Temmuz 2011 dondurulmuş tedavisine başlayacaklar...

Ben de aynı ilacı kullanıyorum. Dün progestan fitile başladım. Bugün akşamustu embriyolar çözülecek. Sorun olmazsa yarın transfer olacak.

Benim de 2. denemem. İlki Nisan ayindaydi olmadı. Sen de şifaya gidiyorsun değil mı? Çok merakla soruyorum memnun musun?

aynı dönemlerde yapılmış,ben de martta başlamıştım geçen sefer,olmadı.

evet ben de şifaya gidiyorum.memnun olup olmamak konusunda bilemiyorum,başka yerler nasıl acaba karşılaştırmak gerek.sen memnunmusun?

senin kaçıncı gün dondurulmuştu?yaşın kaç?kaç tane transfer edilecek şimdi?

ben de progestana başlayacağım.progestandan sonra yatıyormusun,kalkıp yürüyormusun?onunla ilgili bir bilgin var mı?

aslında aynı doktorda aynı dönemlerde yaptırıyoruz benim evimde internet yok sonra görüşemeyebiliriz seninle,benim transferimden sonra.

bir de transferden sonra yüzüstü yatırıyorlar ya onunla ilgili bir önerin var mı,hiç hareket etmemek mi gerekiyor?insanın boynu çok ağrıyor öyle yatarken.

bir de sen geçen sefer transferden sonra tuvalet işini nasıl yapmıştın,ben çok sıkışmıştım.kalkayım mı,ördek mi tutsunlar filan derken stres oldum.

bir şey daha sormak istiyorum sonra konuşamazsak diye,çalışıyorsan transferden sonra rapor işini nasıl yapıyorsun,kaç gün rapor alıyorsun bir kerede?

kızlar bende kadıköy şifa da yaptırdım ,
ama beni yüzüstü yatırmadılar sırt üstü yattım 1 saat sonra kalktım tuvalete gittim
ondan öncede sürgüye yaptım
o gün eve gittim hiç hareket etmedim bi tek tuvalete kalktım
duş falan 3. günde aldım sonrasında normal hayatıma yavaş yavaş döndüm
engin bey çok yatmanında bebeğe faydası olmayacağını söylemişti

Son düzenleme:

Sorularına sırayla cvp vermeye çalışayım.
- ben şifadan da Erol Bey'den de hiç memnun değilim. Çok ilgisizler, oraya gelen herkese koyün muamelesi yapıyorlar bence. Geç kan siran, geç ultrasona vb. Tüm tedavim boyunca bir kisi bulamadım doğru dürüst konuşacak. Cengiz bey var ama ona ulaşmak çok zor. İlkinde benim çok ağrım oldu transferden sonra, 1 gün boyunca Cengiz beye ulaşmaya çalıştım. Çok yogunlar bu yüzden de çok ilgisizler. Şifada tek memnun oldugum hemşireler, 5. katın tüm hemşireleri güler yüzlü, ne sorarsan ilgileniyorlar. Maalesef onlar yetkili değil. Dondurulmuslarim olmasa asla gitmezdim tekrar.

- 7 tane embriyom donduruldu, yalnis bilmiyorsam 4. gündü.

- 31 yaşındayım, 1 tane transfer edilecek.

- progestan fitili 1 sabah 1 aksam 2 ser tane koyuyorum dünden beri. Özel birsey yapmadım. Sabahkilerden sonra ayaktaydim hep, gece yatarken koydum.

- gecen sefer beni de Yozgat'ı yatırdılar ama bu sefer sırtustu yatacağım. Senin de dediğin gibi çok zorlandım, her yerim ağrıdı 3.saat kalktım sinirle.

- transfer sonrası yattığım odaya kimse gelmedi, 2 kere Hemsire çağırdım ama gelen olmadı. Esimin dolabın icinde bulduğu ördeğe yaptım ben de tuvaletimi, ahtim var bu sefer tutup en son yatağa yapacagım) saka bir yana ilgisizlikleri beni çok yordu ve üzdü.

- son olarak benim kendi isim, izin almam gerekmiyor. Gecen sefer ilk gün yattım, sonra ise dondüm. Bu sefer en az 3 gün evdeyim, yatacağım dayanabildigim kadar. Sonrasını ben de bilmiyorum.

