazarız buraya
2 embriyo demedi canım,2 embriyo olmaz dedi. sana da dondurulmuş mu konulacak?
Selam kızlar, bende temmuz ayında dondurulmuşlar ile tedaviye başlıyanlardanım, şu anda climara forte bant kullanıyorum. Umuyorum sonuna kadar herşey yolunda gider...
inşallah,sen nerede tedavi görüyorsun?
Pardon ben yalnis okumusum. Evet benim dondurulmuş transferim var Perşembe gunü. senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?