Transfer sonrası İnternet'e giremeyecek olmana uzuldum, vaktimiz çok olacak haberlesirdik ama kısmet. Ben buralardayim.

teşekkür ederim cevapların için.sırtüstü yatacağını onlar mı söyledi,sen mi öyle yatmak istiyorsun.

teşekkür ederim cevapların için.sırtüstü yatacağını onlar mı söyledi,sen mi öyle yatmak istiyorsun.

geçen sefer erol bey mi transferi yaptı,bana o yapmamıştı yurtışında olduğu için.aynı şekilde ben de dondurulmuş olmasa gitmezdim.

kendi işinin olması çok iyi,benim izin sorunum oluyor.transferden sonra yemek işlerini filan nasıl halledeceksin?çok yorma kendini transferden sonra.

benim mesaj sayım 100 olmadığı için sana özel mesaj gönderemiyorum.özel mesajdan telefonunu gönderirsen tabii ki istersen konuşabiliriz.

kendi işinin olması çok iyi,benim izin sorunum oluyor.transferden sonra yemek işlerini filan nasıl halledeceksin?çok yorma kendini transferden sonra.

Onlara söylemedim, ben öyle istiyorum. Zorla yuzustu çevirecek değiller. Erol bey yapmıştı transferi, bugün bir sürü yemek yaptım, temizlik de. Hersey yolunda giderse yarın transfer gunüm, ben de pek kalkmayı düşünmüyorum. Dün embriyolagla konuştum( isil hanim ) tek tek dondurmuslar, tek tek cozeceklermis. Ama nasıl olacak İnan ben de çok anlamadım.

Umarım senin için de hersey çok kolay gecer. İsten izin almak sorunu kötü gercekten, ama ne yapacaksın mecbur. Oradakiler biliyor mu? Şimdiden konus bari. Senin kaç embriyon var? Sorun ne bir de? benim kanallarından biri kapatıldı, geçirdiğim bir enfeksiyon yüzünden harap olmuş. Digeri de tamamen tikali. Ocak da ameliyat oldum. İste o günden beri de uğraşıyorum.

mart ayından beri bu tedavinin içindeyim bazı sebeplerden dolayı opu nisanda oldu fazla yumurta oluşumundan dolayı ben rahatsızlandım ve trnsfer ertelendi. mayıstı hazirandı derken dün zorlu bir transfer yaşadım.. zordu derken bi kaç denemede anca .... ileri evre endoluyum bir oğlum var ama o normal yolla olmuştu.... ikinci için uğraşıyoruz kısmet artık..... bnmde hikayem bu :) allah hayırlısını versin inş. ama tek tek dondurmaları daha iyi ziyan olmuyo :)

Cogu gitmiş, azı kalmış. Allah yardımcın olsun. Umarım dileğin seni bulur.

izin almam için gerekli kişiler biliyor.benim fazla değil 2 embriyom var,inşallah sorun çıkmadan çözünürler.bizim sorun eşimin sperm sayısı ile ilgili.yemekleri yapman iyi olmuş,hangi yemekleri yaptın:)ben de aynı şekilde öncesinde yemek yaparım diye düşünüyorum.
telefon konusunda sen bilirsin tabii ki.belki dışarıda da konuşabileceğimiz arkadaş olurduk diye düşünmüştüm.bir de ikimiz de hamile kalsak bu denemede ne güzel olurdu.
sana bugün çooooookkk şans diliyorum.herşey gönlünce olsun inşallah.kendine dikkat et...

cazii hakkında hayırlısı olsun canım

benimde yarın transferim olacak bir aksilik çıkmazsa inşallah hayırlısı ile Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar

2 embriyo yeter de artar bile) benim 7 embriyom var. Bir saat önce haber geldi, 2 tane çözmüşler 2 si de yasıyormuş ama biri daha iyi durumdaymış. Saat 14:00 de transfer edecekler. Dua ediyorum sen de hayirla transfere kadar gelirsin. Bebeğini de saglikla kucağına alırsın. Enginar, bezelye, barbunya, brokoli corbasi yaptım dün. Şimdi de pilav koydum ocağa) evi siliyorum son kez, 3 gün yatmayı düşünüyorum... İsleri yapayım da rahat yatayım diye.

afiyet olsun.dualarım seninle...

afiyet olsun.dualarım seninle...

Teşekkür ederim. Telefon konusunda anlayışına sığınıyorum. Lütfen kişisel algılama, paylaşmak ben de çok isterim ama internette numaramı kimseye vermedim, çok güvenmeden sen de verme bence. Bu ortamlarda kimler neler yapıyor. Dikkatli olmak da fayda var. Umarım beni yanlış anlamazsın. Ben de dua edeceğim senin için. Bak aklıma ne geldi, ben bugün 14.00de şifada olacağım. Ortalıkta panikle dolanan sosun elbiseli, siyah terlikli, esmer bayan benim. Gel orada tanışalım)(

ben de internette kimseye numaramı vermedim arkadaşım,önemli değil.genelde kimseye anlatamadığımız ortak bir sorun yaşadığımız ve aynı merkeze gittiğimiz için istemiştim.ama önemli değil.iyi şanslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…